- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 36
Maşallah maşallah canım çok iyi haftaya da ben giderim sanırımCANım dün gittim dr a.haftasıyla uyumlu dedi.41cm,1.950kg imiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah canım çok iyi haftaya da ben giderim sanırımCANım dün gittim dr a.haftasıyla uyumlu dedi.41cm,1.950kg imiş
Valla bence cokda iyisin maşallahbakacam arada baktımda ama nasıl doyarım onu bilmiyorumBendede tansiyon yükselmişti ilkinde çok hızlı kilo aldım ödem falan coktu ama suda var sen şimdi istahin level atladığı haftalara giriyorsun daha önceki sayfalarda çoğumuzun menüleri var canım ben çok örnekte değilim aslına bakarsan da kendime göre iyiyim işte
O haftalarda bende senin gibiydim canım kızlarin kilosunu gördükçe kontrollü olmak mumkunmu diyodum bazen kaçamaklar oluyor bazen kontrollü bazen kontrolsüz yaparsın sendeValla bence cokda iyisin maşallahbakacam arada baktımda ama nasıl doyarım onu bilmiyorum
Kizim hafta da birsey mi ben 1 ayi kilo almafan tamamladim. yalniz benim kilo fazla oradan kaybediyorum. Kendimi cok zorlamamaya karaf verdim.Günaydınlaaaaar
Sabahın köründe ilk ben başlayayım bakalım
Hiç kilo almadan bu haftayı tamamladım bu bir ilk
Ayy bunu bi gün yazabilcem mi diyordum. Darısı diğer haftalara
25. Hafta
Güncel 66.5
Ödem olabilir canım benim kg alislarim hep öyle oldu 1 hafta 1 kg aldım sonraki hafta dengeledim falan29. Hafta
Güncel 66
Bu hafta rekor bende 1300 nerdeyse aldıgım.
yokcanim bende rekor kimseye vermem29. Hafta
Güncel 66
Bu hafta rekor bende 1300 nerdeyse aldıgım.
Kac almıssın ıkı haftadır almıyodun normal canmyokcanim bende rekor kimseye vermem
Ödem degıl sıcak ramazan pıdesıdır aksam ayrı gece ayrı yıyorum esımle.Ödem olabilir canım benim kg alislarim hep öyle oldu 1 hafta 1 kg aldım sonraki hafta dengeledim falan
1700 gr.Kac almıssın ıkı haftadır almıyodun normal canm
Benı tarıf etmıssın1700 gr.
gece artik sahurda yemicem dayanamayip yiyordum.öğlengec kalkiyordum yemekti ev toplamakti su icemiyordum ins o yüzdendir..
Su cok onemli ama ben uyanir uyanmaz icmeye calisiyorum. Bazen 2 litreyi icemiyorum 1.5 litrede kaliyor.1700 gr.
gece artik sahurda yemicem dayanamayip yiyordum.öğlengec kalkiyordum yemekti ev toplamakti su icemiyordum ins o yüzdendir..
kişin daha cok iciyordum 2.5 3 lt buluyordu.yaz geldi 1 lt yr düştü su içmeye vakit bulamamakSu cok onemli ama ben uyanir uyanmaz icmeye calisiyorum. Bazen 2 litreyi icemiyorum 1.5 litrede kaliyor.
Su cok onemli ama ben uyanir uyanmaz icmeye calisiyorum. Bazen 2 litreyi icemiyorum 1.5 litrede kaliyor.
Ben de elimde pet sise ile geziyorum. Yanima almazsam ben de unutuyorum su icmeyi.kişin daha cok iciyordum 2.5 3 lt buluyordu.yaz geldi 1 lt yr düştü su içmeye vakit bulamamak
aynen ..1.5 lik pet siselerde alıyorum gunde 2 tane içiyordum ama tekrar başlıcamBen de elimde pet sise ile geziyorum. Yanima almazsam ben de unutuyorum su icmeyi.
8 kılo cok degıl canım ayrıca boyunda uzun. 30 haftaya gelmısız.pufboregi
Canım, hafta 29+0
71.2 kg
Doktor kontrolüm vardı , ondaki tartıya göre 8.3 almışım toplamda, cok kızdı. Hamur işi, tatlı, paketli ürün yasak dedi. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememi istemiyor ve bol bol yürüyüş önerdi ne mümkün hamur işi olmadan bir hayat, üstelik benim akşam atıştırmayı seven kocamla yemekten sonra hiçbir şey yememek mümkün mü ? Ama doktor cok pis fırca attı eşimle bana. Ne yapacağız bakalım...
Doktor niye kızdı hiç anlamadım,boyun öyle güzel ki,her şekilde kurtarır canimpufboregi
Canım, hafta 29+0
71.2 kg
Doktor kontrolüm vardı , ondaki tartıya göre 8.3 almışım toplamda, cok kızdı. Hamur işi, tatlı, paketli ürün yasak dedi. Akşam yemekten sonra hiçbir şey yememi istemiyor ve bol bol yürüyüş önerdi ne mümkün hamur işi olmadan bir hayat, üstelik benim akşam atıştırmayı seven kocamla yemekten sonra hiçbir şey yememek mümkün mü ? Ama doktor cok pis fırca attı eşimle bana. Ne yapacağız bakalım...