Bulantın falan mı var yiyemiyor musun. Bebiş her türlü besleniyor hiçç takma kiloyla bebek büyüse oglum 4 kilo dogardı20 kilo aldım oğlum 2.7 dogdu ay
Amann sağlıklıya bırak ufak olsun bişey olmaz hiç canını sıkmaBulantim başlarda aşırı vardi hiç yiyemedim, şimdi ara ara oluyor. Yumurtayı sevmedigim için yemiyorum. Sütte icemiyorum içim almıyor malesef. Inşallah saglıkla dogar kuzular. Kızımdada 6.5 kilo almıştım 2200 doğdu 34+6 da.
Burdaki arkadaşlarda genel olarak 30 dan sonra kiloları artmadı30lu haftalarda duruyor mu? Ben 23üm daha ama aldım basımı gidiyorum
Evet aslında çevremdekiler hep çok az kilo aldın galiba sadece karnın var diyip duruyorlar. Allahtan emzirirken verme potansiyelim yüksek olmadı orda gider artıkDoğrudur canım, metabolizma da etkiliyor. Sen abartmadan yiyorsun zaten. Öğünlerini görüyoruz. Ara ara ufak kaçamaklar herkeste olur. Önünde canının çekeceği bir karpuz varken yemesen olur mu mesela? Bir iki dilim yenir örneğin. Biz diyet yapmıyoruz ki, hamileyiz. Bi oturuşta 6 dilim yemiyorsan sorun yok. Önemli olan abartıya kacmamak. Kontrollü ilerlemek. Aldığın 14 kiloyu göstermiyorsan, çevrendekiler sana bakıp arkandan “nasıl da çok kilo almış, yuh” demiyorsa, abartı bi durum yoktur ortada.
Hayırlı olsun sagsalşm al kucağına ins. Ben 54 ile basladım 23. Haftdayım.dikkat ediyorum ama yine alıyorum anlamadım.Merhaba. Hazir olmadigim bir hamilelik haberini aldim. Muhtemelen 5 haftaligim. Hazir degildim cunku evlilikten sonraki rahatliktan bir 8 kilo almistim kilomu verip oyle hamile kalirim diyordum. 69 ile hamile kaldim sigarayida biraktim hemen. Kilo almamak icin neler yapabilirim boyum 164 cm . Sigarayida biraktigimdan 5 gunde 1 kilo aldim bile
Gece meyve yeme kuzum en çok o kilo yapıyor işte. Meyveyi gündüz yicenSabah
Domates salatalık peynir 2 yumurtadan omlet
Öğlen
salatalık peynir domates
Aksam
3 kasık bulgur
Barbunya
2 tavuk but
Gece de meyve yerim
3 lt de su
YaaaaGece meyve yeme kuzum en çok o kilo yapıyor işte. Meyveyi gündüz yicen
Bebek iyiyse hersey yolunda ya süper derimMerhaba 5.haftada kızımı öğrendigim gün doktor ölçümü ile 67.8 kiloydum şu an 24+5 günlüğüm fakat 70 e yükselebildim sadece. Boyum 180 cm Karnım hiç 6 aylık gibi değil sizce normal mi?
Bebiş iyiyse boşver kiloyuMerhaba 5.haftada kızımı öğrendigim gün doktor ölçümü ile 67.8 kiloydum şu an 24+5 günlüğüm fakat 70 e yükselebildim sadece. Boyum 180 cm Karnım hiç 6 aylık gibi değil sizce normal mi?
Yoğurt salatalık gibi kalorisiz şeyler olabilirYaaaa
Ben hep gece yiyiyordum...
Acıkınca gece ne yesem ki o zmn? Yogurt falan mı acaba?