Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala 60.0 geldim. hiç kilo almamışım. zorla biraz kahvaltı yaptım. 1 dilim ekmek 3 zetyin 1 dilim peynir yeşillil ve yeşil çay. bir saat sonra okula gidecem. öğrenciler burnuma kokuyo içim bulamıyo
Canım bebeğinşn cinsiyet ne acaba bende kızımda çok iştahsızdımbende iştah sıfır
33 haftamızdayız
Herkese merhaba arkadaşlar, benimde ilk gebeliğim ve tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. Benim hedefim de ilk 3 ay hiç kilo almamaktı, ama 3,5 kilo aldım maalesef, bulantıları bastırmak için sürekli peynir ekmek ve pataes yedim, 2 kez de kanamam olduğu için 1,5 ay neredeyse sürekli yattım, şu anda dışardan çok kilolu görünmüyorum ama şimdiden bu kadar aldığım için üzülüyorum hedefim 12-14 kiloydu.
Bu arada boy: 172, kilo : 70,5
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınIza almayi nasip etsin kızlar o mucizeyi kucağınIza aldığınız da kilolar umrunuzda bile olmaz tabi dikkatli olmak gerekir ama çok takmayin derim benMerhaba kizlar bende 1kg aldim ama tup bebek oldugu icin bol ilac igne takviyesi daha cok alirim diye dusunmustum sukur iyi simdilik her hafta kilomu not almaya karar verdim yalbiz benim istahim gayet yerinde bol bl acikiyorum Allah sonumu hayir etsin :) doktor 16.haftafa imom omega vitamine baslarsin dedi bakalim nasil olacak gelismeler :)
umarim hepimiz planladigimiz kadar kilo alip bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz
buarada yesil cay banada icme demisti doktorum bilginize
canm sordum doktoruma 2 fincan içebilirsin dedi. ama zaten su bile içemiyorum su içmek bile midemi bulandırıyo.Canım yeşilçayla adaçayını içme
Dr yasakladı bana o ikisini..
ayyy ne güzel cnmbende 69 kiloyla hamile kaldım... 16 haftaya giricez ve henüz 1 kilo almışım çok şükür... yani 70 oldum... bakalım ilerisi nasıl olacak... kızım bana kaç kilo aldıracak bakalım
cnm senin durum zormuş. önemli olan sağlıkla kucağına almak. gerisi bi şekilde hallolur. verirsin kilolari.Herkese merhaba arkadaşlar, benimde ilk gebeliğim ve tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. Benim hedefim de ilk 3 ay hiç kilo almamaktı, ama 3,5 kilo aldım maalesef, bulantıları bastırmak için sürekli peynir ekmek ve pataes yedim, 2 kez de kanamam olduğu için 1,5 ay neredeyse sürekli yattım, şu anda dışardan çok kilolu görünmüyorum ama şimdiden bu kadar aldığım için üzülüyorum hedefim 12-14 kiloydu.
Bu arada boy: 172, kilo : 70,5
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin
Sende mi su içemiyosun? Aynı durumdayım, ne su ne çay ne ayran farketmiyo, sadece buz gibi soğuk soda içebiliyorum, sudan midem bulanacağı hiç aklıma gelmezdi, bulantılarım azaldı ama hala su içemiyorum, inşallah bu da geçer en kısa zamandacanm sordum doktoruma 2 fincan içebilirsin dedi. ama zaten su bile içemiyorum su içmek bile midemi bulandırıyo.
ayyy ne güzel cnm
cnm senin durum zormuş. önemli olan sağlıkla kucağına almak. gerisi bi şekilde hallolur. verirsin kilolari.
aynen canımya...abur cubur yemiyorum... tatlı hiç yemiyorum. hamur işindende tiksindim... sadece meyve ağırlıklı besleniyorum diyebilirim... sadece göbekten aldım o bir kiloyuda çok şükür... İNŞAALLAH sadece göbekten kilo alıcamcanm sordum doktoruma 2 fincan içebilirsin dedi. ama zaten su bile içemiyorum su içmek bile midemi bulandırıyo.
ayyy ne güzel cnm
cnm senin durum zormuş. önemli olan sağlıkla kucağına almak. gerisi bi şekilde hallolur. verirsin kilolari.
Merhaba,hala 60.0 geldim. hiç kilo almamışım. zorla biraz kahvaltı yaptım. 1 dilim ekmek 3 zetyin 1 dilim peynir yeşillil ve yeşil çay. bir saat sonra okula gidecem. öğrenciler burnuma kokuyo içim bulamıyo
gunaydın kızlar dün o kadar kustum ki akşam serum takıldı. bulantı için bi ilaç yazdı. sabah ac karna onu içtim. şimdi de kahvaltımı yaptım: 2 dilim ligth ekmek 1 dilim peynir 3 zeytın bol yeşillik. okula giderkende götürmek için yeşillik yıkadım. yanınada dardanel ton götürecem.
Aynen doktorum bana da aynı şeyleri söyledi sağlıklı olmadığını hiçbir yararı olmadığını soyledi kesinlikle yemeyin dediArkadaşım,
Konservelerden uzak dursan iyi olur. Teneke kutulu konservelerin içindeki yiyeceklerin içindeki suya yada yağa teneke maddesi bile geçyor. Hamileyim doktorun dediği ilk şey paketli, ambalajlı, dondurulmuş ve konserve tüm gıdalardan uzak dur dedi
Gene de sen bilirsin
aynen canımya...abur cubur yemiyorum... tatlı hiç yemiyorum. hamur işindende tiksindim... sadece meyve ağırlıklı besleniyorum diyebilirim... sadece göbekten aldım o bir kiloyuda çok şükür... İNŞAALLAH sadece göbekten kilo alıcam
caliştığım için yanımda götürmüştüm konserveyi. şimdi sadece peynir ekmek kraker yiyebiliyorum. su da içemiyorum bırak yeşil çayı. sadece madensuyunu zorla bi şişe içiyorum ki kusup su kaybediyorum diye. 1 kilo vermişim 1 haftadaArkadaşım,
Konservelerden uzak dursan iyi olur. Teneke kutulu konservelerin içindeki yiyeceklerin içindeki suya yada yağa teneke maddesi bile geçyor. Hamileyim doktorun dediği ilk şey paketli, ambalajlı, dondurulmuş ve konserve tüm gıdalardan uzak dur dedi
Gene de sen bilirsin
Ne güzel canım benim de üç ayım bitti bende daha hic kilo almadim karnım yeni çıktı ama kilo olarak gözükmüyor tartıda inşallah bende az alirimmerhaba bu başlığı yeni gördüm yeni hamile tam sayılmasamda bende ilk başından beri kilo kontrolüne çok önem verdim 6.cı ayım bu hafta bitecek 6 kg aldm
bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almana gerek yok demişti hamileliğimin en başından beri sadece sabah kahvaltısında küçük dilim tam buğday ekmek tüketiyorum diğer öğünlerde hiç ekmek yemiyorum
arada kaçamaklar oluyor tabi ama az kilo alınca hala eski kıyafetlerimi giyiyorum buda mutlu ediyor beni
Geçmiş olsun arkadaşım geçecek de. Bende ilk zamanlar 2 kg verdim. Çubuk kraker haşlanmış makarna ve ne kadar kokusuz şey varsa onu yiyebildim. Ben bir de mide hastasıyım. Suyun içine 1-2 dilim limon belki işe yarar. Bir de çok az ama 5dk arayla iç suyu. Dün internette gezerken gördüm. Ton balığı çok yüksek civa barındırıyormuş. Başlık hamilelikte kesinlikle yenmemesi gerekenler diye başlık atmış. Bir de maydanoz, tere, dere otunu pek yeme. Bir de çorek otu ve diğer baharatlar. Doktorum bunların doğumu başlatan maddeler içerdiği için düşüğe neden olabileceğini söyledi. Yiyebildiklerim 5er badem,fındık,kaju,1ceviz,3 kayısı, 3 siyah erik, 10 çekirdekli siyah uzum, 2 de hurma. Çok yemen değil de kaliteli yemen önemli. Doktor beni 3 ay hiç zorlamadı. Aç kalma şekerin ve tansiyonun düşmesin dedi. 6 öğün yemek ye. Az az dedi. Ben bazen yarım simit az peynir yedim. Bazen sadece peynir ekmek. 3 aydan sonrası önemli. Kolay gelsin.caliştığım için yanımda götürmüştüm konserveyi. şimdi sadece peynir ekmek kraker yiyebiliyorum. su da içemiyorum bırak yeşil çayı. sadece madensuyunu zorla bi şişe içiyorum ki kusup su kaybediyorum diye. 1 kilo vermişim 1 haftada
bilantilarin ne zaman basladi ?ne zaman gececek bu bulantılar bilmiyorum...................