- 9 Kasım 2010
- 126
- 5
- 118
- 39
- Konu Sahibi yellowbomb
2. çok beğendim bunun markası ne? tam yeni gelinler için gerçekten, ben bitane bordo almıştım bide başka bi renk istiyordum bundan alabilirim çok beğendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. çok beğendim bunun markası ne? tam yeni gelinler için gerçekten, ben bitane bordo almıştım bide başka bi renk istiyordum bundan alabilirim çok beğendim![]()
Zaten çalışan bir bayan olucam evlenince de hergün bunu ser topla uğraşmam valla hem de çok pahalı gereksiz geliyor bana 700 tlyi ona vereceğime daha faydalı şeylere harcarım o parayı değmez iki gün sermek için bence.
ben böyle gelinlik gibi olanları sevmiyorum ya çok abartılı.benim aldığım çok sade ve çok dah şık bunlardan.ama zevk meselesi tabi.![]()
pardon ama bence cok kotu grunuyorlar :S ya sanırım ben genel zevklerı begenemıyorum sorun bende . cok fecı gorunuyorlar ..
altarnatif olarak şunlara ne dersınız ?Eki Görüntüle 128979 Eki Görüntüle 128981 Eki Görüntüle 128980 Eki Görüntüle 128982 Eki Görüntüle 128983 Eki Görüntüle 128984
bence hic biri guzel deil zevk meselesi cok abartli yani cok abartili olupta guzel bazi seyler oluyor ama bunlar hem abartli hemde zevksizlik abidesi... tac da pullu tasli olupta cok sik yatak ortuleri var.. bu firfirlar cok sinir zaten