• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yeni gelinler için yatak örtüsü takımları

2. çok beğendim bunun markası ne? tam yeni gelinler için gerçekten, ben bitane bordo almıştım bide başka bi renk istiyordum bundan alabilirim çok beğendim:34:

Kızlar 2. model benim çok ama çok beğendiğim bir örtüye benziyor... Elartın paris modeli :26:

elart%20paris%20yatak%20%C3%B6rt%C3%BCs%C3%BC.jpg

cidden güzeller ancak yeni evli birisi olarak diyorumki hiç gerek yok :D:D:D ben almadım eksikliğini de hissetmedim... özel günlerde annemin dantelle ördüğü eski keten bezleriyle yapılan bir yatak örtüm var onu kullanıyorum çokda memnunum... onun yerine farklı ve kullanışlı şeyler alınabilir... benden nacizane tavsiye ;)

Zaten çalışan bir bayan olucam evlenince de hergün bunu ser topla uğraşmam valla hem de çok pahalı gereksiz geliyor bana 700 tlyi ona vereceğime daha faydalı şeylere harcarım o parayı değmez iki gün sermek için bence.

Zaten çalışan bir bayan olucam evlenince de hergün bunu ser topla uğraşmam valla hem de çok pahalı gereksiz geliyor bana 700 tlyi ona vereceğime daha faydalı şeylere harcarım o parayı değmez iki gün sermek için bence.

Bencede katılıyorumm.. :42:

ben böyle gelinlik gibi olanları sevmiyorum ya çok abartılı.benim aldığım çok sade ve çok dah şık bunlardan.ama zevk meselesi tabi.:42::42:

ben böyle gelinlik gibi olanları sevmiyorum ya çok abartılı.benim aldığım çok sade ve çok dah şık bunlardan.ama zevk meselesi tabi.:42::42:

abartıdan ziyade hergün sermesi toplaması o kadar zor ki heleki o kat kat fırfırlar resmen odanın alanını daraltıyor. topladım kaldırdım.

zaten yatak odası deyince aklıma hep kırmızılı siyahlı modeller gelir... :) resimi koyana teşekkürler:) kızmızıya bayıldım bitttiiimmmmm harikaaaa.... inşallah evlenirsem:) bu tarz bir kırmızıyı almak istiyoruuuuuummmmmmmmmmm:):64:

hepsine bayıldım yaa of bakmayacam diyorum evliliği hatırlatacak şeylere ama olmuyor işte...nişanlı arkadaşlar size fikir olur belki bakın:5::5::5:

ağlamak istiyorum:5::5:

ah be guzelım bunlar kullanılmıyor evlenınce.. bır uyku setı hepsınden kullanıslı... cok cıddıyım.. hatta koycak yer bulamıorsun sınırlerın bozuluo..

alacaksan ben begendım kullanırım dıorsan beyaz guzel... 2. foto.. o da beyaz oldugu ıcın.. bana cok klasık basıt gelıo belkıde ondandır..

biraz gerçekçi yaklışıcam. karşıdan gerçekten çok hoşlar ama karşıdan. kadında çalışıyorsa hele sabah kalkcanda kahvaltımı hazırlıycan kendinmi haızrlancan yoksa zorla yataktan kaldırdığın adamımı işe yollucanda bide örtü düzeltcen offff zor iş. özel günlerde sereyim desen. yıl dönümü, sevgililer günü gibi sen dur diyene kadar o örtü bi daha iflah olmucak halde yerde bulcak kendini :1: iyisimi uyku setinden vazgeçmeyin. :9:

arkadaşlar kusura bakmayın ama hepsi çok kötü. o kullanılan tül ve kumaşların kalitesi o kadar kötü ki. parlaş şaşalı diyip hemen kanılıyor. halbuki eflahın örnek gösterdikleri ne kadar asil.
kızıcaksınız ama hepsi çok basit. ama zevk meselesi elbette .

bence hic biri guzel deil zevk meselesi cok abartli yani cok abartili olupta guzel bazi seyler oluyor ama bunlar hem abartli hemde zevksizlik abidesi... tac da pullu tasli olupta cok sik yatak ortuleri var.. bu firfirlar cok sinir zaten

bence hic biri guzel deil zevk meselesi cok abartli yani cok abartili olupta guzel bazi seyler oluyor ama bunlar hem abartli hemde zevksizlik abidesi... tac da pullu tasli olupta cok sik yatak ortuleri var.. bu firfirlar cok sinir zaten

walla iğrencler.... uyku setı daha kullanıslı bu ne bole koycak yer bulamıo ınsan...

Back
X