- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
İnşallah gayet guzel gelmissin bu zamana dek darisi basima, beslenmene dikkat ediyor musun peki15+4 haftalığım hiç kilo almadım bebeğim kilo alıyor maşallah ben hiç almadım inşallah böyle devam ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gayet guzel gelmissin bu zamana dek darisi basima, beslenmene dikkat ediyor musun peki15+4 haftalığım hiç kilo almadım bebeğim kilo alıyor maşallah ben hiç almadım inşallah böyle devam ederim
İnşallah gayet guzel gelmissin bu zamana dek darisi basima, beslenmene dikkat ediyor musun peki
Evet sagliksiz seyleri yemezsek sıkınti olmuyor aslindaEvet doktorumun dediklerini yapıyorum şunları yeme gibi şeyler dedi gerçi çokta yemiyordum hamile kalmadan önce
Evet sagliksiz seyleri yemezsek sıkınti olmuyor aslinda
Umarim basarirsin az kilo almayi yuk oluyo insana sonra. Yemegi cok seviyorum umarim kendime hakim olabilirim bu seferrAynen öyle birde hep kustuğum için kilo almadım zaten doktorumda kilo almıcaz dedi :)) yani öyle 15 20 kilo almak istemiyorum en fazla alırsam 8-9 kilo
Umarim basarirsin az kilo almayi yuk oluyo insana sonra. Yemegi cok seviyorum umarim kendime hakim olabilirim bu seferr
Yooo oype ciddi bulantilarim olmadı ama ağzim cok acidiginicin surekli.meyve yedim evet canim bende arka arkaya hamile kalmistim kilolarimla dogum sonrasi diyetle 10 kilo verdim sonra 5 yil korudum uzerine 6 kilo daha verdim sukur simdi korkum hamilelik kilolarimi atamamak diyet uyguladim arastirdigim kadariyla hamileler de az yiyip kilo.almayabiliyor hatta bebek gayet iyi doguyo klasik netden aldiğim.listeyi uuguluyorjm her sabah yumurtam var porsiyonlarimda et oluyor salata vazgecilmezim bir de ekmeğin yerine cavdar ekmegi tercih etmeye basladim istah azaltiyor haa en onemlisi 2 bucuk lt su odem attıriyor ve aclıği bastırıyor gece yatarkende 1 bardak tarcınlı süt kan sekerini dusurup ani acikmalarin onune geciyor ama cogunluk kaçamaklarım var bakalim napicam iatedigim gibi gitmezsem diyetisyene gidicem.irademi daha saglam.tutuyorMide bulantiniz olmus muydu, ben ilk hamileligimde umursamadım hic ne istersem yedim sonra verene kadar canim cikti hatta hepsini veremedim de bunda daha dikkatli olmak istiyorum cok kilo insanin moralini bozan birsey, diyet derken nasil besleniyorsun asagi yukari anlatir misin
Valla bence siz naptı ğinizi yazin dikkat etmeden kilo almamissıniz sırri nedir ki .Kilo alimi nasil gidiyor ben 14.haftama basladim 65 kusurdum hamile kaldigimda simdi 63 civarindayim.cok dikkat ettiğim soylenemez sadece aksamdan sonra bisey yememege çalışıyorum gece midemi rahatsiz ediyor sanirim bu sebebpten henuz kilo almadim
Tarçınlı sütü bende çok seviyorum ama hamilelikte kullanılıyor mu bilemedim siz içiyorsunuz dimi? Herhangi bir zararı yok?Yooo oype ciddi bulantilarim olmadı ama ağzim cok acidiginicin surekli.meyve yedim evet canim bende arka arkaya hamile kalmistim kilolarimla dogum sonrasi diyetle 10 kilo verdim sonra 5 yil korudum uzerine 6 kilo daha verdim sukur simdi korkum hamilelik kilolarimi atamamak diyet uyguladim arastirdigim kadariyla hamileler de az yiyip kilo.almayabiliyor hatta bebek gayet iyi doguyo klasik netden aldiğim.listeyi uuguluyorjm her sabah yumurtam var porsiyonlarimda et oluyor salata vazgecilmezim bir de ekmeğin yerine cavdar ekmegi tercih etmeye basladim istah azaltiyor haa en onemlisi 2 bucuk lt su odem attıriyor ve aclıği bastırıyor gece yatarkende 1 bardak tarcınlı süt kan sekerini dusurup ani acikmalarin onune geciyor ama cogunluk kaçamaklarım var bakalim napicam iatedigim gibi gitmezsem diyetisyene gidicem.irademi daha saglam.tutuyor
Ben arastirmistim tarcini aksine faydalari var diye okudum doktora sormali tabi cok cesoot bilgi var...Tarçınlı sütü bende çok seviyorum ama hamilelikte kullanılıyor mu bilemedim siz içiyorsunuz dimi? Herhangi bir zararı yok?
Cay kaşığınin ucuyla koyuyorum bi sikıntım yok yine de dr a danişmak.lazimTarçınlı sütü bende çok seviyorum ama hamilelikte kullanılıyor mu bilemedim siz içiyorsunuz dimi? Herhangi bir zararı yok?
Ben almadim hala 15. Haftaydayim geceleri bisey yemiyorum tatlidan uzak durmaya çalışıyorum ama genelde zor oluyor 6.aydan sonrasindan cok korkuyorum cunku ilk hamileligimde asil kiloyu o zaman almıştım :/Slm hanimlar kilo almalarınız nasıl gidiyor
Seninle günlerimiz cok yakin sen aldin miSlm hanimlar kilo almalarınız nasıl gidiyor
Seninle günlerimiz cok yakin sen
4 gundur yedigime dikkat ettim ama baya baya limonlu su ictim cok iyi geldi hem.odem gitti istahim azaldı en azindan son 1 ayki kilomu korudum bu ay kilo almadım ve enrjik hissetmeye basladım bakalım insallah boyle devam etmeye calişicam
Baslangic kilon cok iyi insallah dikkat edersen geçmezsin 12 ila15 arasi normal zaten ama benim hedefim10 kilo ile tamamlamak12 . HaftA aldığım kilo 2 kg. İnşallah 15 kiloyu geçmem . Şuan güncel kilom 55
İnan en babası 15 istedğim 10-12 kilo . Minyonum çok belli oluyor kilo kaldığında. İnşallah grçmeuizBaslangic kilon cok iyi insallah dikkat edersen geçmezsin 12 ila15 arasi normal zaten ama benim hedefim10 kilo ile tamamlamak
Aynen ben de 160 boyum kilom cok cabuk belli oluyorİnan en babası 15 istedğim 10-12 kilo . Minyonum çok belli oluyor kilo kaldığında. İnşallah grçmeuiz