Yeni hamileler.... birlikte saglıklı beslenip kilo kontrolü yapalım mı

dün saglık ocagında idrar ve kan testi yapıldı. çok şükür herşey güzel çıktı. b12 folik asit kan hepsi normalmiş. daha bi kadın doğuma gitmedim. keseyi bile görmedik. 6 hafta+4 günlük oldum. yarın gidecem i,nşallah. bulantıla rbaşladı. temizlik ürünleri kokusu içimi bulandırıyo. araba sürerken ışıklarda dur kalk yapıyorum ya içim kalkıyo:KK43: asansöre binincede:KK43:

cnm 3 yaşında bi kızım var sürekli kuçağımda. öğlen okula gidiyorum. derste hep ayaktayım. eve gelince dinlenme şansım gene yok. kreşten gelince pek nazlı oluyo. onla oyna ilgilen. yatağa yatınca ayaklarım sızlıyo. gecede çok sık uyanıyo. rabbim koruyo karnımdaki minik mücizeyi. biz ne yaparsak yapalım.

BU BENİM HATAMDI CANIM.
İLAÇ KULLANAMIYODUM GIRTLAĞIM KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN O KOCA HAPLAR KUSMAMA SEBEP OLUYORDU. BU YÜZDEN KULLANMADIM.
AMA ŞUAN HEM KAN İLACI HEM DEMİR İLACI HEM VİTAMİN KULLANIYORUM...
HEPSİNİN İŞLEVİNİ BİLMİYORUM AMA GÜNDE 6 İLAÇ KULLANIYORUM.
GERÇİ ÇOK KİLO YAPIYOR AMA OĞLUM İÇİN HERŞEYE KATLANIRIM
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu :) bende öyle günde 4 ilaç kullanıyorum. İki tablet demir bi tablet folik asit bi tablet progesteron. Bu haplar yüzünden hiç bulantım yokken bulantılar başladı :KK43: buna ragmen iki ayda üç kilo almışım, dediğin doğru hapların da etkisi var demekki :KK43: yinede çok şükür Allah sağlık versinde bebişlerimize biz sıkıntılara katlanırız :)

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu :) bende öyle günde 4 ilaç kullanıyorum. İki tablet demir bi tablet folik asit bi tablet progesteron. Bu haplar yüzünden hiç bulantım yokken bulantılar başladı :KK43: buna ragmen iki ayda üç kilo almışım, dediğin doğru hapların da etkisi var demekki :KK43: yinede çok şükür Allah sağlık versinde bebişlerimize biz sıkıntılara katlanırız :)
oğlum iyi olsun da ben kilolara razıyım

bugün o kadar bulantım var di ki yatak döşek yaptım. eşimde sağ olsun makarna yapmış. şimdi onu yedik kızımla.

çok güzel bi başlık olmus bencede düzenli olarak kilolalarımızı yazıp birbirimize destek olalım yoksa kilolar alcak başını gitcek:KK49: 13 haftalık hamişim henüz kilo almadım ama iştahım bu hafta itibariyle aman Allahım :)
boy:1.70
kilo 77

çok güzel bi başlık olmus bencede düzenli olarak kilolalarımızı yazıp birbirimize destek olalım yoksa kilolar alcak başını gitcek:KK49: 13 haftalık hamişim henüz kilo almadım ama iştahım bu hafta itibariyle aman Allahım :)
boy:1.70
kilo 77
evet cnm ya yedikçe yiyesin gelir.

Merhaba bayanlar ben de hamileligimi fit gecirmek istiyorum:) ilk haftamda 64 kilo ile baslamistim.boyum 1.70 .ancak gebeligim bol kusma ve bulantili gectigi icin su an 61. kiloya dustum.insallah yemeklerim duzene girerse ben de dikkat ederek beslenmek istiyorum tesvik edelim birbirimizi takipteyim:)

Merhaba bayanlar ben de hamileligimi fit gecirmek istiyorum:) ilk haftamda 64 kilo ile baslamistim.boyum 1.70 .ancak gebeligim bol kusma ve bulantili gectigi icin su an 61. kiloya dustum.insallah yemeklerim duzene girerse ben de dikkat ederek beslenmek istiyorum tesvik edelim birbirimizi takipteyim:)
hoş geldin cnm. bende yiyip yiyip kusanlardanım. ama kilo vermedim

ne güzel sen gene zayıf hamile kalmıssın canım :)

X