- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya o değilde sağ kalcam çok agiriyor oturunca zaten sırt üstü uyuduğumda ayaga kalkamiyorumHenüz uyunabilir canım nefes falan alabilirsin ama 3-4 hafta sonra seni yüz üstü yatirmaz. Sırt üstü de zorlamaya başlar artik
Ödwmdir limonlu su iç valla cok işe yarıyorGünaydın...
1 haftada 1 kilo farketmiş tartıda yaa noldu anlayamadım
Limonlu su tansiyonumu düşürüyor.Ödwmdir limonlu su iç valla cok işe yarıyor
Ya benimde mi ondan düşüyor acaba şu ara tansiyon düşülüğünden midem bulanıyor başımı kaldıramıyorumLimonlu su tansiyonumu düşürüyor.
3lt su içiyorum da..
canım limonu sıkma, dilim olarak at suya.Limonlu su tansiyonumu düşürüyor.
3lt su içiyorum da..
selam canım. senin de sesin soluğun çıkmıyor.. ben de bu ara karpuza kavuna ve dondurmaya sardım. bir de evdeki meyvelerden meyve suyu yapıyorum buzlu buzlu onları iciyorum. sıcaktan ne yapacağımı şaşırdım. klimayı açsam çarpıyor, kapıyı açsam içeri alev giriyor... duşa gir çık, soğuk şeyler ye iç, öyle geçiyor zamanım işte.. ben de artış bekliyorum tartıda...Kızlar nasılsınız? Ben yine düzgün yememeye başladım. Yazın sağlıklı şeylerden ziyade meyve ve soğuk tatlılar yiyesim geliyor. Napcaz bilmem. Cuma kesin çok çıkcak tartı.
canım limonu sıkma, dilim olarak at suya.
Ötle yapayım bir de nane ve tarcın atsam onlar zararlı değildi Di mi
Olabilir bana hemen etki ediyorYa benimde mi ondan düşüyor acaba şu ara tansiyon düşülüğünden midem bulanıyor başımı kaldıramıyorum
Canim evet sabah kavustuk bebegimle darisi sizlere de olsun inşallah bebiste bende iyiyizcanım limonu sıkma, dilim olarak at suya.
selam canım. senin de sesin soluğun çıkmıyor.. ben de bu ara karpuza kavuna ve dondurmaya sardım. bir de evdeki meyvelerden meyve suyu yapıyorum buzlu buzlu onları iciyorum. sıcaktan ne yapacağımı şaşırdım. klimayı açsam çarpıyor, kapıyı açsam içeri alev giriyor... duşa gir çık, soğuk şeyler ye iç, öyle geçiyor zamanım işte.. ben de artış bekliyorum tartıda...
Eyslg 'nin doğumu bugündü değil mi? inşallah sağ salim güzel haberlerle çıkar. bakalım ben nasıl doğuracağım beni de acayip bi korku sardı..
Cnm çok sevindim nasıl geçti doğumunCanim evet sabah kavustuk bebegimle darisi sizlere de olsun inşallah bebiste bende iyiyiz
Spinal sezeryan oldum canim yarisindan sonra sakinlestirici ile uyuttular ilk saatlerin bi zorlugu oluyor ama 6 saate baya toparliyosun cok sukur simdi emzirme telasimiz var artik birde gazimi cikaramadim halaCnm çok sevindim nasıl geçti doğumun
Bebisin de emer hemen insallah, gaz çıkarman icin de ne yapmalı bilemedim bizim de basımıza gelecek, hele benim ilk Doğum, cok cahilim, o yüzden soruyorum detayları canım.Spinal sezeryan oldum canim yarisindan sonra sakinlestirici ile uyuttular ilk saatlerin bi zorlugu oluyor ama 6 saate baya toparliyosun cok sukur simdi emzirme telasimiz var artik birde gazimi cikaramadim hala
Olabilir bana hemen etki ediyor
Tüm gün kustum acile gittim tansiyonum 8 5 öyle Bi başım agrıdı emin olamadım yükseldi mi düştü mü. Anladım ki limon düşürmüş ben anlamamışım.Olabilir bana hemen etki ediyor
Hayırlı olsunnn yeni hayatınızcok geçmiş olsun canım benim 1 haftacbi geçsin inşallahhh tüm sıkıntın biter. Gaz içinde kaydı hoşafı iç bana iyi gelmiştiSpinal sezeryan oldum canim yarisindan sonra sakinlestirici ile uyuttular ilk saatlerin bi zorlugu oluyor ama 6 saate baya toparliyosun cok sukur simdi emzirme telasimiz var artik birde gazimi cikaramadim hala
Hayırlı olsun canım.çok sevindim,tebrik ediyorum.Spinal sezeryan oldum canim yarisindan sonra sakinlestirici ile uyuttular ilk saatlerin bi zorlugu oluyor ama 6 saate baya toparliyosun cok sukur simdi emzirme telasimiz var artik birde gazimi cikaramadim hala