Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

biz hep burdayız ne zmn istersen buyur gel her zmn beklerizz
iyi geceler allah rahatlık versinn

Canım öncelikle hoşgedin topiğimize

arkadaşlar aslında benim de yazabiliceklerimi yazmışlar...ben baştan yalancı boşanma diye düşünmüştüm.hani oluyor ya aileden maaş almak için boşanıp yine de beraber alıyorlar..ama gerçekten ayrılarmış sanırım..
ortada hassas bi durum var annesi hasta..o yüzden fevri davranmamak lazım..sert çıksan haklıyken haksız duruma düşersin... dediğin gibi anne-babası ayrı olmuşlar emekli olmuşlar-memur olmuşlar bence de çok önemli değil..burda sorun sana yalan söylemiş olması..annesi düzelince konuşun bakalım ne dicek..-bu arada geçmiş olsun,Allah şifa versin-
bu evlilik iş gerçekte zormuş bee

aa kimsecikler kalmamış..
prenses gitmiş,asencik hiç gelmemiş..
sivit yine uğrar puzzle a dalıp gitmezse..

bu arada alakasız ama hiç halı sildiniz mı kızlar?haftaya misafirim geliyor da sileyim dedim
neyle sileyim?annem beyaz sabunla demişti..bi kere sildim oturma odasınınkini eh idare eder
daha iyi bir fikriniz var mıı?

ce-eee :119: ben gitmedim burdayımmmm daha 1 saat var..
halı hiç silmedimm nemli bezli silmiş bizim komşu..bn silmem yıkatırım cnm bilmiyorum beyaz sabun mantıklıı:44:

ce-eee :119: ben gitmedim burdayımmmm daha 1 saat var..
halı hiç silmedimm nemli bezli silmiş bizim komşu..bn silmem yıkatırım cnm bilmiyorum beyaz sabun mantıklıı:44:

birkaç leke var da halılar da gözüme takılıyor..
bu gün de mutfağı temizledim biraz..
evlenmeden önce hiç alakam yoktu temizlikle falan..sihirli peri annem vardı ya..her şeyi yapıyordu ütümü bile o yapardı..evlendim bi baktım o peri annemin evinde kalmış

eşin çalışıyor mu bu gece de..

ewt sweatcım bu gece işte gelir birazdan.. yarın tatil
çok şükür ew işlerine yabancı değilim ewlenmeden öncede bn yapardım..bazen annem. o yüzden dert etmiyorum şuu tozların dışında yeni halılardan çok toz çıkıyor

aaa asen gelmişşşş...
kesin geçmişi okuyor

ayneeeennnn anca okudum tatlım valla cevap yazacaktım bi kaç tane mesaja ama niyeyse üşendimm

bu arada ben mutfak halımı sildimmm
kosla halı temizleyiciyle suyun içne döktüm ılık suya sildim çok lekeli yer içinde bi tane süngere döktüm yoğun bi şekilde sildim geçti
bu arada nabersinizzz

ben de alayım o zaman kosla..kosla+beyaz sabunu birleştiririm belki..
bu arada mutfak halımı aldığı güne şükrediyorum hergün
beji kahveli hani taşlı halı desenleri var ya bknz google görseller ondan almıştım..lekeler hiç belli olmuyor..arada lekeli yeri siliyorum çıkmasa bile desene karışıp yeni daha güzel desen çıkıyor ortaya

bizde show izliyoruz makina kafayı...reklamlarda da 3 adam..siz napıorsunuzzz?

iyi geceler kızlar bn cıkıyorum öpuyorum sizi grszz

aaa daha karpuz keseceğdik ama eşin gelicek galiba ..
o zamannn iyi geceler prensessss...

bende mutfak halıma lanet ediyorum tatlım
hatta baş edemediğim için kaldırdım misafir gelince seriyorum ondan önce başka bişi seriyorum

bizde 3 adam izliyoruz

tatlış siz abanta gelcekmiydinizz

bende mutfak halıma lanet ediyorum tatlım
hatta baş edemediğim için kaldırdım misafir gelince seriyorum ondan önce başka bişi seriyorum

bizde 3 adam izliyoruz

tatlış siz abanta gelcekmiydinizz

üşenmedim senin eve tekrar baktım halı için
mutfağın gerçekten mükemmel asencik haı da çok güzel ama açık renk kaldırmakla iyi yapmışın başa çıkmaz..bizim de oturma odasının halısı beyaz üzerine desenli..hangi akla hizmet aldıysam..gerçi çok beğeniyorum ama 2.ayda halı yıkamaya verdik..şimdi üzerine örtü örüyorum ama örtülü halini de sevmedim başka halımı alsam senin yaptığın gibim misafir gelince değiştiririm

kuzu ben çok istiyorum abanta gelmeyi..4 mevsim ayrı güzel geliyor..izler miydin bilmiyorum..ben yaprak dökümü vardı ya dizi hastasıydım..orda fikretle kocası abanta gittiler ya ben bayıldım bayıldım....araba alalım bahara doğru gelmek istiyoruz...

güzel amaher şey dökülüyo mutfakhiç ma<ntıklı değil açık renk
bence ucuz bişi alabilirsin tatlım bim a101 e gelio bazen halılar aşırı ucuz oluyo hani en azından başına bişi gelse üzülmezsin benmde eşimin babanesi kilim dokumuş hediye etmişti hem hatıra olarak almıştım şimdi o serili ahat ettim karışıkda deseni var
miss gibi temiz görünüyo

yaprak döküm,ünü izledima ama abant sahnesini hatrlayamadım ama abanta gelirseen göölcüğede uğramanı öneririm kalırsanda yeşil ev var banglov evler ve abanta kışın gelll son baharda yedigöller olabilir
ve banada uğramayı unutmaa

Son düzenleme:

öyle yapıcam zaten kuzu ucuz bi tane alıvericem ..bizim köşem mor ..ona uygun bulsam tadından yenmez
çeyiz hazırlığında bim ve a101lerin her p.tesi internet sitesindeydim hangi ürünler gelicek diye...

yedigöllere bi arkadaşım geldi..fotolarına baktım da tablo gibiydiii..
gölcüğü senden duydum ilk kez..şimdi baktım da çook huzur verici çook rolmantik geldiii şu an orda olmak istedim..size yakın mı?
ayy bak gelirsek siz de oraya gelirsiniz beraber kahvaltı yaparız..ne de güzel olurr

benim düğün fotolarımda gölcükte çekinildi tatlışş yakın abanttan daha yakın hatta bu sabah kahvaltıda ordaydık çok güzel kahvaltısı daa
kesinlikle a101 bim hem ucuz hemde güzel şeyler oluyoo

onun gibi bişi tatlışım ama hava felaket soğuktu ve yerde kar vardı donduk gölü turlayamadan döndük kulaklarım dondu evde yattım baya üşümüşüm:26::26:

kıyamam sanaa..
bu gün burası da çok soğuktu..benim de ilk burnum üşür kıpkırmızı oluverir..ağlayınca da kızarır..hiç saklayamam ağladığımı..
saat 2 olmuşşşş..bak uzun zamandır uyumadım asen

ahaha büyük başarı tatlım senin için
aferin sana tut kend,ni hafta içi erken yatıyosun zaten bugünde uyumuşsun daha nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…