Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim inşallah benimde olmaz hem iş haftasonları da eğitimim var. herhangi bir devamsızlık yaşamak istemiyorum :)
Selnurr rabbim size bagislasin minnosuda sagsaglim kucağınıza alın inşallah zamanlama aynı neredeyse
![]()
Ayy ciddi misin cidden oyle mi belki de ben abartiyorumAllah Allah... Ben 16 -17 haftalıkken sadece 3 kilo aldım. Normal denildi. 65imde hamile kaldım ve doğuma daha 10-12 gün kalmasına rağmen şimdiki kilom 77-78. Bebek 3100 -3200lerde şuan. Normal diye biliyorum da ben mi yanlış biliyorum acaba?
Bu aradacool_lime kaç haftalık hamilesin? Yürüyüş ve yüzme bu ikisi doğumu çok çok çok kolaylaştıracaktır. Ne kadar yürürsen o kadar iyi, ancak hurma erken doğum veya düşüğe sebep olabiliyor o yüzden son aylarda yenilmeli..
Merhaba kızlar rabbim sağlıklı sihatli kavuştursun inşallah bende 3. Çocuğuma 27 haftalik hamileyim 28 yasindayim 7.ayıma girdim cocuklarin aralarıda çok yakın büyük 5 küçük 3 buda yakında gelecek inşallah ilkinde 20 ikincide 10 kilo aldim ama en kolay 20 kiloyu verdim ikinci doğumda kaldı üzerimde o yüzden takıntılıyım ve kilolu kaldım biraz boy 170 kilo 74 'le kaldım şimdi 78 im bebeğim için yiyorum kendi nefsime kalsa gelsin pasta börek. Yumurta buğday ekmeği bol sebze meyve yoğurt süt ceviz fındık bir kaşık pekmez et sebze yemegi dengeleyip yiyorum 18.00 'dan sonra birşey yemiyorum bol su ve bir bardak süt bide çocukların peşinde koşturma derken şimdilik iyi gibiyim inşallah böyle devam
Masallah kız 4 kilo cok iyi valla sorucam bu isin bi sırrı var mı hic mi yemiyorsun ben cok.da ölumune yapmıyorum goz hakki vardir diye gelen pasta olsun borekmolsun tadiyorum ya da öğün yerine sayiyorum ama bunyem neden kilo tutmak istiyor anlamadim
Gayet iyisin canım :)51 ile hamile kaldım 51.600 olmuşum yani 600 gram almışım
Yarın 18+00 haftalik oluyorum :)
bence bir doktora danışın, burdaki arkadaşlar henüz doğum yapmamış kişiler çoğunlukla hatta sizden gerideleer :) bence yeni bir konu açın da görülsün bilgisi olan varsa cevap yazar en azından. geçmiş olsun.Ya şuan burası aktif olduğu için yeni bir konu açmak istemiyorum. Forumda da baktım 2010'da aynı nedenden dolayı açılmış, ama net bir cevap verilmemiş.
Benim sorunum ise şu:
Yarın 39. Haftaya giriyoruz, ama dünden beri çok çatı ağrım var. Yürürken, uzanırken, giyinirken, merdiven inip çıkarken, yani her türlü. Birşey yapmasam bile o sızı var. Bu ağrı nedir? Neyin habercisidir? Daha bi 10-12 günümüz var doğuma, erken mi gelir verilen tarihten? Ya da ağrı nasıl geçer? Bilgisi olan yazabilir mi?
Teşekkürler, orası öyle de, kiminde daha erken oluyor, + 25 hafta. Dedim acaba bu durumu yaşayan var mıdır :)burdaki arkadaşlar henüz doğum yapmamış kişiler çoğunlukla hatta sizden gerideleer :)
Canik benim bu durum cok duydugum bisey bence rahmin doguma hazirlaniyor e zaten az kalmiş genisleyip yumusuyodur normal bi surec yani ama ben 17 haftalik olucam o bende de var bir basinc var anlatamam dr a sorduk rahim buyuyor dediYa şuan burası aktif olduğu için yeni bir konu açmak istemiyorum. Forumda da baktım 2010'da aynı nedenden dolayı açılmış, ama net bir cevap verilmemiş.
Benim sorunum ise şu:
Yarın 39. Haftaya giriyoruz, ama dünden beri çok çatı ağrım var. Yürürken, uzanırken, giyinirken, merdiven inip çıkarken, yani her türlü. Birşey yapmasam bile o sızı var. Bu ağrı nedir? Neyin habercisidir? Daha bi 10-12 günümüz var doğuma, erken mi gelir verilen tarihten? Ya da ağrı nasıl geçer? Bilgisi olan yazabilir mi?
Kendimi gördüm şuan ama hamilelik oncesi spor yapip da birden biraktiysanbize gore fazla kilo alman cok normal riskin gectikden sonra yuruyus yuzme falan yapmalisin bende soruyorum kendime once baya zayifken yeme ile ilgli sorunum yokken şimdi su icsem yariyor kilo tutuyor vucutRekorlar bende :) ilk hamileliğimde 30 kilo aldım ve hepsini hatta fazlasını verdim. Tabi aktif spor hayatımın olması da etkili oldu. Sezaryen olunca ilk 6 ay yapmadım sonra başladım. Şimdi 55 ile hamile kaldım ve 75 kg oldum. Normalde yiyip kilo alamayan biriyken hamile kalınca ne yesem yarıyor. Aburcubur yemem, tatlı yemem, akşam yemeklerimi erken yerim.6 Dan sonra yoğurt,süt gibi yerim sadece ama niye böyle oluyor anlamıyorum.
Hamileliklerimde hep erken doğum riskim oldu ilk aylardaki ilaçlar sanırım bana kilo aldırıyor.
Neyseki emzirirken çok kilo veriyorum. Oğlumu 2 yıl emzirdim inşallah kızımı da emziricem.
Gayet iyisin canım :)
Evet cnm sporcuyum yine yapacağım ama sezaryen olacağım için 6 ay yapamayacağım. Tüm arkadaşlarım fit sürekli çok kilo almışsın diyip sinirimi bozuyorlarKendimi gördüm şuan ama hamilelik oncesi spor yapip da birden biraktiysanbize gore fazla kilo alman cok normal riskin gectikden sonra yuruyus yuzme falan yapmalisin bende soruyorum kendime once baya zayifken yeme ile ilgli sorunum yokken şimdi su icsem yariyor kilo tutuyor vucut
Canim kilolu hamile kalinca pek kilo alınmıyor muhtemelen cok almazsınMerhaba arkadaşlar bende katılayım istedim size ilk gebeliğimde 22 kilo aldım 10 kilosunu verememişken gene hamileyim 80 kilo ile gebe kaldım bu sefer kendime hiç kilo almamam gerekiyor
Ya kilomuzu biliyoruz biz bi de oyle yorum olunca benim.sinirlar zıplar işte zaten kilodan dolayi mutsuzuz valla artik soyle düşünücem elimden geleni yapiyorum dogum sonrasi emzirirken vericez insallah biyolojimize metabolizmamiza karşi savaş halinde gibiyiz bakalim sonuçlar nolucakEvet cnm sporcuyum yine yapacağım ama sezaryen olacağım için 6 ay yapamayacağım. Tüm arkadaşlarım fit sürekli çok kilo almışsın diyip sinirimi bozuyorlar
Aynen cnm inşallahYa kilomuzu biliyoruz biz bi de oyle yorum olunca benim.sinirlar zıplar işte zaten kilodan dolayi mutsuzuz valla artik soyle düşünücem elimden geleni yapiyorum dogum sonrasi emzirirken vericez insallah biyolojimize metabolizmamiza karşi savaş halinde gibiyiz bakalim sonuçlar nolucak