• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Evet yürüyüş bende hafta sonu hariç 5 gun en az yarim saat yürüyorum aksam yemek yiyorum ama şöyle diyet usulü yanlız kendimi çok doymuş hissediyorum genelde aç hissederdim bu da korkutuyor beni pil bugun gelir yarin ne olur cok fazla çıkmayayım :dua: 28. Haftaya kadar kendime 60 hedefi koyduydum bakalım basarbilecekmiyim

Canım doktora gittim bugün. Bebeğin kilosunu ya demiştin. 1054 gr çıktı.

KAHVALTI:
1.5 dilim kizarmis chia tohumlu ekmek
Suzme peynir salatalik bal tahin
Renkli biberlerden omlet 1 bardak süt
ARA:
avm deydim pinkberry yedim kucuk boy
OGLE/AKSAM 16:00
1 kase yogurt çorbası 1 kase salata
Makarna5,6 kasik 1 haslanmis tavuk but biraz yoğurt (yarim kase kadar)
Daha sonra belki sut ve meyve yerim
1 amasya elmasi yedim bitek

Gordunmu ultrasonda nasılmişsiniz ?Normal sınırlar icinde o zaman demi ya benim dr niye bana minyon dedi ki 930 senin kinden 120 gr düşük bi de netde falan baktim normal aralıklarda
İlk defa iyi çıktı canım. Normalde 1 hafta geriydi bebikto. Koyverdim diye mi bilmiyorum yememe içmeme dikkat etmiyorum artık. Bu gidişimde 1 hafta öne geçmiş. 27+3 çıktı. Ama aslında 26+3. Maşallah diyim kuzuma. İlk defa üzülmeden geldim. Hep böyle olsa keşke

İlk defa iyi çıktı canım. Normalde 1 hafta geriydi bebikto. Koyverdim diye mi bilmiyorum yememe içmeme dikkat etmiyorum artık. Bu gidişimde 1 hafta öne geçmiş. 27+3 çıktı. Ama aslında 26+3. Maşallah diyim kuzuma. İlk defa üzülmeden geldim. Hep böyle olsa keşke
Oyyy maşallah çok sevindim senin adına bence artik hep böyle çıkar bi defa öne gecdiyse hep oyle oluyo

Off dayanamadim bikac grissini yedim demin.. su son 3 aydan cok korkuyorum cogu kisi en cok kiloyu bu aylarda aliyomus benim hedefim ayda en fazla 2 kilo almak hatta mumkunse 1 acaba basarabilir miyim

Off dayanamadim bikac grissini yedim demin.. su son 3 aydan cok korkuyorum cogu kisi en cok kiloyu bu aylarda aliyomus benim hedefim ayda en fazla 2 kilo almak hatta mumkunse 1 acaba basarabilir miyim
Valla ben ayda 2 ye razıyım 1 i pek gözüm kesmiyor 2 yi geçmeyelim de bu arada grissini cokda kaçamak sayılmazki

Canım şuan film karşısında neler yediğimi yazmak bile istemiyorum. Sen var düşün kaç kg alacağımı bu hafta :KK70:

Yaa yazık bize hamileyiz biz ama :KK70: yemek yemek yasakmiş gibi davraniyoruz ki:KK48:keşke yesek yesek de alinması gerektigi kadar alsak
Iyi de siz zaten kilo almiyorsunuz ki :D yiyerek almiyorsaniz harika ama almiyim diye az yiyorsaniz cok yanlis. Valla Ben 56 oldum bile neredeyse. Saglilki besinleri kismadan yiyin. Abur cuburu azaltin. Mesela koca packet cips yicene bir avuc ye. Tam gofret yiyecegine yarim ye.. gibi :)

Iyi de siz zaten kilo almiyorsunuz ki :KK70: yiyerek almiyorsaniz harika ama almiyim diye az yiyorsaniz cok yanlis. Valla Ben 56 oldum bile neredeyse. Saglilki besinleri kismadan yiyin. Abur cuburu azaltin. Mesela koca packet cips yicene bir avuc ye. Tam gofret yiyecegine yarim ye.. gibi :)
Yiyorum kendimce yogurt baya tuketiyorum kahvaltım oncekiler gibi hele ceviz manyaği oldum nedense acayip seviyorum ne yemiyorum nerde sikintı yaşıyorum aksam canim cok fena tatlı istiyor 1 ya da 2 catal la gecistiriyorm nefsime kalsa 1 tabak yerim istahim var yani abur cubur cocuklar aliyolar kismiyorum onlardan 1 bisküvi ya da çerez ama dedigim gibi biraksam yerim ha birde avm ye falan gidin ce herkes yerken ben kendime menu falan almiyorum basit şeyler le gecistiridm hep ama arada kacamak larım oluyo bir kere kendime odul vericem.dedim midemi.mahvettim aslinda bebek buyudugu icin galiba mide de kabul etmiyo

Iyi de siz zaten kilo almiyorsunuz ki :KK70: yiyerek almiyorsaniz harika ama almiyim diye az yiyorsaniz cok yanlis. Valla Ben 56 oldum bile neredeyse. Saglilki besinleri kismadan yiyin. Abur cuburu azaltin. Mesela koca packet cips yicene bir avuc ye. Tam gofret yiyecegine yarim ye.. gibi :)
Bu arada senin baslangic kilon düşük ya senin fazla kilo alman normal hep diyorum tığ gibi arkadaşlarım hamileliklerinde 20 30 a yakin aldiklarini söylüyor ama dogum sonrasi gidiyor hepsi inan dogum sonrasi kendiliginden gidecegini bilsem bende dikkat etmezdim

Back
X