Ah canim senin haftalarinda ben resmen bunalima girmistim.su icemiyordum serum kolumdayken kusuyordum ama cok sukur bu ara hafifledi insallah cabuk atlatirsin biliyorum cook zor.az önce içtiğim su bile içtikten sonra içimi bulandırdı. kustum tekrar geldim:Ç)
3.cü aydan itibaren kusmalar azalıyormus bendede hiç olmadı o yüzden bi türlü hamileymişim gibi gelmiyor o moda giremedim:) özeniyorum kusanlara azıcık:) tuzlu kraker yada beyaz leblebi at agzına mide bulantısını alıyoraz önce içtiğim su bile içtikten sonra içimi bulandırdı. kustum tekrar geldim:Ç)
amın cnm inşallah. kızımdaykende böyleydimAh canim senin haftalarinda ben resmen bunalima girmistim.su icemiyordum serum kolumdayken kusuyordum ama cok sukur bu ara hafifledi insallah cabuk atlatirsin biliyorum cook zor.
Evet canim su an baya zayif gorunuyorum ama 4.aydan sonra istah cok acilip birddn kilo alindigi soyleniyor insallah kontrol altinda tutabiliriz:)ne güzel sen gene zayıf hamile kalmıssın canım :)
herşey bizim elimizde kendimize bol bol telkin yapmaktan başka çare yok ben eskiden 103 kiloydum 74 e indim o yüzden alınan kiloların ne kadar zor emekle verildiğini biliyorumEvet canim su an baya zayif gorunuyorum ama 4.aydan sonra istah cok acilip birddn kilo alindigi soyleniyor insallah kontrol altinda tutabiliriz:)
önemli olan ara öğunlere dikkat etmek. böylece ana öğun abartılmazEvet canim su an baya zayif gorunuyorum ama 4.aydan sonra istah cok acilip birddn kilo alindigi soyleniyor insallah kontrol altinda tutabiliriz:)
ne guzel 58 kilo iyi ama ilk hamişlelikte çok almışsın. geri de iyi vermişsin inşallah bundada böyle olurBu arsda 59 ile hamileligimi ogrendim simdi 58 im
15 kiloohh az kalmış ne kadar aldın
Tam verdim derken bir hamileluk daha beklemiyorduk rabbim hediye etti.. insallah cok kilo almam canim ilkinde hic bulanti olmamisti daha uc ay dolmadan ben 7-8kilo almistimne guzel 58 kilo iyi ama ilk hamişlelikte çok almışsın. geri de iyi vermişsin in. şallah bundada böyle olur
Ilk 3 ay nasil baslarsa oyle gider diyorlar dogru mudur acep?:)Tam verdim derken bir hamileluk daha beklemiyorduk rabbim hediye etti.. insallah cok kilo almam canim ilkinde hic bulanti olmamisti daha uc ay dolmadan ben 7-8kilo almistim
Insallah oyle olur bu defa daha hic kilo almadim 10 kilo alsam bitene kadar cok iyi olurIlk 3 ay nasil baslarsa oyle gider diyorlar dogru mudur acep?:)
Ben de 3 kilo vererek basladim:)gecen bir dr. un konusmasinda dinledim de hamilelik kilolarinda ilk 3 ay en onemlisi diyordu.Tabi biz de dikkat edicez.Iki kisilik yemek yeme yanilgisina dusmeyecegiz besleyici seyler yiyecegiz.Mesela ekmegi kesinlikle kesmeyi dusunuyorum.Insallah oyle olur bu defa daha hic kilo almadim 10 kilo alsam bitene kadar cok iyi olur
Aynen canım burnuma güzel kokan şeyin tadına bakıyorum o kadar gerçi bu ara burnuna elma ve portakal dan başka güzel kokan bişey yokBen de 3 kilo vererek basladim:)gecen bir dr. un konusmasinda dinledim de hamilelik kilolarinda ilk 3 ay en onemlisi diyordu.Tabi biz de dikkat edicez.Iki kisilik yemek yeme yanilgisina dusmeyecegiz besleyici seyler yiyecegiz.Mesela ekmegi kesinlikle kesmeyi dusunuyorum.
Aynı ben yaaa hamile olduguma inanamıyrm cnm hiç mi belli etmez kendini3.cü aydan itibaren kusmalar azalıyormus bendede hiç olmadı o yüzden bi türlü hamileymişim gibi gelmiyor o moda giremedim:) özeniyorum kusanlara azıcık:) tuzlu kraker yada beyaz leblebi at agzına mide bulantısını alıyor