- Konu Sahibi yellowbomb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsine bayıldım yaa of bakmayacam diyorum evliliği hatırlatacak şeylere ama olmuyor işte...nişanlı arkadaşlar size fikir olur belki bakın
[buna bayıldım çok güzel
![]()
Bi kere serilip bidaha asla ortaya çıkmayan yatak örtüleri. Ben sade, daha hafif yatak örtüsünü tercih ederim.
Bi kere serilip bidaha asla ortaya çıkmayan yatak örtüleri. Ben sade, daha hafif yatak örtüsünü tercih ederim.
bence hepsi çok kötü bunların yaa hiç kullanışlı değil daha sade ve şık örtüler benim tercihim tabi zevk meselesi
ellerine sağlık canım hepsi çok güzel bende hazırlık içindeyim bir türlü karar veremiyorum.
bende 2yi çok beğendim ama kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. çalışan bayanlar için zor oluyor bu modeller arkadaşlarımdan biliyorum. birde yıkaması falan kolay olmuyormuş. ben eminönünden yine bu tarzlarda eteği daha sade olan bir model beğendim. taçın kumaşından dikip satıyorlar. çokta uygundu.
2. bencede güzel ayrıca bunlar sık sık yıkanan eşyalar değil
sorun etmeyin verirsiniz kuru temizlemeye olur biter
ben japon yatak için örtü arıyorum hiç biyerde yok normal düz örtüyü yatağın altına doluyolar ben onu istemiyorum
giydirme örtü istiyorum bilginiz varmı
bende çok beğeniyorum böyle modelelri ama tecrübeli arkadaşlarımın hiç biri şimdiye kadar al demedi. tabi ben onları dinleyecekmiyim tabiki hayır:) heves ettim bir kere.
bunları ortmek kaldırmak falan hep sorun oluyormuş yok kirlendimi yok bozuldumu diye arkadaşlarım pek kullanmıyormuş. bunların yerine daha sade modeller al dedi hepsi bana. genelde pike tarzı günlük yatak örtüleri battaniye falan kullanıyorlarmış. bir tane günlük kullanım için yatak örtüsü aldım. ama şöyle düşünüyorum ki evimi yeni düzmüş olacağım herşey çok güzel aaaa o da ne yatak örtüm çok sade. olmaz öyle istemiyorum.
zaten böyle bir örtüyü ben şahsen çamaşır makinasına atıp yıkamaya kıyamam kuru temizleme en iyisi. evet dediğiniz gibi her fırsatta yıkanacak birşey değil. ama kullanna kkimse tavsiye etmiyor.