Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

benimde gecen ptesi boyle bir sorunum oldu.once kahve akinti oldu sonra pembeyle karisik kahve geldi.sonraki gunler hep kahveli akintilarim oldu.son 3 gundur onlarda kesildi artik.ama ultrasonda hala kanama alani var.korkuyorum o sebeple.gunde 3 kere 200mg progestani vajinal kullaniyorum.3 gunde bir pruloton depot igne vuruluyorum.ama su an bisi olmadigi icin 5 gune cikarildi igne arasi.

Slm kızlar bende yeni öğrendim pazartesi hcg 272 çıkmıştı o günden beri kahve akintim bazende çok az kırmızı lekelenmeoluyo progestan kullanıyorum günde bir vajinal salı kontrolüm var çok korkuyorum bişey olacak die

Slm kızlar bende yeni öğrendim pazartesi hcg 272 çıkmıştı o günden beri kahve akintim bazende çok az kırmızı lekelenmeoluyo progestan kullanıyorum günde bir vajinal salı kontrolüm var çok korkuyorum bişey olacak die
yerlesme kanaması olabilir canm bol bol yat dinlen. nasıl oldu gecmiştir umarım?

kizlar meraba. benim on gundur devam eden kahverengi akintim vardi. 7 haftalik hamileyim. bugun doktora gittigimde utrason cihaziyla karnima cok bastirdi ve hala aciyor eve geldigimde de kahverengi pihti oldu. hala bastirdigi yer aciyor agriyor acaba bebege zarar verir mi bu durum. lutfen cevapp :KK43:

Kizlar bendede lekelenme var kahverengi 3gundur dusuk tehlikesk dedi ve 200mg gunde 1adet prgstan basladi bi dusuk bi kimyasal yasadim ck korkuyrm karnimda agriyor napmam lazm sizce bebisim benimledir degilmi

Evet çok zor gerçekten bi imtihan bunlar bizim için inşallah bu sefer yüzümüz güler
Cnm.
Evet çok zor gerçekten bi imtihan bunlar bizim için inşallah bu sefer yüzümüz güler
cnm bna msj atmissin ama yeni uye oldugundan ms atilmiyor sana. Bnm bebik 3 aylik oldu ,evet y rahimliyim ,hamileligimin ilk3 ayi skntli gecti hep kanamali,sonrasindada erken dog u m tehlikem vardi,ama5 aydan sonra ra uhh atladim...her hafta pruloton vuruldm...dikjatliydim hep,i16.18. Hafta k ar dusuk tehlikesi ile bir sure yttim ,ama sukur37.hafta dogumum oldu ,normal dogum oldu :KK66:
Rabbim herseyin hayirlisini versin ,bnmde3,5 yil olmadi,snra kendilihinden oldu

Cnm.

cnm bna msj atmissin ama yeni uye oldugundan ms atilmiyor sana. Bnm bebik 3 aylik oldu ,evet y rahimliyim ,hamileligimin ilk3 ayi skntli gecti hep kanamali,sonrasindada erken dog u m tehlikem vardi,ama5 aydan sonra ra uhh atladim...her hafta pruloton vuruldm...dikjatliydim hep,i16.18. Hafta k ar dusuk tehlikesi ile bir sure yttim ,ama sukur37.hafta dogumum oldu ,normal dogum oldu :KK66:
Rabbim herseyin hayirlisini versin ,bnmde3,5 yil olmadi,snra kendilihinden oldu

Canım pek anlayamadım rahmin Y şeklinde mi ? Film mi çekildin yoksa doktorun mu öyle olduğunu söyledi ? Benim de öyle bir durumum var da merak ettim. Yazarsan sevinirim

Canım pek anlayamadım rahmin Y şeklinde mi ? Film mi çekildin yoksa doktorun mu öyle olduğunu söyledi ? Benim de öyle bir durumum var da merak ettim. Yazarsan sevinirim
Ayrik 2 tane rahmim var ,cnm ayrik y seklinde ,evet rahim filmi cekildim

kızlar 6 hafta oldu benmde 5 haftalıkken kanama yaşadım 2 gün kanama ardından kahverengi akıntıya döndü ve cok yoğun kahverengi pıhtılı gibi afedersiniz sanki dışkı gibi akıntı geliyor.progestan 200ml kullanıyorum ama çok fena kokuyor. vajinal alıyorum geri cıkıyor. acaba bunun iğnesi vaf mıdır? ilaç cok fena midemi bulandırıyor. ve bu akıntılar ne zaman gecer ya kafayı yemek üzereyimmm:KK43:
Ben 200 mg progestan agizdan aliyorum igneside var canim

Mrb arkadaslar kahverengi akintim basladi 4 gundurde devam ediyor hastaneye gittim doktorum bakti bebekte hic bise yok istorahat et kalkma yat dedi progestan verdi 200 mg bide daha guclu vitamin yazdi decavit diye bir ilac kafayi yicem 4 gundur akintim da devam ediyor ne yapacagimi bilemiyorum annemlere geldim kalkmiyorum yatiyorum onlar bana bakiyor deli olacam bebegime bisi olacak diye aklim cikiyor lavaboya gotmek istemiyorum arrik kahverengi leke gorecem diye offfd :cry: aranizda boyle bisi yasayan varmi yada boyle bisi duyan yardim edin lutfen dua edin bebegim icin nolur:cry:

Ev
Mrb arkadaslar kahverengi akintim basladi 4 gundurde devam ediyor hastaneye gittim doktorum bakti bebekte hic bise yok istorahat et kalkma yat dedi progestan verdi 200 mg bide daha guclu vitamin yazdi decavit diye bir ilac kafayi yicem 4 gundur akintim da devam ediyor ne yapacagimi bilemiyorum annemlere geldim kalkmiyorum yatiyorum onlar bana bakiyor deli olacam bebegime bisi olacak diye aklim cikiyor lavaboya gotmek istemiyorum arrik kahverengi leke gorecem diye offfd :cry: aranizda boyle bisi yasayan varmi yada boyle bisi duyan yardim edin lutfen dua edin bebegim icin nolur:cry:
evet canım ben yaşadım. Hamileliğimi öğrendiğim günden beri sürekli kahverengi akıntım vardı. Ben de yatak istirahati ve progestan kullandım. Tuvalet haricinde kalkmadım. Geçti benimki 3 gündür progestanı bıraktırdı doktorum. Sen de çok panik olma. İyi düşün pozitif ol. Ne olcak ne olcak diye üzme kendini. İnan bana geçicek :)

Suan aynisini yasiuorum progestan verdi ve 4gunde 1 igne oluyorum.vitamin vermedi bana yatiyorum annemde bi haftadir kac haftalik hamilesin ?

Suan aynisini yasiuorum progestan verdi ve 4gunde 1 igne oluyorum.vitamin vermedi bana yatiyorum annemde bi haftadir kac haftalik hamilesin ?
Ben igneyi soyledim ama gerek yok dedilr 5 gundur devam ediyor nasil gerek olmaz anlamiyorum kasiklarim felan da agriyor psikolojim cok bozuldu ya :cry:igne daha mi iyi kesiyormu hemen lekelenmeyi 7+3 haftaligim cok korkuyorum

Ev

evet canım ben yaşadım. Hamileliğimi öğrendiğim günden beri sürekli kahverengi akıntım vardı. Ben de yatak istirahati ve progestan kullandım. Tuvalet haricinde kalkmadım. Geçti benimki 3 gündür progestanı bıraktırdı doktorum. Sen de çok panik olma. İyi düşün pozitif ol. Ne olcak ne olcak diye üzme kendini. İnan bana geçicek :)
İnsallah gecer canim benim rabbim duysun sesimizi cok kotu bir durum delirmek uzereyim insallah gecer biranonce doktor sana igne vermismiydi? Bana igne vermedi herkese bakiyorum bu lekelenmeyi yasayanlarin hepsi igne kullanmis ve hemen gecmis

İnsallah gecer canim benim rabbim duysun sesimizi cok kotu bir durum delirmek uzereyim insallah gecer biranonce doktor sana igne vermismiydi? Bana igdemislers herkese bakiyorum bu lekelenmeyi yasayanlarin hepsi igne kullanmis ve hemen gecmis
Ben baska doktora gidiyodum oda vermedi daha onceki dusugumdede vermemislerdi gelisime.gore veriyolar sanirim diger bebegimde gelisim.sorunu oldugu icin versemde sagliksi bi gebeligi uzatmis oluruz demislerdi bunda ise ilk gittigim doktor vermedi ikimci gittigim.doktor gelisimlerine bakarak once.ilac versi ertesi gun igne simdi4gunde bir gidiyorm ve doktrim igne yaziyir etki ettigini soyleyebilirim ilac kesmiuor igne o gun lekelenmeyi oonluyor baska doktora da git kalp atisini duydunmu mesela banada vitamin vermedi henuz dahaonceki hamileligimde vermiati folikasit bile folbiol kullaniyorum bence vermesi gerekiodu.ama pzrt yada sali verir herhalde

Ben baska doktora gidiyodum oda vermedi daha onceki dusugumdede vermemislerdi gelisime.gore veriyolar sanirim diger bebegimde gelisim.sorunu oldugu icin versemde sagliksi bi gebeligi uzatmis oluruz demislerdi bunda ise ilk gittigim doktor vermedi ikimci gittigim.doktor gelisimlerine bakarak once.ilac versi ertesi gun igne simdi4gunde bir gidiyorm ve doktrim igne yaziyir etki ettigini soyleyebilirim ilac kesmiuor igne o gun lekelenmeyi oonluyor baska doktora da git kalp atisini duydunmu mesela banada vitamin vermedi henuz dahaonceki hamileligimde vermiati folikasit bile folbiol kullaniyorum bence vermesi gerekiodu.ama pzrt yada sali verir herhalde
Evet ben kalp atislarini duydum hatta bugun bi kadin doguma gittim kendi doktorum yurt disinda ozel okdugu icin cumartesi ve pazar yok bugunde bakti doktor kalp atislari var kesede sorun yok dedi. Bende igne istiyorum doktora soylesem direk verirmi peki ?

Evet ben kalp atislarini duydum hatta bugun bi kadin doguma gittim kendi doktorum yurt disinda ozel okdugu icin cumartesi ve pazar yok bugunde bakti doktor kalp atislari var kesede sorun yok dedi. Bende igne istiyorum doktora soylesem direk verirmi peki ?
İstersen bi soyle ben bundan onceki doktorumdan ilac istemistim.vermedi.bu doktoruma sordum oda olan biseyin onune gecilmez ondan vermemistir dedi cunku gelisimini bu doktorm gordu ve verdi ama gerekli gorse verirdi belki bebegin saglikli oldugu icin vermiyolardir benim daha once dusuk ve kimyasal gebeligim var bu yuzden verdiler canim bence.sende sorun yoksa.vermemeleri.normal yat dinlen bol bol tek onlem buymus ilaclar falan degil aslinda Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi naisp etsin nsallahh benim tehlikem hala devam ediyo 7haftalik olduk

X