Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

6+1 im cnm.Ama bu gün başladı vajinamda bi ağrı var ve kahve akıntım bunla birlikte
Benimde bende 5+5 ve 4 gündür benimde belim ağrıyor kasıklarımda da var ağrı ara ara da kahverengi leke geliyor doktora gittim bugün proğestan iğne ve kapsül verdi bakalım sende bi görün doktoruna Can'ım bi de yat dinlen ayaklarının altına yastık al kalkma hiç

Benimde bende 5+5 ve 4 gündür benimde belim ağrıyor kasıklarımda da var ağrı ara ara da kahverengi leke geliyor doktora gittim bugün proğestan iğne ve kapsül verdi bakalım sende bi görün doktoruna Can'ım bi de yat dinlen ayaklarının altına yastık al kalkma hiç
O zor işte...Çalışıyrm.Bende progestan ve iğne kullnyrm. 5+1 de kanama geçirdm 3 gün hastahanede yattm... Allah ım yardımcımız olsun

kızlar günaydın. eylül ayında bi kimyasal gebelik yaşamıştım muhtemelen TSH değerlerim yüzünden, şimdi ilaç kullanıyorum ve hamileyim ancak daha cumartesi günü öğrendik 188.8'le ve dün inat edip kan vermedim (yine aynı talihsiz olayı yaşarsak diye) dün biraz kasık ağrım vardı, şimdi de çok hafif kahverengi akıntılar. şimdi hafif ama açıkçası yine korkuyorum, yarın yine kan vereceğim. sonuca göre de cuma doktor.

kızlar 6 hafta oldu benmde 5 haftalıkken kanama yaşadım 2 gün kanama ardından kahverengi akıntıya döndü ve cok yoğun kahverengi pıhtılı gibi afedersiniz sanki dışkı gibi akıntı geliyor.progestan 200ml kullanıyorum ama çok fena kokuyor. vajinal alıyorum geri cıkıyor. acaba bunun iğnesi vaf mıdır? ilaç cok fena midemi bulandırıyor. ve bu akıntılar ne zaman gecer ya kafayı yemek üzereyimmm:KK43:

Merhaba bende 6 haftalik hamileyim kahverengi akintilarim bir haftadır devam ediyor.Daha önce 15 haftalik bir dusugum var doktorum progestan verdi dinlen dedi ama ben öbürü çok zor düştüğü için çok korkuyorum bi dahaki randevu bir ay sonra napicam bilmiyorum sürekli yattigim için de gaz sancisi çıktı bi de bacaklarim bile agriyo:KK43:(
aynı durumlar bende de var canm su an 6 haftalığım ama yoğun kahverengi akıntılarım oldu hala devam ediyor. daha öncde bir düşüğüm var cok korkuyorum. sen neler yaptın geçti mi akıntılar?

kızlar 6 hafta oldu benmde 5 haftalıkken kanama yaşadım 2 gün kanama ardından kahverengi akıntıya döndü ve cok yoğun kahverengi pıhtılı gibi afedersiniz sanki dışkı gibi akıntı geliyor.progestan 200ml kullanıyorum ama çok fena kokuyor. vajinal alıyorum geri cıkıyor. acaba bunun iğnesi vaf mıdır? ilaç cok fena midemi bulandırıyor. ve bu akıntılar ne zaman gecer ya kafayı yemek üzereyimmm:KK43:
Can'ım inan iğne daha kötü. Ben kullanıyorum iğne ama ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum iğne yağlı olduğu için kalçamın heryerinde beze oluştu ve inanılmaz ağrı yapıyor ne yapalım bebişim için katlanıyorum bol bol dinlen tek çözüm bu yat ayaklarını uzat bi kaç güne azaldığını görürsün zaten lekelerinin

Can'ım inan iğne daha kötü. Ben kullanıyorum iğne ama ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum iğne yağlı olduğu için kalçamın heryerinde beze oluştu ve inanılmaz ağrı yapıyor ne yapalım bebişim için katlanıyorum bol bol dinlen tek çözüm bu yat ayaklarını uzat bi kaç güne azaldığını görürsün zaten lekelerinin
inşallah canm ya bugün öyle yoğundu ki havlu peçetelere dışkı gibi geliyordu. sürekli yatıp dinleniyorum. progestan ilacı cok pis koku yapıyor midem alt üst oldu kalçamdaki deliklere razı olcam galiba ya yarıın doktorumu arayıp soracagım bakalım iğne için. bi an önce gecse de lekeler kafam rahat etse bari :KK43:

inşallah canm ya bugün öyle yoğundu ki havlu peçetelere dışkı gibi geliyordu. sürekli yatıp dinleniyorum. progestan ilacı cok pis koku yapıyor midem alt üst oldu kalçamdaki deliklere razı olcam galiba ya yarıın doktorumu arayıp soracagım bakalım iğne için. bi an önce gecse de lekeler kafam rahat etse bari :KK43:
İnşallah geçer bi an önce atlatırız bunları bende aynı dertten müzdaripim ayaklarının altına yastık koy hiç kalkma İman faydası oluyor onun da

iyi geceler hanımlar forumda dolaşırken başlığı gördüm paylaşmak istedim benim de 12 haftam dolana kadar her yorulduğumda ayalta fazla kaldığımda kahverengi akıntım hep oldu. kırmızı görmedikçe sıkıntı yok dedi doktor. bebeğin oluştuğu yerin temizlenmesi gibi bişey düşünün ve hem pozitif olun bebeğiniz zaten sağlıklıysa hayırlıysa sizinle olacaktır

X