Mutfak Dekorasyonu yeni mutfagım::))

Çok mükemmel olmuş canım bayıldım güle güle otur o balkondaki yemek masanıda kırmızı yapsan daha da güzel tamamlar eminim

Gayet zevkli bir tasarım olmuş tatlım. Huzur içinde güle güle kullanırsın İnşaallah.

Çok mükemmel olmuş canım bayıldım güle güle otur o balkondaki yemek masanıda kırmızı yapsan daha da güzel tamamlar eminim

teşekkürederim::))balkondaki masam mutfak yapılmadan önce mutfakda duruyordu bende balkonda degerlendirdim...mutfaga duvara monteli masa yaptırdım ona bar sandalyesi alıncak avize perde eksik onlarıda alsaydım

çok guzel olmuş beğendm fakata su yukarı doğru açılan kapak benm dolaplarımdada var zmnla tutmuyorlar bnm suan tutmuyo değişcek yinede gusel

çok beğendim güle güle kullanın. Bu arada duvara monte masanın altını kapaklı dolap olarak değerlendirmişsiniz şahane olmuş.

ayıp olmassa sorabilirmimiym ne kadara mal oldu acaba ?

canım mutfagı ustamız 3 bine yaptı fakat ankestre granit boya sandalyelerimiz gelmedi zebra tül yaptırıyorum hepsi içinde 11 bin tutdu ....tezgahla dolap arasına cam taş koydurdum oda içinde::))

çok beğendim güle güle kullanın. Bu arada duvara monte masanın altını kapaklı dolap olarak değerlendirmişsiniz şahane olmuş.

teşekkürederim mutfak masam oymadı bende balkaona bıraktım oraya altı dolap üstü siyah granitden masa yaptırdım epey kullanışlı oldu:)ona 3 tane bar sandalyesi sipariş vericem oda tamamlar diye düşünüyorum::))

çok güzel olmuş gercekten bende şuan yaptırıyorum mutfagım yıkım aşamasında bedne siyah simli mermer kullanıcam fiyat araştırıyorum metresini kaça aldın?

teşekkürler::))sizede kolay gelsin evin içinde inşahat çok zor....ben siyah çimstone yaptırcaktım ilk önce ama siyah simli graniti görünce onda karar kıldım daha parlak biz metresini 280 den aldık masyla beraber 1450 tutdu dikkat et piyasada çin graniti varmış biz tanıdıktan aldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…