Yeni hamileler.... birlikte saglıklı beslenip kilo kontrolü yapalım mı

az önce içtiğim su bile içtikten sonra içimi bulandırdı. kustum tekrar geldim:Ç)
Ah canim senin haftalarinda ben resmen bunalima girmistim.su icemiyordum serum kolumdayken kusuyordum ama cok sukur bu ara hafifledi insallah cabuk atlatirsin biliyorum cook zor.

az önce içtiğim su bile içtikten sonra içimi bulandırdı. kustum tekrar geldim:Ç)
3.cü aydan itibaren kusmalar azalıyormus bendede hiç olmadı o yüzden bi türlü hamileymişim gibi gelmiyor o moda giremedim:) özeniyorum kusanlara azıcık:) tuzlu kraker yada beyaz leblebi at agzına mide bulantısını alıyor

Evet canim su an baya zayif gorunuyorum ama 4.aydan sonra istah cok acilip birddn kilo alindigi soyleniyor insallah kontrol altinda tutabiliriz:)
herşey bizim elimizde kendimize bol bol telkin yapmaktan başka çare yok ben eskiden 103 kiloydum 74 e indim o yüzden alınan kiloların ne kadar zor emekle verildiğini biliyorum

Bende ilk hamileligim de 27. 28 civari. Kilo aldim bunda simdi ye kadar bulanti ve kusmadan bisey yiyemiyordum ama 2-3gundur istahim acik dikkat etmeye calisiyorum bende suyu cok iciyorum cok siskinlik yspiyor bende ekmek hic yemiyorum seker yok tuz cok az atiyoruml meyve yiyorum cok ozellikle elma

ne guzel 58 kilo iyi ama ilk hamişlelikte çok almışsın. geri de iyi vermişsin in. şallah bundada böyle olur
Tam verdim derken bir hamileluk daha beklemiyorduk rabbim hediye etti.. insallah cok kilo almam canim ilkinde hic bulanti olmamisti daha uc ay dolmadan ben 7-8kilo almistim

Insallah oyle olur bu defa daha hic kilo almadim 10 kilo alsam bitene kadar cok iyi olur
Ben de 3 kilo vererek basladim:)gecen bir dr. un konusmasinda dinledim de hamilelik kilolarinda ilk 3 ay en onemlisi diyordu.Tabi biz de dikkat edicez.Iki kisilik yemek yeme yanilgisina dusmeyecegiz besleyici seyler yiyecegiz.Mesela ekmegi kesinlikle kesmeyi dusunuyorum.

Aynen canım burnuma güzel kokan şeyin tadına bakıyorum o kadar gerçi bu ara burnuna elma ve portakal dan başka güzel kokan bişey yok

bugün bulantıdan başımı kaldıramadım. ne zaman geceçek bilmiyorum. akşam ekmek yemedim. yarın tartılacam bakalım son durum ne

Ben de 58 ile hamile kaldım ve sadece 1 kilo almışım ama karnım dikkat çekiyor hiç bişey anlamadım karnım varsa kilolar nerde

Aynı ben yaaa hamile olduguma inanamıyrm cnm hiç mi belli etmez kendini

Tüp bebek tedavisine başladığımda 58dum tedavisi esnasında 60 oldum simdi 10 haftalik ikiz hamileyim 61 -62 arasında gidip geliyorum aç karnına 61im ama doktor da tartildim da 62 ciktim..sizce hızlı mi gidiyorum ekmek yemek istemiyorum ama bulanti kusma olduğu için sürekli peynir domates ekmek yemek istiyorum 3 öğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…