Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandım ayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..
Üzerimden öyle büyük bir yük kalktı ki, öyle huzurlu hissediyorum ki.. İyi ki bu kararı almışım diyorum. Bende başardım
Merhaba kızlar beni merak etmişsinizdir diye düşündüm.. ben boşandım ayın 4 ünde mahkememiz vardı. Anlaşmalı bir şekilde bitirdik.. ara ara hep mesaj attığı oldu, pişman oldu. Ama beklediği o ilgiyi tepkiyi alamayınca vazgeçti artık.. yani inşallah vazgeçmiş olsun..
Üzerimden öyle büyük bir yük kalktı ki, öyle huzurlu hissediyorum ki.. İyi ki bu kararı almışım diyorum. Bende başardım
Bunu yeni gördüm. Pişman falan olmadı, ne olur ne olmaz, kimse yoksa Kiraz olsun diyor, elinin altında tutma çabası, tek lafıyla seni binbir türlü takıntılı beklentilere sokacağının farkında.