- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 bitecek canimkac haftalik senin ?
Verirsin canım hamileyken iradeyi sağlam tuttun şimdide rahatlıkla yapıyosundurBenim daha var 6,7 kilo vermem lazim
InsAllah canim suan 3.haftam diyetisyenle 2.400 verdim bakalim bu hafta verebildim mi. Dun aksam sicak pideye kaymaklari recelleri goturdumVerirsin canım hamileyken iradeyi sağlam tuttun şimdide rahatlıkla yapıyosundur
Afiyet olsun bebişe süt olsun canım normalde olsa hafta da 2 kilo verirdin galiba diyetisyen emziri yosun diye ona göre verdi diyeti kaç kalorilik diyetin maşallah oğlumda güzel kilo almış süt miktarında etkilememiş bak ben oruç tutmaya bile korkuyorumInsAllah canim suan 3.haftam diyetisyenle 2.400 verdim bakalim bu hafta verebildim mi. Dun aksam sicak pideye kaymaklari recelleri goturdum
Kac kalorilik bilmiyorum ama bayaga dolu listem hepsini yiyemiyorum bazenAfiyet olsun bebişe süt olsun canım normalde olsa hafta da 2 kilo verirdin galiba diyetisyen emziri yosun diye ona göre verdi diyeti kaç kalorilik diyetin maşallah oğlumda güzel kilo almış süt miktarında etkilememiş bak ben oruç tutmaya bile korkuyorum
Canim tutma zaten cok gucsuz kalirsin. Esim teravihden gelene kadar bayginlik geçiriyorum yorgunluktan bide oruc tutsam mahvolurum.Afiyet olsun bebişe süt olsun canım normalde olsa hafta da 2 kilo verirdin galiba diyetisyen emziri yosun diye ona göre verdi diyeti kaç kalorilik diyetin maşallah oğlumda güzel kilo almış süt miktarında etkilememiş bak ben oruç tutmaya bile korkuyorum
Yorulmak ayrı bir sebeb sütü etkiler miyim korkusu da başka bir sebeb daha çok küçükler senin bebiş de 2 buçuk aylık olmuştur herhalde nasıl konuşmalar başladı mı eğlenceli dönemlerine giriyoruz inşallahCanim tutma zaten cok gucsuz kalirsin. Esim teravihden gelene kadar bayginlik geçiriyorum yorgunluktan bide oruc tutsam mahvolurum.
Çok erken canım senin için şuanda beslenme ve dinlenme 2 önemli şey seneye tutarsın inşallah hiç zorlama kendiniYorulmak ayrı bir sebeb sütü etkiler miyim korkusu da başka bir sebeb daha çok küçükler senin bebiş de 2 buçuk aylık olmuştur herhalde nasıl konuşmalar başladı mı eğlenceli dönemlerine giriyoruz inşallah
Yavrum senin yavruya kim bakıyor merak ettimCanim tutma zaten cok gucsuz kalirsin. Esim teravihden gelene kadar bayginlik geçiriyorum yorgunluktan bide oruc tutsam mahvolurum.
Evet canım öyle ama insan üzülüyor işte neyse seneye inşallah oruç tutmayınca ramazanı bilmiyor insanÇok erken canım senin için şuanda beslenme ve dinlenme 2 önemli şey seneye tutarsın inşallah hiç zorlama kendini