İLK 3 AY VE SON AY ÇOK DİKKATLİ OLMAK LAZIMyürüyüşün bi zararı olmaz cnm
Sızler yapıomusunuz kacar dk baslayalımyürüyüşün bi zararı olmaz cnm
BEN 33 HAFTA OLMAK ÜZEREYİMSızler yapıomusunuz kacar dk baslayalım
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu :) bende öyle günde 4 ilaç kullanıyorum. İki tablet demir bi tablet folik asit bi tablet progesteron. Bu haplar yüzünden hiç bulantım yokken bulantılar başladıBU BENİM HATAMDI CANIM.
İLAÇ KULLANAMIYODUM GIRTLAĞIM KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN O KOCA HAPLAR KUSMAMA SEBEP OLUYORDU. BU YÜZDEN KULLANMADIM.
AMA ŞUAN HEM KAN İLACI HEM DEMİR İLACI HEM VİTAMİN KULLANIYORUM...
HEPSİNİN İŞLEVİNİ BİLMİYORUM AMA GÜNDE 6 İLAÇ KULLANIYORUM.
GERÇİ ÇOK KİLO YAPIYOR AMA OĞLUM İÇİN HERŞEYE KATLANIRIM
oğlum iyi olsun da ben kilolara razıyımİnşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu :) bende öyle günde 4 ilaç kullanıyorum. İki tablet demir bi tablet folik asit bi tablet progesteron. Bu haplar yüzünden hiç bulantım yokken bulantılar başladıbuna ragmen iki ayda üç kilo almışım, dediğin doğru hapların da etkisi var demekki yinede çok şükür Allah sağlık versinde bebişlerimize biz sıkıntılara katlanırız :)
oh oh afiyet olsunbugün o kadar bulantım var di ki yatak döşek yaptım. eşimde sağ olsun makarna yapmış. şimdi onu yedik kızımla.
evet cnm ya yedikçe yiyesin gelir.çok güzel bi başlık olmus bencede düzenli olarak kilolalarımızı yazıp birbirimize destek olalım yoksa kilolar alcak başını gitcek13 haftalık hamişim henüz kilo almadım ama iştahım bu hafta itibariyle aman Allahım :)
boy:1.70
kilo 77
valla yediğimde kendime dur tamam bırak öküz gibi olcaksın bak sonra diyorumevet cnm ya yedikçe yiyesin gelir.
estagfirüllah cnm ben ,kızımda 20 kilo aldım. şimdi 7 haftalığım. ama akıllandımvalla yediğimde kendime dur tamam bırak öküz gibi olcaksın bak sonra diyorum
hoş geldin cnm. bende yiyip yiyip kusanlardanım. ama kilo vermedimMerhaba bayanlar ben de hamileligimi fit gecirmek istiyorum:) ilk haftamda 64 kilo ile baslamistim.boyum 1.70 .ancak gebeligim bol kusma ve bulantili gectigi icin su an 61. kiloya dustum.insallah yemeklerim duzene girerse ben de dikkat ederek beslenmek istiyorum tesvik edelim birbirimizi takipteyim:)
ohh az kalmış ne kadar aldınbende iştah sıfır
33 haftamızdayız
inşallah bu sefer bebişin alır sen çok almazsın ben ekmek sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum onun dısında yemiyorum günde 3 litrede suestagfirüllah cnm ben ,kızımda 20 kilo aldım. şimdi 7 haftalığım. ama akıllandım
ne güzel sen gene zayıf hamile kalmıssın canım :)Merhaba bayanlar ben de hamileligimi fit gecirmek istiyorum:) ilk haftamda 64 kilo ile baslamistim.boyum 1.70 .ancak gebeligim bol kusma ve bulantili gectigi icin su an 61. kiloya dustum.insallah yemeklerim duzene girerse ben de dikkat ederek beslenmek istiyorum tesvik edelim birbirimizi takipteyim:)
az önce içtiğim su bile içtikten sonra içimi bulandırdı. kustum tekrar geldim:Ç)inşallah bu sefer bebişin alır sen çok almazsın ben ekmek sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum onun dısında yemiyorum günde 3 litrede su