• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ben 2 kilo almiştim 56 küsur oldum şükür bir aydir korudum ama baya dikkat ediyorum yediklerime saglikli ama az besleniyorum her canimin istedigini yemiyorjm bakalım insallah boyle devam ederim cool_lime cool_lime swn kac kilosun
Ben 64 kiloyum normalde 60 im o dort kilo ilk hamileligimden kaldı

Tatliya düşkün musun en cok tatli bitiriyor insani :)
Ben 2 kilo almiştim 56 küsur oldum şükür bir aydir korudum ama baya dikkat ediyorum yediklerime saglikli ama az besleniyorum her canimin istedigini yemiyorjm bakalım insallah boyle devam ederim cool_lime cool_lime swn kac kilosun

Merhaba arkadaşlar. Benim boyum 170 ve hep 55 kilo oldum. 6 aya sıkıştırılmış 3 tüp bebek tedavisiyle 60 oldum. 3. tedavimde hamile kaldı, 12 haftada 7 kilo aldım. 12 haftadan sonra kilo alımım durdu 16. haftam bitti aynı kilodayım. Hiç midem bulanmadı, internetten her hafta ne yemem lazım araştırıp günde 5 öğün yedim. Zararlı şeyler hamur işi hiç yemedim. Bebiş 1 hafta önde çıkıyor. Dr zayıfsın sen , çok iyisin diyor. Sizleri okuyunca bi kötü hissettim kendimi çok mu almışım yaw?

Merhaba arkadaşlar. Benim boyum 170 ve hep 55 kilo oldum. 6 aya sıkıştırılmış 3 tüp bebek tedavisiyle 60 oldum. 3. tedavimde hamile kaldı, 12 haftada 7 kilo aldım. 12 haftadan sonra kilo alımım durdu 16. haftam bitti aynı kilodayım. Hiç midem bulanmadı, internetten her hafta ne yemem lazım araştırıp günde 5 öğün yedim. Zararlı şeyler hamur işi hiç yemedim. Bebiş 1 hafta önde çıkıyor. Dr zayıfsın sen , çok iyisin diyor. Sizleri okuyunca bi kötü hissettim kendimi çok mu almışım yaw?
Boyumuz ayni seninle ve ben en son ne zaman 55 kiloydum bilmiyorum hep 60 tim standart. birde senin ozel durumun olmus 5 kilo almissin zaten ilk aylarda genelde bulanti istahsizlik oldugu icin kilo alimi pek olmuyo sende olmamis ne guzel. Kilonda gayet iyi suan icin sonradan vermek tabiiki zor ne kadar az alsan senin icin o kadar iyi saglikli besleniyorsan sorun olmaz insAllah. Cinsiyet öğrendin mi :)

Bende 64- 65 gidip geliyorum simdiden sonra daha dikkatli olmam lazim biada alabiliyorum cunku be bu sira ne istese canim yiyorum buna bir dur demeliyim :/ ve sonbahar geldigine gore yfak ufak yuruyuslere baslamak istiyorum bana cok etkili oluyor doktorumda en basindan beri kendini asiei yormadan yuruyebilirsin demisti ama sicakta çok zor oldugu icin pek yuruyemedim dogum icinde faydali diyolar bilemiyorum tabi dogru mu ins faydasi olur

Boyumuz ayni seninle ve ben en son ne zaman 55 kiloydum bilmiyorum hep 60 tim standart. birde senin ozel durumun olmus 5 kilo almissin zaten ilk aylarda genelde bulanti istahsizlik oldugu icin kilo alimi pek olmuyo sende olmamis ne guzel. Kilonda gayet iyi suan icin sonradan vermek tabiiki zor ne kadar az alsan senin icin o kadar iyi saglikli besleniyorsan sorun olmaz insAllah. Cinsiyet öğrendin mi :)

Öğrendim kızım olacak inşallah :)

Kızlar merhaba, henüz 7+1 hamileyim ama şimdiden 1 kilo almışım cok üzgünüm :(

ay neden buraya yazanlarin hic biri kilo almamis yaa ben aldim :( 5 aylik hamileyim 5 kilo aldim son ay bayram dolayisiyla 1 kilo fazla almisim doktor dedi... bir de benim gobegim hic belli olmuyor ya sanki yemegi biraz fazla kacirmisim gibi..

ay neden buraya yazanlarin hic biri kilo almamis yaa ben aldim :KK43: 5 aylik hamileyim 5 kilo aldim son ay bayram dolayisiyla 1 kilo fazla almisim doktor dedi... bir de benim gobegim hic belli olmuyor ya sanki yemegi biraz fazla kacirmisim gibi..

Rekor bende canım, 4 ayda 7 kilo :) Ama benim karnım kocaman, ama sivri değil geniş geniş. Tam kız bebek karnı.

6 ayda 3 tup bebek tedavisi vucuduna yuklenen hormon falan yani aldigin kilo normal canim zaten zayifmişsin eminim bundan sonra cok kilo almadan bitirirsin

ay neden buraya yazanlarin hic biri kilo almamis yaa ben aldim :KK43: 5 aylik hamileyim 5 kilo aldim son ay bayram dolayisiyla 1 kilo fazla almisim doktor dedi... bir de benim gobegim hic belli olmuyor ya sanki yemegi biraz fazla kacirmisim gibi..
Ayda 1 kilo olarak dusunursek normal oluyor hele kusma falan olmadiysa tabi onemli olan bundan sonraki aylar da ayda 1 kiloyu alabilmek

Kızlar merhaba, henüz 7+1 hamileyim ama şimdiden 1 kilo almışım cok üzgünüm :KK43:
Kusmuyosan istahin normalse bi de ilac kullanıyorsan olabilir aslinda ama sanki 4. Aya kadar baslangıc kilonda kalabilsen süper olacak keske ben de bastan dikkat etseydim ilk 2 ay deli gibi yedim yemeseydim ayni kilomda kalirdim galiba

Haftam 15+6

Başlangıç 67. Şimdi 70.6 kiloyum.

Eşimin memlekete gitmiştik 5-6 hafta arasındaydım. Epey kaldık. Kv hamileyim diye resmen ağzıma tıktı herşeyi. Aç değilim desem de zorladı. Mesela konuşurken laf arasında üzümlü kek severim dediysem hemen o an üzümlü kek yapıldı ve zorla yedirdiler. Yemek istemiyorum özenmedim, aşermedim desem de zorladılar. Kahvaltı yaptıktan sonra öğlen meyve, kuruyemiş yiyip akşam yemeği yiyecekken araya zorla bir öğün daha koyarak resmen yemek yedirdi. Bebek acıkmıştır dedi durdu herkes. Ben nasıl vereceğim sonra deyince sen hamilesin kilona bakılmaz dediler. Bebekten önce kiloyu düşününce bana kızdı yaşlılar :( sanki onlar olmasa açlıktan öldüreceğim kendimi.

Nankörlük olmasın şimdi kadın çok mutluydu, pervane oldu etrafımda ama beni yemeğe çok zorladılar. İki kilo alarak döndüm ordan :(

Haftam 15+6

Başlangıç 67. Şimdi 70.6 kiloyum.

Eşimin memlekete gitmiştik 5-6 hafta arasındaydım. Epey kaldık. Kv hamileyim diye resmen ağzıma tıktı herşeyi. Aç değilim desem de zorladı. Mesela konuşurken laf arasında üzümlü kek severim dediysem hemen o an üzümlü kek yapıldı ve zorla yedirdiler. Yemek istemiyorum özenmedim, aşermedim desem de zorladılar. Kahvaltı yaptıktan sonra öğlen meyve, kuruyemiş yiyip akşam yemeği yiyecekken araya zorla bir öğün daha koyarak resmen yemek yedirdi. Bebek acıkmıştır dedi durdu herkes. Ben nasıl vereceğim sonra deyince sen hamilesin kilona bakılmaz dediler. Bebekten önce kiloyu düşününce bana kızdı yaşlılar :KK43: sanki onlar olmasa açlıktan öldüreceğim kendimi.

Nankörlük olmasın şimdi kadın çok mutluydu, pervane oldu etrafımda ama beni yemeğe çok zorladılar. İki kilo alarak döndüm ordan :KK43:
Ne güzel kayinvaliden varmış Allah ondan razı olsun neyse sende artik dikkat edersin hem 20. Haftaya kadar 3 3bucuk kilo almak normalmiş

Back
X