Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

tşk ederim canım benim de zaten canımı sıkan yalan olması zaten beklemekten başka çarem yok kv yine yoğun bakıma almışlar bu sabah çok korkuyorum

slm kızlarr ben geldimm...

bugun 3 ay olduu yaaa inanılır gibi değill

bu arda kocacım telden bebek bakma oyunu oyunuyo ve gülüyooo

ay nenacım şimdi diğer tarafta okudum, eşin seni bayaa korkutmuş, çok çok çok geçmiş olsun tatlım

slm kızlarr ben geldimm...

bugun 3 ay olduu yaaa inanılır gibi değill

bu arda kocacım telden bebek bakma oyunu oyunuyo ve gülüyooo

canm eşim isityo bnde istiyorum da maddi olarak henüz hazır deiliz ztn daha erken taksitler bitmediii azıcık gezelim tozalım..
amiinn inaşallahh

hosşgeldin arkadaşş :))

canım nice aylar yıllar sizin olsun inşallahhhh....
biz de aynen sizin gibiyiz bebş istiyoruz ama bi yandan maddiyat bi yandan gezip tozma hevesi..bakalım kısmet...bebiş geliceği vakti bilir kiii

ay nenacım şimdi diğer tarafta okudum, eşin seni bayaa korkutmuş, çok çok çok geçmiş olsun tatlım

nenaya nolmuş kiiii..bi araştırıyım bakalım

nenaya değil eşine.... hani ameliyat olcaktıya... olmuş. lavabo da baygınlık geçirmiş eşi, nena da çok korkmuş ama bugn iyiymiş şükür.... :)

nenaya değil eşine.... hani ameliyat olcaktıya... olmuş. lavabo da baygınlık geçirmiş eşi, nena da çok korkmuş ama bugn iyiymiş şükür.... :)

hmm anladım canım sağolb ilgilendirme için
geçmiş olsun nenanın eşinee...nenacım bizi unuttun muuu?niye uğramadın buralara

bu gün de kimse gelmemiş pek..h.sonu daha durgun oluyor topiğimiz..ben de sabahtan-sabah dediysem 1 gibi -temizlik yaptım sonra dışarıdaydık..ama havalar soğudu iyice
asencik de gelmemiş hiççç..

sesimi duyan var mııııı

aaaa nena tatlımmm geçmişler olsunn
benmdekuzenimin eşi doğumdan sonra lavaboda yığılmıştı
çok geçmiş olsunn

sivitcan baktım bugün kimse yok girmedi bende
duydum tatlım sesini burdayımmm napıyosunn

napıyım kuzu beyazları attım ç.makinesine...bitsin de asayım diye bekliyorum..
bitmiyor bu çamaşır yaaa..şu kirli sepetinin dibini görmek nasip olmuyor hiç

sen napıyorsun?naptın bugün?

napıyım kuzu beyazları attım ç.makinesine...bitsin de asayım diye bekliyorum..
bitmiyor bu çamaşır yaaa..şu kirli sepetinin dibini görmek nasip olmuyor hiç

sen napıyorsun?naptın bugün?

valla aynen tatlım bende hiçgörmüyorum o çamaşırlığın dibini 2 kişiyiz bide yaa 3-4 olsak yandık
bende bugün evdeydim akşamkv lere ordan annemlere yemee gittik alışveriş yaptık geldik oturuyoruz kocişle herkesin elinde bilgisayar
bilgisayar tv olmasa ne konuşacakmışız bilmem
benm temizlik günleri genelde pazartesi çalışmayınca

Aynen bizim ev asencim..eşim de pcde sahibinden'den arabalar bakıyor ben bi burda bi face de dolanıyorum...
tv de açık..bi yerden sonra öyle oluyor..zaten konuş konuş nereye kadar..hatta fazla konuşmak saçmalama ve akabinde kavga getirebiliyor bazen
demek senin temizlik günü yarın..kolay gelsin şimdiden..
yarın p.tesi ağlanası bi gün
sen benim yerime bol bol uyu..bi de kahve iç olur muu

aynen çok vıc vıc olmayı sevmiyorum artık saat başı bi araya geliyoruz yatıyoruz yuvarlanıyoruz sonra herkes yerine ha bide bolca tıkınıyoruzz
genelde nedense pazartesi yapıyorum aynen pazartesi sendromu kötü olsa gerek
tamam tatlım yarın 2 kahve yapcam biri senin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…