- 6 Nisan 2023
- 1.082
- 246
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Teşekkür ederim :) taşıdım tabi çok olduHakkınızda hayırlısı. Kolilerinin hepsini taşıyabildin mi?
EvetAilene mi taşındın tamamen?
Merhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandımayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..
Üzerimden öyle büyük bir yük kalktı ki, öyle huzurlu hissediyorum ki.. İyi ki bu kararı almışım diyorum. Bende başardım
Hadi gözün aydın, bundan sonrası daha güzel olur inşallah...Merhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandımayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..
Üzerimden öyle büyük bir yük kalktı ki, öyle huzurlu hissediyorum ki.. İyi ki bu kararı almışım diyorum. Bende başardım
Pişman olduğuna dair mesaj falan atarsa bize haber etMerhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandımayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?