Aynen pirinç :) erken gitmedim dıktora , öğrendikten 2hafta sonra gittim aslında ama gec döllenmeymiş sanırım yine küçük :) sizde benim gibisiniz bende hep en olumsuzu düşünüyorum acaba dış gebelikmi acaba düşer mi acaba kalbini duyacammı hep kötü ihtimaller kafamın içinden geciyor , o dönemleri atlatana kadar gergin olacam sanırım :) bebekleri hayırlısıyla kucagımıza alalımda unuturuz hepsini bu sefer onları büyütme telaşı başlar :)Ooo o dada pirincmis :) bende ilk gidisimde göremedim sadece nokta kadardi sonra keseyi gördüm. Mercimek kadardi. Simdide kesenin icinde kaju olmus benim mercimek :) cok cabuk büyüycek rahat ol. Ben kalbini duymayi bile umut etmiyordum hep bisey olucak bi aksilik olucak diyordum. 3. Aya giricez nerdeyse. Zaman cabuk gecicek
Allah bana da nasip etsin ben kahverengi akıntıya seviniyorum ağır kanama geçirdim çok korkuyorumAllah yardimcimiz olsun. Bi yerlessin rahatliycaz diycem ama neyazikki diyemiyorum. Oysa neler hayal ettim ben cok keyifli olucaktim gezicektim bol bol dinlenicektim mutlu olucaktim. Tamam mutluyum ama icimde oldugunu ögrendigimden beri bütün dünya bebegime zarar vericekmis gibi hissetmeye koruma istegine basladim. Benim akintim koyu sari bir renkti suan sorun yok bakalim ne olucak. Ama kalbini dinlemek güzeldi :)
Senin bebeğinle benimki aynı dönemdeBenimde son adt tarihim 30.08.2015 bayram arefesinde regl oldm sandm ama sadece kahve akinti lekelenme ve pihti seklinde oldu 6 7 gun.bayramin 3.gunu kan testi yaptirdik 10.9 cikti beta.2gun sonra yine yaptik 23 cikti.dun yaptirdk 64 cikti.ama lahve akinti hala devam ediyo.dr u aradik panik yapmayin 2gunde bir kan testi yapin haftaya gelin muayeneye dedi. Yarin yine kan tahlili yaptircam.4.kez. ins yine deger yukselmistir.
Dun doktor muayene etti.beta artislarini begenmedi.kesede gormedi.ya kendi dusecek yada haftaya kurtajla ben alicam dedi.ptesiye kdr beklicez tahlilden sonra karar verilcek.. hakkimizda hayirlisi olsun.kahve lekeler hic gecmedi ama agri sizimda hic yok.degisik bi durum.Senin bebeğinle benimki aynı dönemde
Amin ins Allah isteyen herkese nasip etsin. Cok zor durumlar bunlar.belirsiz. bende gecen yil yine ekim ayinda dusuk yapmistim.ozaman cok agrim ve kanama olmustu.buseferkinde kahve leke var sadece.neredeyse 20gundur geliyo ama agri sizi hic yok. Sonuc neolacak cok belirsiz malesef.Allah bana da nasip etsin ben kahverengi akıntıya seviniyorum ağır kanama geçirdim çok korkuyorum
Canım ne oldu senin sonucun. İnşallah hayırlı haberdirDun doktor muayene etti.beta artislarini begenmedi.kesede gormedi.ya kendi dusecek yada haftaya kurtajla ben alicam dedi.ptesiye kdr beklicez tahlilden sonra karar verilcek.. hakkimizda hayirlisi olsun.kahve lekeler hic gecmedi ama agri sizimda hic yok.degisik bi durum.
Pazartesi kan tahlilinden sonra belli olacak cnm. Ama ben cuma gunu eski doktorumada gorunucem. Cikmadik candan umit kesilmez.)Canım ne oldu senin sonucun. İnşallah hayırlı haberdir
Pazartesi kan tahlilinden sonra belli olacak cnm. Ama ben cuma gunu eski doktorumada gorunucem. Cikmadik candan umit kesilmez.)
Amin ins hepimize.Allahım kucağına almayı nasip etsin
Benimde kahve akinti 20gun surdu hcgler 2katina cikmadan artiyodu.agri sizim hic olmadi ama.bugun itibariyle dusme basladi.camur gibi renkde kanla karisik .zatende kese hic gorulmedi. Kahve akintilarda uzun sureliyse hayra alamet degil malesef.Bu arada kimseye umutsuzluk olmasın kanama yada kahverengi lekeler takip edilmeli ama çok kişide olup saglıklı gebelik geciriyorlar onlar çok sıkıntı degil .Benim gittikçe arttı adet gibi şiddetli karın agrısı ve parça düşmeleri oldu zaten aynı gün sabah ultrasonda kese gördüm akşam düştü çok kısa sürdü çok başta tutunmadı
Benim bebek gitti malesef cnm. Ztnde betalardan belli olmustu gelismedi.bugun itibari ile camur gibi kahve ve kanama karisik basladi.uzun suren Bu akintilar takip edilmedi. Allah seninkini saglikla dunyaya getirsin ins cnm.Allahım kucağına almayı nasip etsin
Çok gecmiş olsunBenimde kahve akinti 20gun surdu hcgler 2katina cikmadan artiyodu.agri sizim hic olmadi ama.bugun itibariyle dusme basladi.camur gibi renkde kanla karisik .zatende kese hic gorulmedi. Kahve akintilarda uzun sureliyse hayra alamet degil malesef.
Canımmmm çok üzüldüm. Allah sabır versin ben 5 defa düşürdüm. İnşallah çok ssğlıklı bebişlerin olacak allahım o duygudan seni mahrum etmesin.Benim bebek gitti malesef cnm. Ztnde betalardan belli olmustu gelismedi.bugun itibari ile camur gibi kahve ve kanama karisik basladi.uzun suren Bu akintilar takip edilmedi. Allah seninkini saglikla dunyaya getirsin ins cnm.
Amin ins herseyin hayirlisi.Çok gecmiş olsunbenim kahve akıntım p.tesi başladıydı salı ilk kez doktora gittim hcg 480lerde çıktı 4haftalık dediydi progestan hap verdi düşük için ,eve geldim kırmızıya döndü akıntı akşam üstü de karın agrısı ve parça düştü . Uzunda degildi yani hersey 1-2 günün içinde oldu ve bitti :/ . Nasip degilmiş Allahın taktiri her zaman hayırlısı diyoruz demekki buymuş hakkımızda hayırlısı Allah en yakın zamanda sanada banada isteyen herkese saglıklı bebekler nasip etsin hayırlısıyla
Amin cnm herseyin hayirlisini nasip etsin Rabbimiz.. ama bende degisik bi durum oldu. Cuma aksam muayeden sonra beta degeri 1100 cikti.halbuki dusmesi lazimmis. Doktor cok sasirdi.ultrasonda bisede gorememisti. Ptesi yine gidicem detayli bakacakmis. Dis gebelikden supheleniyo simdi. Kahve kum gibi biselerde gelip duruo. Cokd egisik bi duurmdaym.Allah sonumu hayr etsin ins gelismelerden haberdar ederm. Ya bu bebek cok azimli nazli nazli sabirla tutunmaya calisiyo yada dis gebelik fln var. Anlamadm gitti☺☺Canımmmm çok üzüldüm. Allah sabır versin ben 5 defa düşürdüm. İnşallah çok ssğlıklı bebişlerin olacak allahım o duygudan seni mahrum etmesin.