Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bende 69.1 dim bugun 68.4 ciktim.. sasirdim yahu halbuki abur cubur yedigim bir donem, gercekten kilo mu verdim anlamadim hayirli haberler al ins. Benimde yarin sabah bende heyrcanliyim bayagadir gitmedim cunku

Amin tatlım hepimiz hayırlı haberlerle gelelim foruma

Sabah bir activia yogurt, bir tane kuru incir, Iki ceviz ve bir kac tane kuru uzum ve bir bardak ilik limonlu su(tuvalete cikmaya yardim etsin diye ama hicbir ise yaramadi:) kahvalti sucuklu yumurta(2 yumurta yagsiz tavada) bir dilim kizarmis ekmek, az beyaz peynir ve domates. Kahvaltimi gec yaptigim icin oglen acikmadigim icin yemedim. Simdi ogle/aksam bir kucuk bir kase tarhana corbasi ve etli sarma, yogurt. Daha sonra meyva yiyecegim. Bol suya devam.

Ben gecen aksam sicak suya yarim limon sıktım tercihen tarcinda olabilir ictim cok rahatlatti beni

Canim nolucak bizim bu kabızlik ya 6 gün oldu bana bugünde hoşaf yaptım bakalim kayısi yu haşladim suyuna armut doğradım 1 tarcin 1 karanfil ceviz ve 1 kaşik pekmez koydum tadı icin tavsiye ederim.ama kabizlik icin bilmiyorum oglen aksam yemeginde 1 kase ondan yedim

Ben de yapicam hosaf. Cok kotu yaa. Patlicak gibiyim

Slm kizlar iyi aksamlar hepinize ben henuz yeni hamileyim 6+3 73 kiloyla kaldim simdiye 1 kilo aldim 74üm fakat bulantimda yok istifrada aşırı derecede yiyorum kendime engel olamiyorum neyapicam bilmiyorum boyle insallah aşırı kilo almam

Kızlar acaba kabızlık durumu az yediğimiz için mi oluyor ben düşünmüyor değilim . Pek bahsetmesemde ayni durum bende de var puffff...

Kahvaltı:
3 yumurta ve biraz peynir ile omlet yaptım
3 dilim çavdar ekmeği
1 kaşık tahin pekmez
Biraz vişne reçeli
Biraz krem peynir

Ara1:
1 adet mandalina

Ara2:
1 adet ayva

Akşam:
Fırında güveç
Yarım tabak bulgur pilavı
Salata

Akşamda tv karşısında süt ile muz tüketirim

Ay hadi sağlıkla al kucağına. Ne güzel artık 3.100 gr olmuş bebişin. Sanırım Doğuma kadar 200-300 gr daha alır. Gayet ideal maşallah. Üstelik az kilo ile de sağlıklı ve ideal kiloda bebekler olabilirmiş bir kez daha gördük. Grubun idolüsün kızzz Darısı bizim başımıza inşallah

selennn cool_lime bence kilo vermenizin sebebi hem bebişler büyüdü. Hem de bence vücut ilk 16-26 hafta arasındaki gibi yağ depolamaya programlı değil. Siz ne düşünüyorsunuz

Bilmiyorum ki tatlım ben zaten çok yiyemiyorum buaralar midem yanıyor hep

Ay ne guzel bir tarif bunu sakliyim lohusayken ins yaptiririm :)

Yaa demek sende de var vqlla bilmiyorum benim de aklima o geliyor ama diyet donemimde bile olurdu da bu kadar olmazdı hele aksam yemek yeyince nefes alamiyorum kalbim sıkışıyor o yuzden bu aksam yemedim hoşaf ictim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…