- 7 Haziran 2017
- 1.171
- 2.068
- 33
Ay benide muz falan kesmedi kalktım aha da yiyekHadi yiyelim. Muz yedim tutmadı. Mideden sesler geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benide muz falan kesmedi kalktım aha da yiyekHadi yiyelim. Muz yedim tutmadı. Mideden sesler geliyor
Yaaa ben de biran önce doğurayım diyorum. Günler gecmiyorDoguracaklar lıstesınde bırıncı sıradayım ınanmıyorum ya ne cabuk gectı vakıt.
Hadi ben doldurdum tabagıAy benide muz falan kesmedi kalktım aha da yiyek
Yiyorum valla sonra sabah midem bulanır yoksa yememHadi ben doldurdum tabagı
Canım senın haftalar en guzel haftalar 34 kadar bende dogumdan korkmuyordum sona yaklasınca korku endıse stres oluyor ınsan. Suan dogurmak ıstıyorum ama aynı anda korkuyorumYaaa ben de biran önce doğurayım diyorum. Günler gecmiyor
Hayırlısıyla kavuşun insallah
Benim 2.gebeliğim...Canım senın haftalar en guzel haftalar 34 kadar bende dogumdan korkmuyordum sona yaklasınca korku endıse stres oluyor ınsan. Suan dogurmak ıstıyorum ama aynı anda korkuyorum
Normal mıydı ılkıBenim 2.gebeliğim...
Doğumdan korkmuyorum aslında hatta ilkinde hiç ama hiç korkmadım.. ama bu gebelik beni cok yoruyor sanki.
Hayır sezeryan Dı. Makat gelişi diye normal yapılmadıNormal mıydı ılkı
Ben normal ıstıyorum o yuzden belırsızlık kotu bakalım hakkımızda hayırlısı cok az kaldı artk zatenHayır sezeryan Dı. Makat gelişi diye normal yapılmadı
Ben de 39+3e kadar bekledim döner de normal olurum diye ama kısmet değilmiş...Ben normal ıstıyorum o yuzden belırsızlık kotu bakalım hakkımızda hayırlısı cok az kaldı artk zaten
İnan panik atak anksiyete öyle tavan ki bende dogum korkusuna sıra gelmiyor geçsin Bi an önce diyorum. Tek düşüncem oğlum şuan onu bırakıpta doğuma girmek. Korkma Allah sana bol güç cesaret versin inşallah herşey güzel olacak.Canım senın haftalar en guzel haftalar 34 kadar bende dogumdan korkmuyordum sona yaklasınca korku endıse stres oluyor ınsan. Suan dogurmak ıstıyorum ama aynı anda korkuyorum
Kilo almadım canım çok şükür ama henüz istediğim kiloya gelemedim tabi ki.haklısın akşamları çok acıkoyorum.illa midem tıka basa dolu olmalı,onu da sağlıklı bişeylerle doldurayım bari.eve gelen giden çok,paso tatlı ve leziz şeyler var.offfff valla yedim gitti.Cnm bnm akşam yemeği porsiyonun az olmuş. Yanına yoğurt bol salata gibi takviyeler de ekle bence ki gece mesain var emzircen etcen acıkırsın. Bunları yiyorsan kilo almaman lzım aslında. Suyu çok içiyorsun dimi?
senden sonra da ben galiba..belki de senden önce gelir ne zaman gelecekse artıkDoguracaklar lıstesınde bırıncı sıradayım ınanmıyorum ya ne cabuk gectı vakıt.
Aynen belkı senınkı onden gelır sıramı verebılırım son zamanlar gecmedısenden sonra da ben galiba..belki de senden önce gelir ne zaman gelecekse artık
bende onu düşünüyordum bikac gundur. vakit hem çabuk geçti hemde hic geçmedi gibi..Allah kurtarsın inşallah bi cirpida agrisiz sancısız doğum yaparsin canım benim.