- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.821
sağol canım teşekkür ederimiçimi döktüm biraz rahatladım sağolun valla beklemekten başka çare yok gibi şimdilik hayırlısı bakalım neyse en iyisi gidip yatayım uyuyabilirsem tabe :44:teşekkür ederim tekrar iyi geceler
merhaba kızlar ben evleneli 1 ay 1 hafta oldu henüz eşimle herşey mükemmeldi zaten 5 yıl falan birliktelikten sonra evlendik hep ailesiyle ilgili sorunlar vardı nerden geldiği belli olmayan bir sürü kredi borçları vardı çok sorguladım ama geçiştirici cevaplar aldım hep
bu arada eşim düşüncelidir naziktir ev işlerinde çok yardımcı olur her şeyi beraber yaparız saygılıdır annem gil de onu tanıyınca çok sevdi zaten ama ailesi hep bi garip olduklarından hep farklı görünmeye çalışan özellikle annesi aşağılık kompleksine sahip gösterişe epeyce meraklı
neyse biz nişanlandık annesi gil bizim çok borcumuz var falan dediler düğünde herşeyi annem gil yaptı adan zye tabi biz de borçlandık baya
neyse geçen hafta eşimin annesi aniden rahatsızlandı hastaneye yatırmışlar ben tabi hemen rapor falan aldık gittim onunla yanında destek olayım diye bu arada annesi yoğun bakıma kaldırıldı bekliyoruz annesinin ismi söylenirken soyisminin farklı olması dikkatimi çekti meğer babasıyla annesi 2007 de boşanmışlar biz 2009 da tanıştık düşünün boşanınca annesine anneannesinden maaş kalmış annesi hep ben öğretmen emeklisiyim diyor bize öyle değilmiş meğer babası güvenlik olarak çalışıyor işte yıllarca yokluk çekmişler borç da öyle birikmiş ama bize hiç hissettirmediler eşim de bana bişi anlatmadı hep birlikte gibi davrandılar
bunu öğrendim ben hayal kırıklığı tabi
bunun dışında annesinin yanına girdi yoğun bakıma ağlayarak çıktı dışarı ben destek olmak çin sarıldım hemen beni itti gitti abisine sarıldı çok canım yandı anlatamam
şimdi ise hala annesi hastanede ben çalıştığım için mecburen geri döndüm ama kafam o kadar karışık ki bana tam 5 sene yalan söylemiş üstelik ben ona tüm kalbimle içtenlik gösterdi hep her zaman şimdi acaba başka şeyler de var mı sakladığı diyorum hiç tanımadan evlenmişim ya bir de yani hiç bişi istemedim ne kendinden ne ailesinden eşyalarımı da düğünü de annem gil yaptı o kadar sevdiler güvendiler düşünün şu anda da mesela ben çalışıyorum eşim çalışmıyor dershaneye gidiyor çok mu iyi niyetliyim acaba ya insan neden saklar bilmiyoryum ki o kadar güvenmiyor demekki desem niye evlendi benimle çok canım yanıyor çok
ce-eee :119: ben gitmedim burdayımmmm daha 1 saat var..aa kimsecikler kalmamış..
prenses gitmiş,asencik hiç gelmemiş..
sivit yine uğrar puzzle a dalıp gitmezse..
bu arada alakasız ama hiç halı sildiniz mı kızlar?haftaya misafirim geliyor da sileyim dedim
neyle sileyim?annem beyaz sabunla demişti..bi kere sildim oturma odasınınkini eh idare eder
daha iyi bir fikriniz var mıı?
ce-eee :119: ben gitmedim burdayımmmm daha 1 saat var..
halı hiç silmedimm nemli bezli silmiş bizim komşu..bn silmem yıkatırım cnm bilmiyorum beyaz sabun mantıklıı:44:
birkaç leke var da halılar da gözüme takılıyor..
bu gün de mutfağı temizledim biraz..
evlenmeden önce hiç alakam yoktu temizlikle falan..sihirli peri annem vardı ya..her şeyi yapıyordu ütümü bile o yapardı..evlendim bi baktım o peri annemin evinde kalmış
eşin çalışıyor mu bu gece de..
aa kimsecikler kalmamış..
prenses gitmiş,asencik hiç gelmemiş..
sivit yine uğrar puzzle a dalıp gitmezse..
bu arada alakasız ama hiç halı sildiniz mı kızlar?haftaya misafirim geliyor da sileyim dedim
neyle sileyim?annem beyaz sabunla demişti..bi kere sildim oturma odasınınkini eh idare eder
daha iyi bir fikriniz var mıı?
aaa asen gelmişşşş...
kesin geçmişi okuyor
iyi geceler kızlar bn cıkıyorum öpuyorum sizi grszz
ayneeeennnnanca okudum tatlım valla cevap yazacaktım bi kaç tane mesaja ama niyeyse üşendimm
bu arada ben mutfak halımı sildimmm
kosla halı temizleyiciyle suyun içne döktüm ılık suya sildim çok lekeli yer içinde bi tane süngere döktüm yoğun bi şekilde sildim geçti
bu arada nabersinizzz
iyi geceler kızlar bn cıkıyorum öpuyorum sizi grszz
ben de alayım o zaman kosla..kosla+beyaz sabunu birleştiririm belki..
bu arada mutfak halımı aldığı güne şükrediyorum hergün
beji kahveli hani taşlı halı desenleri var ya bknz google görsellerondan almıştım..lekeler hiç belli olmuyor..arada lekeli yeri siliyorum çıkmasa bile desene karışıp yeni daha güzel desen çıkıyor ortaya
bizde show izliyoruz makina kafayı...reklamlarda da 3 adam..siz napıorsunuzzz?
aaa daha karpuz keseceğdikama eşin gelicek galiba ..
o zamannn iyi geceler prensessss...
bende mutfak halıma lanet ediyorum tatlım
hatta baş edemediğim için kaldırdım misafir gelince seriyorum ondan önce başka bişi seriyorum
bizde 3 adam izliyoruz
tatlış siz abanta gelcekmiydinizz
üşenmedim senin eve tekrar baktım halı için
mutfağın gerçekten mükemmel asencikhaı da çok güzel ama açık renk kaldırmakla iyi yapmışın başa çıkmaz..bizim de oturma odasının halısı beyaz üzerine desenli..hangi akla hizmet aldıysam..gerçi çok beğeniyorum ama 2.ayda halı yıkamaya verdik..şimdi üzerine örtü örüyorum ama örtülü halini de sevmedim başka halımı alsam senin yaptığın gibim misafir gelince değiştiririm
kuzu ben çok istiyorum abanta gelmeyi..4 mevsim ayrı güzel geliyor..izler miydin bilmiyorum..ben yaprak dökümü vardı ya dizi hastasıydım..orda fikretle kocası abanta gittiler ya ben bayıldım bayıldım....araba alalım bahara doğru gelmek istiyoruz...
güzel amaher şey dökülüyo mutfakhiç ma<ntıklı değil açık renk
bence ucuz bişi alabilirsin tatlım bim a101 e gelio bazen halılar aşırı ucuz oluyo hani en azından başına bişi gelse üzülmezsin benmde eşimin babanesi kilim dokumuş hediye etmişti hem hatıra olarak almıştım şimdi o serili ahat ettim karışıkda deseni var
miss gibi temiz görünüyo
yaprak döküm,ünü izledima ama abant sahnesini hatrlayamadım ama abanta gelirseen göölcüğede uğramanı öneririm kalırsanda yeşil ev var banglov evlerve abanta kışın gelll son baharda yedigöller olabilir
ve banada uğramayı unutmaa
öyle yapıcam zaten kuzu ucuz bi tane alıvericem ..bizim köşem mor ..ona uygun bulsam tadından yenmez
çeyiz hazırlığında bim ve a101lerin her p.tesi internet sitesindeydim hangi ürünler gelicek diye...
yedigöllere bi arkadaşım geldi..fotolarına baktım da tablo gibiydiii..
gölcüğü senden duydum ilk kez..şimdi baktım da çook huzur verici çook rolmantik geldiiişu an orda olmak istedim..size yakın mı?
ayy bak gelirsek siz de oraya gelirsiniz beraber kahvaltı yaparız..ne de güzel olurr
benim düğün fotolarımda gölcükte çekinildi tatlışşyakın abanttan daha yakın hatta bu sabah kahvaltıda ordaydık çok güzel kahvaltısı daa
kesinlikle a101 bim hem ucuz hemde güzel şeyler oluyoo
desene aşkk tazlediniz bu günn
onun gibi bişi tatlışım ama hava felaket soğuktu ve yerde kar vardı donduk gölü turlayamadan döndük kulaklarım dondu evde yattım baya üşümüşüm:26::26:
kıyamam sanaa..
bu gün burası da çok soğuktu..benim de ilk burnum üşür kıpkırmızı oluverir..ağlayınca da kızarır..hiç saklayamam ağladığımı..
saat 2 olmuşşşş..bak uzun zamandır uyumadım asen