Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tubişcim nasılsın?
Ben yağsız yapıyorum ve zaten irmiğin kendi katılığı olduğu için gerek kalmıyor...Çok hafif ve baymıyor tatlı..
Afiyet olsun canım şimdiden..
Bu akşamki menümü yazayım size...
Fırında köfte patates
Pilav
Salata
ve Karpuz
Tatlı yapmıcam bu akşam :sinifsinif:
canım karpuz istediii. . . ımmmm olsada yeseydikkk yaaa sengözlerimebaksanab
ben haftasonuna kadar yemek yapmıcam iftar için.
Ezan okunurken evde oluorum. kaynanacııım yapıo sağolsun sositososito
ohhh hihoyyyt
benimkide arada inin aşşağıya beraber yiyelim diyor...
ama koçiş istemiyorr :sinifsinif: hem bende istmeiyorum kendi evimizde yiyip içiyoruz ileride bu alışkanlık yapsın istemiyorum..lmaz:
kızlar bende 1 agustos ta evlendim sizin topici gördüm paylaşım hoşuma gitti ben öle becerikli değilim malesef yemek konularında ama eşim cok anlayışlı şükür belki birlikte pek çok şey öğrenebiliriz diye düşünüyorym ben bugün eşim ve kayınbirader mercimek köfte istedi onu yapayım diyorum yanına domataes salatalık dograrım turşu koyarım birde yayla çorbası yaparım diye düşünüyorum ayrıca turp kırmızı lahana ve havuç rendesinden oluşan bir salata başka neler yapabilirim fikrnizi almak isterim[/QUOTE
mercimek köftesi istedilerse sende tıpkı günlerdeki gibi yap çünkü o tek başına yemek türü değil ya mesela börek yap peynirli kızartma falan yapabilirsin patates biber patlıcan kabak o tür şeyler tatlıda yap hafif bişi olsun benim fikrim bu olabilir sana umarım işine yarar zemuszemus