Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

S _sushico_ canm merak etme ilk üç ay zaten sıkıntılı bir süreç bulantılar halsizlik bebek senin depolardan beslenir sonrası önemli bende ilk üç ay ekmek peynir meyve yiyebildim genelde allaha şükür tek şansım kusmam hicbir hamileliğinde olmadı

çok teşekkür ederim inşallah benimde olmaz hem iş haftasonları da eğitimim var. herhangi bir devamsızlık yaşamak istemiyorum :)

Ayy ciddi misin cidden oyle mi belki de ben abartiyorum

Ya şuan burası aktif olduğu için yeni bir konu açmak istemiyorum. Forumda da baktım 2010'da aynı nedenden dolayı açılmış, ama net bir cevap verilmemiş.

Benim sorunum ise şu:
Yarın 39. Haftaya giriyoruz, ama dünden beri çok çatı ağrım var. Yürürken, uzanırken, giyinirken, merdiven inip çıkarken, yani her türlü. Birşey yapmasam bile o sızı var. Bu ağrı nedir? Neyin habercisidir? Daha bi 10-12 günümüz var doğuma, erken mi gelir verilen tarihten? Ya da ağrı nasıl geçer? Bilgisi olan yazabilir mi?

bence bir doktora danışın, burdaki arkadaşlar henüz doğum yapmamış kişiler çoğunlukla hatta sizden gerideleer :) bence yeni bir konu açın da görülsün bilgisi olan varsa cevap yazar en azından. geçmiş olsun.

burdaki arkadaşlar henüz doğum yapmamış kişiler çoğunlukla hatta sizden gerideleer :)
Teşekkürler, orası öyle de, kiminde daha erken oluyor, + 25 hafta. Dedim acaba bu durumu yaşayan var mıdır :)
Neyse yarın gidelim bakalım ne diyecek.

Rekorlar bende :) ilk hamileliğimde 30 kilo aldım ve hepsini hatta fazlasını verdim. Tabi aktif spor hayatımın olması da etkili oldu. Sezaryen olunca ilk 6 ay yapmadım sonra başladım. Şimdi 55 ile hamile kaldım ve 75 kg oldum. Normalde yiyip kilo alamayan biriyken hamile kalınca ne yesem yarıyor. Aburcubur yemem, tatlı yemem, akşam yemeklerimi erken yerim.6 Dan sonra yoğurt,süt gibi yerim sadece ama niye böyle oluyor anlamıyorum.
Hamileliklerimde hep erken doğum riskim oldu ilk aylardaki ilaçlar sanırım bana kilo aldırıyor.
Neyseki emzirirken çok kilo veriyorum. Oğlumu 2 yıl emzirdim inşallah kızımı da emziricem.

Canik benim bu durum cok duydugum bisey bence rahmin doguma hazirlaniyor e zaten az kalmiş genisleyip yumusuyodur normal bi surec yani ama ben 17 haftalik olucam o bende de var bir basinc var anlatamam dr a sorduk rahim buyuyor dedi

Kendimi gördüm şuan ama hamilelik oncesi spor yapip da birden biraktiysanbize gore fazla kilo alman cok normal riskin gectikden sonra yuruyus yuzme falan yapmalisin bende soruyorum kendime once baya zayifken yeme ile ilgli sorunum yokken şimdi su icsem yariyor kilo tutuyor vucut

Merhaba arkadaşlar bende katılayım istedim size ilk gebeliğimde 22 kilo aldım 10 kilosunu verememişken gene hamileyim 80 kilo ile gebe kaldım bu sefer kendime hiç kilo almamam gerekiyor

Evet cnm sporcuyum yine yapacağım ama sezaryen olacağım için 6 ay yapamayacağım. Tüm arkadaşlarım fit sürekli çok kilo almışsın diyip sinirimi bozuyorlar

Evet cnm sporcuyum yine yapacağım ama sezaryen olacağım için 6 ay yapamayacağım. Tüm arkadaşlarım fit sürekli çok kilo almışsın diyip sinirimi bozuyorlar
Ya kilomuzu biliyoruz biz bi de oyle yorum olunca benim.sinirlar zıplar işte zaten kilodan dolayi mutsuzuz valla artik soyle düşünücem elimden geleni yapiyorum dogum sonrasi emzirirken vericez insallah biyolojimize metabolizmamiza karşi savaş halinde gibiyiz bakalim sonuçlar nolucak

Aynen cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…