Bende 69.1 dim bugun 68.4 ciktim.. sasirdim yahu halbuki abur cubur yedigim bir donem, gercekten kilo mu verdim anlamadimhayirli haberler al ins. Benimde yarin sabah bende heyrcanliyim bayagadir gitmedim cunku
Şişkinliğin fakan vardır o gitmistir canım dr sonrası durumlari paylaş bizle neden bilmiyorum herkesi ve bebekleri merak ediyorum
Aynen oyle ben 2 tane ile koşturuyorum baya 3. Ile naparım bilmiyorum Allah yardimcimiz olsunAmin canm amin insallah aynn tadını çıkar bencede doğunca daha çok koşturma bekliyor bizi benimde 3 sezeryan son inşallah dediğin gibi allah bilir kaza maza birşey çıkmazsa
Ben gecen aksam sicak suya yarim limon sıktım tercihen tarcinda olabilir ictim cok rahatlatti beniSabah bir activia yogurt, bir tane kuru incir, Iki ceviz ve bir kac tane kuru uzum ve bir bardak ilik limonlu su(tuvalete cikmaya yardim etsin diye ama hicbir ise yaramadi:) kahvalti sucuklu yumurta(2 yumurta yagsiz tavada) bir dilim kizarmis ekmek, az beyaz peynir ve domates. Kahvaltimi gec yaptigim icin oglen acikmadigim icin yemedim. Simdi ogle/aksam bir kucuk bir kase tarhana corbasi ve etli sarma, yogurt. Daha sonra meyva yiyecegim. Bol suya devam.
Hattao sebeple kilomda azalmis olabilirBen gecen aksam sicak suya yarim limon sıktım tercihen tarcinda olabilir ictim cok rahatlatti beni
Canim nolucak bizim bu kabızlik ya 6 gün oldu bana bugünde hoşaf yaptım bakalim kayısi yu haşladim suyuna armut doğradım 1 tarcin 1 karanfil ceviz ve 1 kaşik pekmez koydum tadı icin tavsiye ederim.ama kabizlik icin bilmiyorum oglen aksam yemeginde 1 kase ondan yedimSabah bir activia yogurt, bir tane kuru incir, Iki ceviz ve bir kac tane kuru uzum ve bir bardak ilik limonlu su(tuvalete cikmaya yardim etsin diye ama hicbir ise yaramadi:) kahvalti sucuklu yumurta(2 yumurta yagsiz tavada) bir dilim kizarmis ekmek, az beyaz peynir ve domates. Kahvaltimi gec yaptigim icin oglen acikmadigim icin yemedim. Simdi ogle/aksam bir kucuk bir kase tarhana corbasi ve etli sarma, yogurt. Daha sonra meyva yiyecegim. Bol suya devam.
Sagol canim. Ya limonlu su hep iciyorum zaten. Tarcin li su deneyim. AMA cubuk tarcinim yok. Toz tarcin olur heralde di mi?Ben gecen aksam sicak suya yarim limon sıktım tercihen tarcinda olabilir ictim cok rahatlatti beni
Ben de yapicam hosaf. Cok kotu yaa. Patlicak gibiyimCanim nolucak bizim bu kabızlik ya 6 gün oldu bana bugünde hoşaf yaptım bakalim kayısi yu haşladim suyuna armut doğradım 1 tarcin 1 karanfil ceviz ve 1 kaşik pekmez koydum tadı icin tavsiye ederim.ama kabizlik icin bilmiyorum oglen aksam yemeginde 1 kase ondan yedim
Kızlar ben zayıflamışım 55 tim 54.500 olmuşum saat 18.00 da doktoruma gidiyorum kontrole :)
Kızlar doktordan geldim allah izin verirse ayın 12 sinde doğumum olacak bebiş 3.100 gr olmuş bu hafta son kilo bildirimim olur bir dahaya artık allah nasip ederse giden kilo bildirimi yaparım rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursunhala kendimi doğum yapacak gibi hissetmiyorum çocuklar küçük olupta onların peşinden kosturmaktan nasıl geçti anlamadım
Ay ne guzel bir tarif bunu sakliyim lohusayken ins yaptiririm :)Canim nolucak bizim bu kabızlik ya 6 gün oldu bana bugünde hoşaf yaptım bakalim kayısi yu haşladim suyuna armut doğradım 1 tarcin 1 karanfil ceviz ve 1 kaşik pekmez koydum tadı icin tavsiye ederim.ama kabizlik icin bilmiyorum oglen aksam yemeginde 1 kase ondan yedim
Olur bence :)Sagol canim. Ya limonlu su hep iciyorum zaten. Tarcin li su deneyim. AMA cubuk tarcinim yok. Toz tarcin olur heralde di mi?
Yaa demek sende de var vqlla bilmiyorum benim de aklima o geliyor ama diyet donemimde bile olurdu da bu kadar olmazdı hele aksam yemek yeyince nefes alamiyorum kalbim sıkışıyor o yuzden bu aksam yemedim hoşaf ictim sadeceKızlar acaba kabızlık durumu az yediğimiz için mi oluyor ben düşünmüyor değilim . Pek bahsetmesemde ayni durum bende de var puffff...
Kahvaltı:
3 yumurta ve biraz peynir ile omlet yaptım
3 dilim çavdar ekmeği
1 kaşık tahin pekmez
Biraz vişne reçeli
Biraz krem peynir
Ara1:
1 adet mandalina
Ara2:
1 adet ayva
Akşam:
Fırında güveç
Yarım tabak bulgur pilavı
Salata
Akşamda tv karşısında süt ile muz tüketirim
14 şubat çok güzell olur maşallah kuzuna kilosu haftasıyla uyumlu galibaKızlar doktordan geldik kızımın boyu 38 cm 1300 gram olmuş şubat 14 15 gibi Allahım izin verirse doğurucam şimdilik tarihimiz bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?