Alala düşmedi demekki değişikmiş , hakkında hayırlısı olsun Allah tan umut kesilmez inş dış gebelik degildirde gebeliğin devam ediyordurAmin ins herseyin hayirlisi.
Bende bi gariplik oldu yine. Cuma muayeneden sonra doktor beta istedi dususu gormek icin.ctesi sonuc cikti 1100 e.doktor şok oldu. Ptesi detayli ultrasonla bakacakmis.dis gebelikden supheleniyo. Agri sizida hic yok ama.kum gibide kahve biselrr geliyo.parca desem parca degil.degisik.Allah sonumu hayr etsin
Allahım inşallah gebeliktir. Yaramazın tutunmuştur sana inşallah haberini sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah inşallah hayırlı haber olur.Amin cnm herseyin hayirlisini nasip etsin Rabbimiz.. ama bende degisik bi durum oldu. Cuma aksam muayeden sonra beta degeri 1100 cikti.halbuki dusmesi lazimmis. Doktor cok sasirdi.ultrasonda bisede gorememisti. Ptesi yine gidicem detayli bakacakmis. Dis gebelikden supheleniyo simdi. Kahve kum gibi biselerde gelip duruo. Cokd egisik bi duurmdaym.Allah sonumu hayr etsin ins gelismelerden haberdar ederm. Ya bu bebek cok azimli nazli nazli sabirla tutunmaya calisiyo yada dis gebelik fln var. Anlamadm gitti☺☺
Evt Allah dan umut kesilmez. Icerde olanlari bitek Allah biliyor. Herseyin hayirlisi olsun herkes icin. Dustu dusecek diye beklemekde pek bi zor. Belirsizlik kotu.Alala düşmedi demekki değişikmiş , hakkında hayırlısı olsun Allah tan umut kesilmez inş dış gebelik degildirde gebeliğin devam ediyordur
Ins dis gebelik degildir. Ameliyat fln gerekiyomus bazen. Dis olsa cok da agri yaparmis.bende sifir agri. Bende hicbise anlamadm bu isden.))) Ins normaldirde beraber ayni zamanda saglikla dunyaya gelirler cnm.))Bu arada bence dış gebelik değil
Dua et canım inşallah öyle olacakIns dis gebelik degildir. Ameliyat fln gerekiyomus bazen. Dis olsa cok da agri yaparmis.bende sifir agri. Bende hicbise anlamadm bu isden.))) Ins normaldirde beraber ayni zamanda saglikla dunyaya gelirler cnm.))
Evet illaki zordur inşAllah hayırlı haberlerle sonlandırırsın belirsizliğiEvt Allah dan umut kesilmez. Icerde olanlari bitek Allah biliyor. Herseyin hayirlisi olsun herkes icin. Dustu dusecek diye beklemekde pek bi zor. Belirsizlik kotu.
Benim dis gebelik kesinlesti cnm. Doktor igneyle sonlandircak.tupun icinde cikti.tam buyumediig icin agri yapmamis ama bundan sonra buuyumeye devam ederse hem agri yapar hemde tupu patlatir dedi.oyuzden cars gunu igne yapacak.Dua et canım inşallah öyle olacak
Benim dis gebelik kesinlesti cnm. Doktor igneyle sonlandircak.tupun icinde cikti.tam buyumediig icin agri yapmamis ama bundan sonra buuyumeye devam ederse hem agri yapar hemde tupu patlatir dedi.oyuzden cars gunu igne yapacak.
Hadi ya çok gecmiş olsunBenim dis gebelik kesinlesti cnm. Doktor igneyle sonlandircak.tupun icinde cikti.tam buyumediig icin agri yapmamis ama bundan sonra buuyumeye devam ederse hem agri yapar hemde tupu patlatir dedi.oyuzden cars gunu igne yapacak.
Cok tsk ederim. Takip altindaydim surekli.gorunmuyodu hic.kucuk oldugi icin.biraz buyuyunce anca gorundu ultrasonda.agri sizida olmayinca anca anlasildi. Herseyin hayirlisi. Gercekden nasibden oteye yol yok.Hadi ya çok gecmiş olsunbu zamana kadar neden anlamamışlar ki bi ihmal mi , yoksa gecmi belli oluyor . Olacagı böyleymiş nasipden öteye yol yok malesef , Allah birdaha hayırlısıyla saglıklı sıhhatli gebelik nasip etsin
Amin cnm ins. Cok tsk ederim. Herseyin hayirli olani olsun ins hepimiz icin. Simdiki amacim kazasiz belasiz atlakmak bu olayi. Dis gebelik tehlikeli.cok uyanik olmak ve surekli doktor takibi gerekiyor.hemende anlasilmiyor malesef.Canım çok geçmiş olsun Allahım bundan sonraki hamileliğini ıngalarla sonlandırsın. İnşallah en kısa zamanda anne olursun. Geçmişler olsun sağlığına kavuşman dileğiyle...
Canım Allah daha güzel zamanda nasip etsşn inşallah sana. Benim perşembe kontrolüm var. Dua et teyzesi çok ağrım oluyor korkuyorum.Amin cnm ins. Cok tsk ederim. Herseyin hayirli olani olsun ins hepimiz icin. Simdiki amacim kazasiz belasiz atlakmak bu olayi. Dis gebelik tehlikeli.cok uyanik olmak ve surekli doktor takibi gerekiyor.hemende anlasilmiyor malesef.
Seninkini takip edelim.)) Gun be gun buyumesine sahit olalim ins.habersiz birakma beni. Saglikla mutlulukla dunyaya gelir ins cnm
Ins cnm saglikla sorunsuz bir sekilde dunyaya gelir ins bebis. Sanada Allah kolaylik versin. Zor gercekden agri sizi normal disi hisler olunca endise ediliyor. Cokcok dua etmek lazm.elden baska bise gelmiyo.kendinede dikkat et. Saglikli beslen agir kaldirmamaya calis. Allahin izniyle sorunsuz alirsin ins kucagina.bende ozel dua edicem sana ins cnm.Canım Allah daha güzel zamanda nasip etsşn inşallah sana. Benim perşembe kontrolüm var. Dua et teyzesi çok ağrım oluyor korkuyorum.
Şimdiden Allah razı olsun canımIns cnm saglikla sorunsuz bir sekilde dunyaya gelir ins bebis. Sanada Allah kolaylik versin. Zor gercekden agri sizi normal disi hisler olunca endise ediliyor. Cokcok dua etmek lazm.elden baska bise gelmiyo.kendinede dikkat et. Saglikli beslen agir kaldirmamaya calis. Allahin izniyle sorunsuz alirsin ins kucagina.bende ozel dua edicem sana ins cnm.
cnm tam 6 haftlaıkken bendede oldu kahverengi akıntı progestan kullandım sbh aksam 200 mg kesilmedi arttı progestan iğne yaptırdım gün aşırı 3 kez toplam 7 gün sürdü akıntı ve geçti bitti.. ama bu süre içinde tuvalet dışında kalkmadım hiç yerimdenMerhaba bende 6 haftalik hamileyim kahverengi akintilarim bir haftadır devam ediyor.Daha önce 15 haftalik bir dusugum var doktorum progestan verdi dinlen dedi ama ben öbürü çok zor düştüğü için çok korkuyorum bi dahaki randevu bir ay sonra napicam bilmiyorum sürekli yattigim için de gaz sancisi çıktı bi de bacaklarim bile agriyo(