Yeni hamileler.... birlikte saglıklı beslenip kilo kontrolü yapalım mı

ben 80 kiloyla hamile kaldım boyum 1.73 ve bel fıtığım var acaip korkuyorum napacağımı bilmiyorum ağlıcam galiba

bende 85 kiloyum 1.72 boyum var ilk gebelikte 20 kilo aldim ne yapcaz arkadaslar yardimmmm ne yiyip ne iccez asiri kilo almamak icin:))

ben 80 kiloyla hamile kaldım boyum 1.73 ve bel fıtığım var acaip korkuyorum napacağımı bilmiyorum ağlıcam galiba

bende 85 kiloyum 1.72 boyum var ilk gebelikte 20 kilo aldim ne yapcaz arkadaslar yardimmmm ne yiyip ne iccez asiri kilo almamak icin:))
yediklerimize dikkat edecez pilav makarna börek yemeyecez. onlar kilo aldırıyo. iki kişilik beslenme yok unutun

hala 60.0 geldim. hiç kilo almamışım. zorla biraz kahvaltı yaptım. 1 dilim ekmek 3 zetyin 1 dilim peynir yeşillil ve yeşil çay. bir saat sonra okula gidecem. öğrenciler burnuma kokuyo içim bulamıyo

Kizlar merhaba , bendde araniza katilmak istedim. 6 aylik evliyim 58 le evlendim 65 kilo olmusum nasil oldu bilmiyorim ;( bu ay hamile kaldim insallah cok kilo almayiz :) daha 5 haftalik hamileyim

gunaydın kızlar dün o kadar kustum ki akşam serum takıldı. bulantı için bi ilaç yazdı. sabah ac karna onu içtim. şimdi de kahvaltımı yaptım: 2 dilim ligth ekmek 1 dilim peynir 3 zeytın bol yeşillik. okula giderkende götürmek için yeşillik yıkadım. yanınada dardanel ton götürecem.

Kizlar merhaba , bendde araniza katilmak istedim. 6 aylik evliyim 58 le evlendim 65 kilo olmusum nasil oldu bilmiyorim ;( bu ay hamile kaldim insallah cok kilo almayiz :) daha 5 haftalik hamileyim
Merhaba sebocu bende senin gibiyim 65le evlendim 70le hamile kaldım 9 aylık evlıyım bende .. inşaalah cok kilo almayız

Ben 111 kiloyum doktorum bir dahaki kontrole gittigimde beslenme sekline ladar herseyi anlaticam dedi.birlikte uyum icinde ilerlersek az kiloyla atlatiriz bu.sureci dedi.bebegimle ben saglikli bir sekilde geciririz insallah bu sureci

Ben 111 kiloyum doktorum bir dahaki kontrole gittigimde beslenme sekline ladar herseyi anlaticam dedi.birlikte uyum icinde ilerlersek az kiloyla atlatiriz bu.sureci dedi.bebegimle ben saglikli bir sekilde geciririz insallah bu sureci
inşallah pambix kaç yaşındasın ilk gebeliğin mi seninde .

dün cnm tatlı birşeyler istedi. yedim ama içimi bulandırdı. geri hep çıkardım. offfffffffff

kizlar korkmayin ya, yediklerinize dikkat edip yuruyus yaparsaniz fazla kilo almazsiniz. evde egzersizlerinizi de ihmal etmeyin tabi :))

kızlar, merhaba.
ilk gebeliğimde 52 ile hamile kaldım, 80 ile doğuma girdim neyse ki 5 ay içinde 57ye düştüm
bunda 57 ile hamile kaldım şu an 61 im. ilk gebeliğimdeki iştahın yarısı bile yok ama fosur fosur şiştim resmen.. ödemim çok fazla.
bunu 70 ile tamamlamak istiyorum en fazla.
bu arada ilkinde çılgın gibi hareketliydim, hergün yürürdüm vs. ama inanılmaz bir iştah vardı
bunda da çok yemiyorum ama pek hareket etme fırsatım olmadğından sanırım, şişiyorum
neyse haftaya ben de yürüyüşe başlamayı düşünüyorum akşamları.. umarım işten sonra mecalim kalır da..

Sürekli midem bulanıyor, tost ve çubuk karakter yiyorum ama kilo alıyorum! Şimdiden 4 kilo aldım, napcam ben ya
selamm bende tost değil ama tuzlu seylerle bulantımı gidermeye calısıyorum suan cok kılo alımım yok ama kışın almıştım zaten , tatlı seyler yıyemıyorum , en kısa zamanda da yürüyüşe başlamamız lazım ama :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…