Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

Inşallah bir şey olmaz gerçekten düşük yapmak doğum yapmaktan zor siz hangi şehirdesiniz ben ankaradayim da doktor tavsiyesi alabilirim

Ben muğlada yaşıyorum. Benim de 25 haftalık bir kaybım var. Onda da sürekli kanamam oluyordu. 25 haftalık olana kadar yattım sonra bebekte anomali çıkınca gebeliği sonlandırdılar. Yani düşmesin diye aylarca kıpırdamadan yattım sonra aldılar onu benden. İnan ki bu daha zor. Rabbim şimdikilere uzun ömür versin sağlıklı mutlu bebekler olsunlar.

Bende 5 haftalik hamileyim ins. Daha kan tahlili yapmadim doktora da gitmekten korkuyorum allttan muane icin. 2 gundur cok az kahverengi akintim var. Sizlerde de olmus ama siz ilac kullaniyormussunuz. Illa ki kullanmak mi gerekiyor pazartesi kan tahlili yaptiricam ins

Alttan muayenede korkulacak bi durum yok öncelikle , bendede o korku vardı korktugum gibi çıkmadı :) doktora gitmenizde fayda var önemsizde olabilir ama yinede her halukarda siz tedbirli olun yatın uzanın dinlenin ama doktorada görünün gerek görürse ilacı yazar sizede başlarsınız. inşAllah sıkıntısız atlatırsınız

Ne biliyim cevremdekiler cogu alttan baktirdiktan sonra dusmus. Hem yasaklanmis diye de duydum erken haftalarda alttan bakilmasi. Ilk gebeligim yaklasik bir yildir ugrasiyorum korkular sariyor. Hep bir aksilik olacak gibi dusunuyorum malesef.. ellerim gunduzleri soguk oluyor diyorum gebelikte sicaklik artarmis bende neden boyle oluyor ne biliyim hersey geliyor aklima. Saol canim guzel dileklerin icin.

He o konuda bilemiyorum, ben acır felan gibi korkuyorsun anladım . Doktorlara sorsan bi riski yok diyorlar ama bilemiyorum . benim kanamam başlamıştı gittim alttan baktılar özelde akşam arttı kanama devlete gittim acile oda alttan baktı aynı gece düşük oldu ama olayı ona bağlasam öncesindede kanamam olmazdı diyorum. doktorada özellikle sordum 'öyle bi zararı olsa bakarmıyım ben sence' dedi tersleyerek bide :) bol bol dua edin dinlenin , saglıklı bebege hiç bişey olmaz Allahın izniyle stres yapmayın sana soruyor doktor istemezsin alttan muayene , lekelenmeni anlatırsın sadece içinde rahat eder yönlendirmeleriyle bi ilaç veriyor sadece. çoğu kişi atlatıyor bu dönemi sıkıntısız ,sizinde kesilir lekelenme en yakın zamanda inşAllah

Ins kesilir canim. Allah razi olsun icimi rahatlattin az da olsa allah tum isteyenlere en yakin zamanda saglikli bebisler nasip etsin beklemek cok zormus.

Merhaba arkadaşlar... Bendede peçeteye silince geliyor bitek bide günde 2 sefer falan iç çamaşırıma bulaşıyor çok açık kahve koyu sarı bi akıntı pembeye de çalıyor gibi geldi bana ama eşim kahve ddi... 5+1 im ara ara karın ağrım oluyo ama anlık... sürekli değil bide midemde batmalar oluyor.... Bu tür şikayetleri olup sağlıklı bi gebelik geçiren arkadaşlarım yardım bekliyorum... Bundan 10 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum endişeleniyorum ya kalp atışı alınamazsa diye... 1 hafta var daha kalp atışı için gitmeme.... Ondan öncede akıntı için gitmek istemiyorum..Napmalıyım

Lekelenme yada kanama bile gecirip saglıklı devam eden çook var benim etrafımdada ,yaşayacak günü varsa bişey olmaz takdir Allahtan . Ama tabi yinede doktora söylemeniz iyi olur ilaç veriyor bunun için ona başlarsınız ve dinlenmenizi öneriyor

Bugün doktora gidecektir Karyağdı felaket soğuktu gidemedim. Yarın gidocem inş. Bir de içime kuşku girdi dış gebelik mıdır diye. Çünkü yumurtaliklarimda asiri batmalar oluyor ve de rahimin icinde de oluyor cok morelim sıfır ya

Kanamm old
inşaAllah

Benim 4 gun suren kahverengi akintim oluyordu cok sukur bugun gelmedi cok koyu kahverengi kirmiziya yakin gelmedikce dusunme bile. Stres daha cok etkiliyor normalmis ben bugun doktora sordum hormanlar degisiyor sonucta ins sag salim bebegini kucagina alirsin cnm . Allah tum bekleyis icinde olanlarada versin bu duyguyu tatmayan kalmasin.
Kanamm old

inşaAllah

Hastahanede yattm 2 gün yeni çıktım.Kanamam yerini kahve lekelere bıraktı...Allah ın izni ile 1 hafta sonra miniğimle tanışcaz....Kızlar nolur dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…