Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

Alala düşmedi demekki değişikmiş , hakkında hayırlısı olsun Allah tan umut kesilmez inş dış gebelik degildirde gebeliğin devam ediyordur

Allahım inşallah gebeliktir. Yaramazın tutunmuştur sana inşallah haberini sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah inşallah hayırlı haber olur.

Bu arada bence dış gebelik değil

Alala düşmedi demekki değişikmiş , hakkında hayırlısı olsun Allah tan umut kesilmez inş dış gebelik degildirde gebeliğin devam ediyordur
Evt Allah dan umut kesilmez. Icerde olanlari bitek Allah biliyor. Herseyin hayirlisi olsun herkes icin. Dustu dusecek diye beklemekde pek bi zor. Belirsizlik kotu.

Ins dis gebelik degildir. Ameliyat fln gerekiyomus bazen. Dis olsa cok da agri yaparmis.bende sifir agri. Bende hicbise anlamadm bu isden.))) Ins normaldirde beraber ayni zamanda saglikla dunyaya gelirler cnm.))
Dua et canım inşallah öyle olacak

Evt Allah dan umut kesilmez. Icerde olanlari bitek Allah biliyor. Herseyin hayirlisi olsun herkes icin. Dustu dusecek diye beklemekde pek bi zor. Belirsizlik kotu.
Evet illaki zordur inşAllah hayırlı haberlerle sonlandırırsın belirsizliği

Dua et canım inşallah öyle olacak
Benim dis gebelik kesinlesti cnm. Doktor igneyle sonlandircak.tupun icinde cikti.tam buyumediig icin agri yapmamis ama bundan sonra buuyumeye devam ederse hem agri yapar hemde tupu patlatir dedi.oyuzden cars gunu igne yapacak.

Benim dis gebelik kesinlesti cnm. Doktor igneyle sonlandircak.tupun icinde cikti.tam buyumediig icin agri yapmamis ama bundan sonra buuyumeye devam ederse hem agri yapar hemde tupu patlatir dedi.oyuzden cars gunu igne yapacak.

Canım çok geçmiş olsun Allahım bundan sonraki hamileliğini ıngalarla sonlandırsın. İnşallah en kısa zamanda anne olursun. Geçmişler olsun sağlığına kavuşman dileğiyle...

Hadi ya çok gecmiş olsun bu zamana kadar neden anlamamışlar ki bi ihmal mi , yoksa gecmi belli oluyor . Olacagı böyleymiş nasipden öteye yol yok malesef , Allah birdaha hayırlısıyla saglıklı sıhhatli gebelik nasip etsin

Cok tsk ederim. Takip altindaydim surekli.gorunmuyodu hic.kucuk oldugi icin.biraz buyuyunce anca gorundu ultrasonda.agri sizida olmayinca anca anlasildi. Herseyin hayirlisi. Gercekden nasibden oteye yol yok.

Canım çok geçmiş olsun Allahım bundan sonraki hamileliğini ıngalarla sonlandırsın. İnşallah en kısa zamanda anne olursun. Geçmişler olsun sağlığına kavuşman dileğiyle...
Amin cnm ins. Cok tsk ederim. Herseyin hayirli olani olsun ins hepimiz icin. Simdiki amacim kazasiz belasiz atlakmak bu olayi. Dis gebelik tehlikeli.cok uyanik olmak ve surekli doktor takibi gerekiyor.hemende anlasilmiyor malesef.
Seninkini takip edelim.)) Gun be gun buyumesine sahit olalim ins.habersiz birakma beni. Saglikla mutlulukla dunyaya gelir ins cnm

Canım Allah daha güzel zamanda nasip etsşn inşallah sana. Benim perşembe kontrolüm var. Dua et teyzesi çok ağrım oluyor korkuyorum.

Canım Allah daha güzel zamanda nasip etsşn inşallah sana. Benim perşembe kontrolüm var. Dua et teyzesi çok ağrım oluyor korkuyorum.
Ins cnm saglikla sorunsuz bir sekilde dunyaya gelir ins bebis. Sanada Allah kolaylik versin. Zor gercekden agri sizi normal disi hisler olunca endise ediliyor. Cokcok dua etmek lazm.elden baska bise gelmiyo.kendinede dikkat et. Saglikli beslen agir kaldirmamaya calis. Allahin izniyle sorunsuz alirsin ins kucagina.bende ozel dua edicem sana ins cnm.

Şimdiden Allah razı olsun canım

Merhaba bende 6 haftalik hamileyim kahverengi akintilarim bir haftadır devam ediyor.Daha önce 15 haftalik bir dusugum var doktorum progestan verdi dinlen dedi ama ben öbürü çok zor düştüğü için çok korkuyorum bi dahaki randevu bir ay sonra napicam bilmiyorum sürekli yattigim için de gaz sancisi çıktı bi de bacaklarim bile agriyo(

cnm tam 6 haftlaıkken bendede oldu kahverengi akıntı progestan kullandım sbh aksam 200 mg kesilmedi arttı progestan iğne yaptırdım gün aşırı 3 kez toplam 7 gün sürdü akıntı ve geçti bitti.. ama bu süre içinde tuvalet dışında kalkmadım hiç yerimden

Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri zaman zaman koyu sarı, zamn zaman kahverengi akıntılarım hiç bitmedi. Şu an 8 haftalık hamileyim. Ama benim rahmim kalp şeklindeymiş ve bu akıntıların sebebi de bu durummuş. Ben de progestan kullanıp yatıyorum

Ben regl olmaya başladığım zamandan beri zaten ne akıntım ne iltihabım hiç bitmedi ve bu yaşıma kadar binlerce kez doktora gittim ve ultrasona girdim ama şimdiye kadar hiç bir doktor bana bu rahim anomalisinden bahsetmemişti. Size tavsiyem tek bir doktora bağlı kalmayın. Diğer doktorların da fikirlerini alıp rahim içinde hematom mu var yoksa bir anomali söz konusu mu bunun araştırılmasını isteyin.

Canım bende de rahim anomalisi var zaten.Ama akintimin nedeni buna mi bağlı diye sorduğumda olabilir dedi sadece doktor. Haziran ayında yaşadığım düşüğü buna bağlayan doktorlar oldu ama kimse ameliyat onermedi. Bi kaç kez daha denemelisin dediler.Gercekten çok yipratici bi süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ben doktoruma çok güveniyorum ve merak ettiğim herşeyi uzun uzun sebeplerini sonuçlarının ne olacağını anlatıyor. En son dün gittim yine 10 günlük rapor yazdı bana. Bana her zaman söylediği şey bu anomaliyle senin sürekli riskli bir gebeliğin olacak ilk 3 ay düşük, sonrasında erken doğum. Şimdi düşük olmaması için çabalıyoruz sonrasında erken doğum için çabalıycaz. Bu süreçte senin sadece progestanını içip istirahat edip olumlu düşünmen gerek dedi. 12. Haftayı atlatırsak erken doğum olmaması için tedaviye başlıcaz dedi. Eğer senin de böyle bi durumun varsa gerçekten bi başka doktora da git onların da fikirlerini al. İçini ferahlatması açısından doktor unsuru çok önemli. Senin şu an kafanda sürekli ne olacak ? Diye stres yapmaman lazım. Zaten riskli olan gebeliği daha çok riske sokuyorsun böylece. İçini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…