Yeni hamilelikte kahverengi akıntı yaşayanlar yardım edin:((

kuzum tecrübeliler yazsın demişsin. doktora gidin yazdım diğer arkadaşlara da. hemen doktora gidin. ilaç veriyorlar.

Doktoruma sordum, korkulacak bir şey olmadığını, bu kanamanın ancak kırmızı ya da pembe renkte olmasının tehlike arz ettiğini söyledi. Yine de her ihtimale karşı ilaca başladık. Benzer durumu yaşayan anne adayları, korkmuyoruz, bol bol şu içip dinleniyoruz... :)

Çok sevindim cnm senin adina :) senin kahve akntin kaç gün surdu ve ne kadar geldi mesela benim birkaç damla geldi 2 gün geldi bugün yok çok şükür tamda adet günümde geldi benim .. Hangi ilaca basladin cnm ne verdi doktor ??

Benim sadece bir akşam bir iki damla oldu bunu fark etmemin ardından 15dk. Sonra bir daha bir damla lekelenme oldu. Sonra da olmadı.Fark eder etmez ayaklarımı hafif yüksek bir yere koyarak uzandım ve ertesi gün doktora gidene kadar kalkmadim. Bolca da sıvı tukettim. Doktorum bu tarz lekelenmenin sağlıksız olmadigini, kahverengi olmasının, kanamanın endişe edilcek bir kanama olmadığına işaret ettiğini ama yine de önlem almak adına progestana başlamanın gerektigini söyledi. Ben de kullanmaya başladım. Halsizlik ve mide bulantısı yapıyor ama sabredecegiz artık :)

Ohh iyi yapmissin cnm benim kesildi tekrar ederse bende doktora gideyim banada progestan verir büyük ihtimal :) peki bu ilaci ne kadar sure kullanicaksin cnm birde günde kaç adet aliyorsun sen ?

Ohh iyi yapmissin cnm benim kesildi tekrar ederse bende doktora gideyim banada progestan verir büyük ihtimal :) peki bu ilaci ne kadar sure kullanicaksin cnm birde günde kaç adet aliyorsun sen ?
Bir arkadaşımın da bir kez olup tekrar etmemiş, o ilaç kullanmamış ama devamlı akıntı olup olmadigini takip etmesini söylemiş doktoru, tekrarlarsa ilaca başlarız demiş. Herkesin fizyolojisi farklı tabii :) ben Günde 3 defa kullanıyorum, 10 gün devam et dedi doktor. 10gun içinde bir sıkıntı olmazsa sonrasında devam etmeyeceğiz.

Sanirim bu kanamalari yasamayan yok bende gunde 3 kez progestan kullanmistim 10 gun bir kere kanamam oldugu halde garanti olsun demisti doktor dinlenin bolbol ilk aylar onemli

Kizlar günaydin. Ben cok rahatsizim su akinti olayindan. Dr uma da msj attim. Ya nolur gören varsa mesajimi cvp versin dün koydugum pedimin sabahki hali

Kizlar günaydin. Ben cok rahatsizim su akinti olayindan. Dr uma da msj attim. Ya nolur gören varsa mesajimi cvp versin dün koydugum pedimin sabahki hali
Bendede oldu dünden beri .Bu sabah doktora gittim çoğu kişide oldugunu söyledi normal ilaç verecem kullan gecer dedi . progestan verdi günde iki kere fitil olarak kullanmamı ve stres yapmamamı söyledi iki gün sonra kontrole çağırdı inş gecer. Sizde Bi göZükün ilaca başlayın endişe etmeyin

Evet normal.oldugunu söyledi gitmisken kalp.atislarini da dinletti ama o korku yetti bana sabah sabah. Progestan i ptesiye kadar kullan icin rahatlasin dedi

Evet normal.oldugunu söyledi gitmisken kalp.atislarini da dinletti ama o korku yetti bana sabah sabah. Progestan i ptesiye kadar kullan icin rahatlasin dedi
iyi işte gözünüz aydın ,
Öyle oluyo bende hala korkuyu atamadım karın agrımda var hepsine normal diyor hayırlısı artık hepimiz için .

Ben hic böyle biri degildim bu hamilelik isi beni cok baska yapti. Cok takintili oldum.dr u nerdeyse dövücektim mesajima önemli degil diye cvp verdi diye. Üzgünüm ama galiba pantere dönüsücem 9 ay icinde

Ben hic böyle biri degildim bu hamilelik isi beni cok baska yapti. Cok takintili oldum.dr u nerdeyse dövücektim mesajima önemli degil diye cvp verdi diye. Üzgünüm ama galiba pantere dönüsücem 9 ay icinde
Normaldir insan endişe ediyor her ayrıntıyı önemsiyor bu dönemde inşAllah hayırlısıyla atlatırız ben sabah progestanı aldıktan sonra daha çok arttı akıntı .kahverengi kırmızıya döndü iyice bunaldım dokturuma söyledim düzelir dedi ,hakkımda hayırlısı artık :/

Allah yardimcimiz olsun. Bi yerlessin rahatliycaz diycem ama neyazikki diyemiyorum. Oysa neler hayal ettim ben cok keyifli olucaktim gezicektim bol bol dinlenicektim mutlu olucaktim. Tamam mutluyum ama icimde oldugunu ögrendigimden beri bütün dünya bebegime zarar vericekmis gibi hissetmeye koruma istegine basladim. Benim akintim koyu sari bir renkti suan sorun yok bakalim ne olucak. Ama kalbini dinlemek güzeldi :)

Amin ilk 3ay sanırım böyle sonra daha rahat gecer inşallah hayallere kavuşursunuz koruyuculuk içgüdüsü annede daha gebelikde başlıyor demekki :) en azından kalbi dinlediniz benim daha keseyi vajinal ultrasondan gördük küçük daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…