Yeni hamileler.... birlikte saglıklı beslenip kilo kontrolü yapalım mı

Ben ilk hamileliğimde toplam 13 kilo almıştım, gayet güzeldi. Bu sefer daha yedi haftalık hamileyim şimdiden iki kilo aldım. Çok erken almaya başladım sanki Öteki hamileliğimde hangi ay kaç almıştım hatırlamıyorum ama çok aldım gibi.

kızlar beyaz ekmeği bırakın , bana doktorum tavsiye etti tahıl ekmeği yiyorum

kızartma,hamurişine elveda

sucuk salam marketlerde paketli abur cubur ne varsa yemiyorum artık

bu şekılde dıkkat etmeye calışıyorum

onun dışında zaten çok sık acıkıyorum kısamıyorum,

merhaba kızlar..
Moral bozmak istemem ama
162cm
42 kiloyum

bende fazla yiyemeyenlerdenim ama bebek için sağlıklı olan herşeyi yememiz lazım.. bende gazlı içecek içmiyotum paket içine girmiş hiçbirşey yememeye özen gösteriyorum. folic tiro içiyorum günde 3 kez.
zayıf olanlar daha fazla kilo alır diyorlar görelim bakalım ne kadar alacağım çok merak ediyorum.

kahvaltı: 2 dilim light ekmek 1 dilim peynir 3 zeytın yeşillik
ara:6-7 çubuk kraker
öğlen: 1 dilim ekmek 8 kaşık nohut yemeği yogurt.

Merhaba arkadaslar benimde ilk hamileliğim ve kışın malesef düğün sonrası kilo aldım 70 ile hamile olduğumu öğrnedim . ne olucak sonum bılmıyorum.. ama ekmek tam bugday tuketıyorum sadece kahvaltıda abur cubur seylerıde kestım yuruyuse baslıycam ınsallah faydası olur aldıklarımı versem ılk aylarda cok ıyı olucak :S

Merhaba hanimlar bende durum söyle 1.60 boy 47 kg ve normalde de hep istahsiz biriydim hamilelikte dahada istahsiz oldum, korkuyorum bebegi iyi besleyemicem diye bakalim su ilk üc ayi atlattiktan sonra durum degisecek mi acaba..

8 haftalığız kaç kılo oldum bilmıyorum sabah tartılcam korkuyorum ::S yavaş yavaş bulantılarım baslıyo ..;:

sende çok zayıfmışsın canım :) şahsen hiç moralim bozulmadı :)

kızlar ben grip oldum işe gidemedim..
zayıf olmama rağmen bugün testlerde ilk kez anemi çıktı bende moralim çok bozuldu poff

BEN İLK BEBEĞİMİ KANSIZLIK YÜZÜNDEN KARNIMDA KAYBETMİŞTİM
ŞİMDİ 32+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM
50 KİLO İLE HAMİLE KALDIM
ŞİMDİ 64 OLDUM. KAN VİTAMİN DEMİR HAPLARI KULANIYORUM... SANIRIM BU YÜZDEN ÇOK KİLO ALDIM
BOY DA 160

13 haftalık hamileyim, şimdilik hiç kilo almadım, ara ara bulantılarım devam ettiği için düzgün beslenme düzenine dönemedim. bulantılarım bi bitsin, şu hamur işi besinleri bırakıcam..

13 haftalık hamileyim, şimdilik hiç kilo almadım, ara ara bulantılarım devam ettiği için düzgün beslenme düzenine dönemedim. bulantılarım bi bitsin, şu hamur işi besinleri bırakıcam..
bende hamurişi sıfır
ama oldukça çok kilo aldım

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadaşım. Benimde hemoglobin çok düşük çıktı 8,5' du günde iki tablet demir ilacı içiyorum. Senin mesajını okuyunca korktum şimdi sana ilaç vermemişlermiydi yoksa buna rağmen mi kaybettin ilk bebeğini

BU BENİM HATAMDI CANIM.
İLAÇ KULLANAMIYODUM GIRTLAĞIM KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN O KOCA HAPLAR KUSMAMA SEBEP OLUYORDU. BU YÜZDEN KULLANMADIM.
AMA ŞUAN HEM KAN İLACI HEM DEMİR İLACI HEM VİTAMİN KULLANIYORUM...
HEPSİNİN İŞLEVİNİ BİLMİYORUM AMA GÜNDE 6 İLAÇ KULLANIYORUM.
GERÇİ ÇOK KİLO YAPIYOR AMA OĞLUM İÇİN HERŞEYE KATLANIRIM

BU BENİM HATAMDI CANIM.
İLAÇ KULLANAMIYODUM GIRTLAĞIM KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN O KOCA HAPLAR KUSMAMA SEBEP OLUYORDU. BU YÜZDEN KULLANMADIM.
AMA ŞUAN HEM KAN İLACI HEM DEMİR İLACI HEM VİTAMİN KULLANIYORUM...
HEPSİNİN İŞLEVİNİ BİLMİYORUM AMA GÜNDE 6 İLAÇ KULLANIYORUM.
GERÇİ ÇOK KİLO YAPIYOR AMA OĞLUM İÇİN HERŞEYE KATLANIRIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…