merhaba kızlar..
Moral bozmak istemem ama
162cm
42 kiloyum
bende fazla yiyemeyenlerdenim ama bebek için sağlıklı olan herşeyi yememiz lazım.. bende gazlı içecek içmiyotum paket içine girmiş hiçbirşey yememeye özen gösteriyorum. folic tiro içiyorum günde 3 kez.
zayıf olanlar daha fazla kilo alır diyorlar görelim bakalım ne kadar alacağım çok merak ediyorum.
bende hamurişi sıfır13 haftalık hamileyim, şimdilik hiç kilo almadım, ara ara bulantılarım devam ettiği için düzgün beslenme düzenine dönemedim. bulantılarım bi bitsin, şu hamur işi besinleri bırakıcam..
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadaşım. Benimde hemoglobin çok düşük çıktı 8,5' duBEN İLK BEBEĞİMİ KANSIZLIK YÜZÜNDEN KARNIMDA KAYBETMİŞTİM
ŞİMDİ 32+4 GÜNLÜK HAMİLEYİM
50 KİLO İLE HAMİLE KALDIM
ŞİMDİ 64 OLDUM. KAN VİTAMİN DEMİR HAPLARI KULANIYORUM... SANIRIM BU YÜZDEN ÇOK KİLO ALDIM
BOY DA 160
Şimdiden başlasakmı ki düzenli yürüyüşe erkenmi riskli bilmiom bide insülinim cıktıbol bol hareket etmeliyiz. yürüyüş en iyisi. sınıfta ders anlatırken boyuna yürüyorum.
BU BENİM HATAMDI CANIM.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadaşım. Benimde hemoglobin çok düşük çıktı 8,5' dugünde iki tablet demir ilacı içiyorum. Senin mesajını okuyunca korktum şimdi sana ilaç vermemişlermiydi yoksa buna rağmen mi kaybettin ilk bebeğini
BU BENİM HATAMDI CANIM.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadaşım. Benimde hemoglobin çok düşük çıktı 8,5' dugünde iki tablet demir ilacı içiyorum. Senin mesajını okuyunca korktum şimdi sana ilaç vermemişlermiydi yoksa buna rağmen mi kaybettin ilk bebeğini
yürüyüşün bi zararı olmaz cnmŞimdiden başlasakmı ki düzenli yürüyüşe erkenmi riskli bilmiom bide insülinim cıktı