- 10 Temmuz 2016
- 296
- 525
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya ödem toplamışsın demekki cnm. Adet çok etkiliyor gerçekten deGuncel kilo:
66.9
Gecen haftaa 69 dum ama adet oldum odem attim sanirim
Aynen. Vucut bayaga rahatlıyor.Baya ödem toplamışsın demekki cnm. Adet çok etkiliyor gerçekten de
Üzülerek bildirmee Aynı gidiyoruz yaklaşık.Ben normal buluyorum,çok bahsedilen korku dolu kiloların geleceği 20li haftalardayiz boyunu bilmiyorum ama bence normal canım..bebeklerimiz de iyidir gelişimleri güzeldir inşallahGünaydın üzülerek bildiriyorum...
59.8
Kahvaltı
3 kasık yogurt içine
2 kasık yulaf ezmesi
2 kayısı
5 kiraz
Tabi önemli olan bebeklerini iyi olsun ama ben de gebelik sekeri de var o kadar da dikkat ediyorum amaÜzülerek bildirmee Aynı gidiyoruz yaklaşık.Ben normal buluyorum,çok bahsedilen korku dolu kiloların geleceği 20li haftalardayiz boyunu bilmiyorum ama bence normal canım..bebeklerimiz de iyidir gelişimleri güzeldir inşallah
Haftada 1 kilo muo kadar dikkat etmeme rağmen haftada 1kg geliyor ..son 5 haftam kaldı umarim her haftaya 1kg almam
Senin Ödemdir bence yarım kilo artınca kilo oluyor ama 1 kilo olunca kesin ödem oluyoro kadar dikkat etmeme rağmen haftada 1kg geliyor ..son 5 haftam kaldı umarim her haftaya 1kg almam
son 2 3 haftadır. resmen ac geziyorum sabahin köründe yürüyüş yapıyorum ama sonuç 1 kgHaftada 1 kilo mu
Kaçıncı haftadan beri böylesiniz ?
Doğumdan sonra gidecek üzülmeyin yine inşallah ödemdir
inşallah..yoksa bir 5 kilo daha alirsam eyvahhhhlar olsun@
Senin Ödemdir bence yarım kilo artınca kilo oluyor ama 1 kilo olunca kesin ödem oluyor
Pyyy cok az değil mi?Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta,1 domates,1 salatalık,2 biber,beyaz peynir,8 zeytin,kasar, cay
Ara: Peynirli kraker
Akşam: Ayranlı çorba,1 karnıyarık,küçük kase yoğurt,kavun