- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.841
ahaha büyük başarı tatlım senin için
aferin sana tut kend,ni hafta içi erken yatıyosun zaten bugünde uyumuşsun daha nee[/QUOTE
evet insanlık için küçük benim için büyük adım uyumamak
zaten bu saatte genelde ikimiz kalıyoruz topiktee...
bi de misafirlerimiz
ahaha büyük başarı tatlım senin için
aferin sana tut kend,ni hafta içi erken yatıyosun zaten bugünde uyumuşsun daha nee[/QUOTE
evet insanlık için küçük benim için büyük adım uyumamak
zaten bu saatte genelde ikimiz kalıyoruz topiktee...
bi de misafirlerimiz
aynen tatlışım da benimde uykum geldiii
gidiyorum bende artıkkkkocamıda alayım yatalımmm
iyi geceler tatlışımm allah rahatlık versinnn
aynen tatlışım da benimde uykum geldiii
gidiyorum bende artıkkkkocamıda alayım yatalımmm
iyi geceler tatlışımm allah rahatlık versinnn
iyi geceler canımm..tatlı rüyalarrrr
tşk ederim canım benim de zaten canımı sıkan yalan olması zaten beklemekten başka çarem yok kv yine yoğun bakıma almışlar bu sabah çok korkuyorumCanım öncelikle hoşgedin topiğimize
arkadaşlar aslında benim de yazabiliceklerimi yazmışlar...ben baştan yalancı boşanma diye düşünmüştüm.hani oluyor ya aileden maaş almak için boşanıp yine de beraber alıyorlar..ama gerçekten ayrılarmış sanırım..
ortada hassas bi durum var annesi hasta..o yüzden fevri davranmamak lazım..sert çıksan haklıyken haksız duruma düşersin... dediğin gibi anne-babası ayrı olmuşlar emekli olmuşlar-memur olmuşlar bence de çok önemli değil..burda sorun sana yalan söylemiş olması..annesi düzelince konuşun bakalım ne dicek..-bu arada geçmiş olsun,Allah şifa versin-
bu evlilik iş gerçekte zormuş bee
ben de alayım o zaman kosla..kosla+beyaz sabunu birleştiririm belki..
bu arada mutfak halımı aldığı güne şükrediyorum hergün
beji kahveli hani taşlı halı desenleri var ya bknz google görsellerondan almıştım..lekeler hiç belli olmuyor..arada lekeli yeri siliyorum çıkmasa bile desene karışıp yeni daha güzel desen çıkıyor ortaya
bizde show izliyoruz makina kafayı...reklamlarda da 3 adam..siz napıorsunuzzz?
aaa daha karpuz keseceğdikama eşin gelicek galiba ..
o zamannn iyi geceler prensessss...
slm kızlarr ben geldimm...
bugun 3 ay olduu yaaa inanılır gibi değill
bu arda kocacım telden bebek bakma oyunu oyunuyo ve gülüyooo
ooo prensescim artık istiyomu ki eşinnn
bu arada nice 3 ay 3 yıl 30 yıllaraaamutluluğunuz daim olsunn
mrb arkadaslar :) :) :)
canm eşim isityo bnde istiyorum da maddi olarak henüz hazır deiliz ztn daha erken taksitler bitmediii azıcık gezelim tozalım..
amiinn inaşallahh
merhaba iyi aksamlarbebiş lafımı gecti ne bende istiyorum da bebiş....kac yasındasın canım
slm kızlarr ben geldimm...
bugun 3 ay olduu yaaa inanılır gibi değill
bu arda kocacım telden bebek bakma oyunu oyunuyo ve gülüyooo
canm eşim isityo bnde istiyorum da maddi olarak henüz hazır deiliz ztn daha erken taksitler bitmediii azıcık gezelim tozalım..
amiinn inaşallahh
hosşgeldin arkadaşş :))
ay nenacım şimdi diğer tarafta okudum, eşin seni bayaa korkutmuş, çok çok çok geçmiş olsun tatlım
canım nice aylar yıllar sizin olsun inşallahhhh....
biz de aynen sizin gibiyiz bebş istiyoruz ama bi yandan maddiyat bi yandan gezip tozma hevesi..bakalım kısmet...bebiş geliceği vakti bilir kiii
nenaya nolmuş kiiii..bi araştırıyım bakalım
nenaya değil eşine.... hani ameliyat olcaktıya... olmuş. lavabo da baygınlık geçirmiş eşi, nena da çok korkmuş ama bugn iyiymiş şükür.... :)
aaaa nena tatlımmm geçmişler olsunnnenaya değil eşine.... hani ameliyat olcaktıya... olmuş. lavabo da baygınlık geçirmiş eşi, nena da çok korkmuş ama bugn iyiymiş şükür.... :)
hmm anladım canım sağolb ilgilendirme için
geçmiş olsun nenanın eşinee...nenacım bizi unuttun muuu?niye uğramadın buralara
bu gün de kimse gelmemiş pek..h.sonu daha durgun oluyor topiğimiz..ben de sabahtan-sabah dediysem 1 gibi-temizlik yaptım sonra dışarıdaydık..ama havalar soğudu iyice
asencik de gelmemiş hiççç..
sesimi duyan var mııııı
aaaa nena tatlımmm geçmişler olsunn
benmdekuzenimin eşi doğumdan sonra lavaboda yığılmıştı
çok geçmiş olsunn
sivitcan baktım bugün kimse yok girmedi bende
duydum tatlım sesini burdayımmm napıyosunn
napıyım kuzu beyazları attım ç.makinesine...bitsin de asayım diye bekliyorum..
bitmiyor bu çamaşır yaaa..şu kirli sepetinin dibini görmek nasip olmuyor hiç
sen napıyorsun?naptın bugün?
valla aynen tatlım bende hiçgörmüyorum o çamaşırlığın dibini2 kişiyiz bide yaa 3-4 olsak yandık
bende bugün evdeydim akşamkv lere ordan annemlere yemee gittik alışveriş yaptık geldik oturuyoruz kocişleherkesin elinde bilgisayar
bilgisayar tv olmasa ne konuşacakmışız bilmem
benm temizlik günleri genelde pazartesi çalışmayınca
Aynen bizim ev asencim..eşim de pcde sahibinden'den arabalar bakıyor ben bi burda bi face de dolanıyorum...
tv de açık..bi yerden sonra öyle oluyor..zaten konuş konuş nereye kadar..hatta fazla konuşmak saçmalama ve akabinde kavga getirebiliyor bazen
demek senin temizlik günü yarın..kolay gelsin şimdiden..
yarın p.tesi ağlanası bi gün
sen benim yerime bol bol uyu..bi de kahve iç olur muu