• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bence vicdan azabı duyma. Öyle olunca kilo olarak geri geliyor. Ohhh Sefa’m olsun bebeğime yarasın deyip geç. Ben öyle yapıyırum artık çok yediğimde. Benimki de can yani :)))
Doğru diyosun canım dur bakalim tartiya çıkmıyorum bu arada salı sabah cıkicam senin gibi bi surpriz olsa keşke :dua:

Aynen öyle birde canınızın istediği bir parça da olsa yiyin mutlaka geçenlerde ben geçiştirdim bugün yiyim yarın derken göğsüm şiştio_O ay hiç aklıma gelmezdi...
Aa gerçek mi ?gecmis olsun canım ya ben o kadsr cok şey yemek isteyip de yemedim ki anlatamam hep ruyama girdi ruyamda yedim yinede temkinli olmakda fayda var yarindan itibaren yeniden düzene giricem insallah

Ayy Allahım ne güzel menüler bunlar benim paylaşmaya yüzum yok haftasonu iradenizi sıki tutuyosunuz kızlar maşallah size bugün pazar o yüzden çok da iyi degilim haftaici toparlmaya çalışıyorum
Aksam buyuk oglumla yuruyuse ciktik. Hava yagmurlu oldugu icin hizli yuruduk baya. AMA donuste cok bastirinca yagmur mc Donaldsa girdik ve Ben bi tane cheeseburger yedim.napiyim dayanamadim. Yani irade falan yok :D ama yuruyus iyi geldi. Az da olsa tuvalete cikabildim. Bi 40dk falan tempolu yuruduk.

~Bugun ailece pazar kahvaltimiz vardi tek tek yazamicam ama saglam yedim
~yemekte 2 kofte cok az salata yedim
~Aksam waffle yaptık yine
kostumali bi gundu waffle i 18.30 gibi yedim daha sonra bisey yemedim
Bu hafta misafirlerim var cok dikkat edemicem ama liste yapmya calisicam belki biraz frenlerim kendimi

Aksam buyuk oglumla yuruyuse ciktik. Hava yagmurlu oldugu icin hizli yuruduk baya. AMA donuste cok bastirinca yagmur mc Donaldsa girdik ve Ben bi tane cheeseburger yedim.napiyim dayanamadim. Yani irade falan yok :KK70: ama yuruyus iyi geldi. Az da olsa tuvalete cikabildim. Bi 40dk falan tempolu yuruduk.

Gece gece güldürdün beni allah ta seni güldürsün :KK70: Resmen sende kendimi gördüm. Hatta bazen şey diye de hayıflanırdım ben. Dışarıya çıkmasam daha kardaydım. Attığım taş ürküttüğüm kuşa değmedi daha çok kalori aldım diye :-)

Bu sira biraz yogunum tek tek mesajlari kontrol edemiyorum kizlar atladigim bisey olursa kusuruma bakmayin :)

Hafta sonu yediğim seyler henuz kilo olarak gelmemis biraz rahatladim ama cekiniyorum bi yandan bi anda artis olur diye :KK70:yarin doktor kontrolum var bayagadir gitmedim bebegin gelisimi nasil merak ediyorum annem karnin cok kucuk dedi biraz endiselendim

Aksam buyuk oglumla yuruyuse ciktik. Hava yagmurlu oldugu icin hizli yuruduk baya. AMA donuste cok bastirinca yagmur mc Donaldsa girdik ve Ben bi tane cheeseburger yedim.napiyim dayanamadim. Yani irade falan yok :KK70: ama yuruyus iyi geldi. Az da olsa tuvalete cikabildim. Bi 40dk falan tempolu yuruduk.
Valla mcdonalds dan kacamak yapmakda sana yakişiyor:KK70: canım analtirken bile insanin gözüne batmıyor bebegine yaraasın inşallah

Hafta sonu yediğim seyler henuz kilo olarak gelmemis biraz rahatladim ama cekiniyorum bi yandan bi anda artis olur diye :KK70:yarin doktor kontrolum var bayagadir gitmedim bebegin gelisimi nasil merak ediyorum annem karnin cok kucuk dedi biraz endiselendim
Hadi güzel haberlerle gel kontrolden bu arada artı olmamasi sevindirici cidden:halay:benim durum ne bilmiyorum daha :işsiz:

Gece gece güldürdün beni allah ta seni güldürsün :KK70: Resmen sende kendimi gördüm. Hatta bazen şey diye de hayıflanırdım ben. Dışarıya çıkmasam daha kardaydım. Attığım taş ürküttüğüm kuşa değmedi daha çok kalori aldım diye :-)
:KK45:E Benim de aynen oyle oldu. Yuruyuse diye ciktik. Hamburger yiyip geldik, yaktigimizin kalorinin Iki kati da almis olduk :D neyse bugun dengelicez artik :)

Sabah:
Simit, suzme peynir salatalik avakado ezmesi 7 zeytin biberli omlet cok az mihlama
Ara:
2,3 catal mozaik pasta
Aksam 17:00
Yogurt yulaf muz hurma findik karisimi
Ara 19.00 gibi
Sut ve muşmula yerim

Kızlar ben zayıflamışım 55 tim 54.500 olmuşum saat 18.00 da doktoruma gidiyorum kontrole :)
Bende 69.1 dim bugun 68.4 ciktim.. sasirdim yahu halbuki abur cubur yedigim bir donem, gercekten kilo mu verdim anlamadim :D hayirli haberler al ins. Benimde yarin sabah bende heyrcanliyim bayagadir gitmedim cunku

Kızlar doktordan geldim allah izin verirse ayın 12 sinde doğumum olacak bebiş 3.100 gr olmuş bu hafta son kilo bildirimim olur bir dahaya artık allah nasip ederse giden kilo bildirimi yaparım rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun :KK54:hala kendimi doğum yapacak gibi hissetmiyorum çocuklar küçük olupta onların peşinden kosturmaktan nasıl geçti anlamadım

Kızlar doktordan geldim allah izin verirse ayın 12 sinde doğumum olacak bebiş 3.100 gr olmuş bu hafta son kilo bildirimim olur bir dahaya artık allah nasip ederse giden kilo bildirimi yaparım rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun :KK54:hala kendimi doğum yapacak gibi hissetmiyorum çocuklar küçük olupta onların peşinden kosturmaktan nasıl geçti anlamadım
Ayy canim benim soma geldin demek Allah sagsalim kucağina almayi nasib etsin gazsız akilli uslu bi bebişin olsun dogum sonrasi bildirim yaparsın bize artık aslında zaman hızla geçiyor 28. Haftaya nasil geldim bilmiyorum artık diyorum kendime hamileliģin tadını cikarmaya calişayım dogrusunu Allah bilir ya bir daha hamilelik yasamayi düşünmüyorum

Ayy canim benim soma geldin demek Allah sagsalim kucağina almayi nasib etsin gazsız akilli uslu bi bebişin olsun dogum sonrasi bildirim yaparsın bize artık aslında zaman hızla geçiyor 28. Haftaya nasil geldim bilmiyorum artık diyorum kendime hamileliģin tadını cikarmaya calişayım dogrusunu Allah bilir ya bir daha hamilelik yasamayi düşünmüyorum
Amin canm amin insallah aynn tadını çıkar bencede doğunca daha çok koşturma bekliyor bizi benimde 3 sezeryan son inşallah dediğin gibi allah bilir kaza maza birşey çıkmazsa

Back
X