-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.801
aramıza hoşgeldin canm
ailenden uzakta olmak eminim cok zordur..bnm üni arkadasımda başka şehre ewlendii.. zamanla alışırsın..
çalışmıyorsundur belki kendine uğraşıcak bişiler bul yada bize takıll
hoşbuldum canım
çalışmıyorum maalesef atamaları bekledik ondan da elim boş kaldım.
size takılcam artık iyiki internet ve kadınlar kulübü var.
Ohh siz baya alistnz tatliss erken yatmayaa :)
Benim kocada bana supriz yapti simdi golcuge kahvaltiya gidyoruzz
Askolsun tatlim ne taktigi bende sizin gibi yeni gelinim :) sadece fazla bosum :))
Yasasin kadinlar kulibu demek istiyorumm :))
Merhaba
Ben de evleneli 21 gün oldu. ailemden farklı bir şehirdeyim. bu şehirde tanıdğım kimse yok eşimden başka.
Akşama kadar evdeyim. arada dolaşmaya çıkıyorum fakat konuşacak kimse yok.
bir yönden iyi başbaşa kalıyoruz hep, ama arada konuşacak insan arıyorum. :2:
valla o kadın gibi olmak ne haddimeumutsuz vakayım diye de başlamaman gerekiyor ayrıca g.gleda arat listeler karşında çıkıyor canım, ayrıcan inst.grm ve tw.t... da bir sürü kişi paylaşıp yorum yapmış.... bana çok uydu ve yaradı, öyle çok kilom yok zaten bir 4 kilo daha gitse olucam fıstık gibi hatun
kızlar eşimle aşk tazeleyeceğiz bugünben gidemedim, o geliyor yanıma, burda güzel bir otelde yer ayırttık... yarım saate kadar gelir herhalde... 1 günde olsa başbaşa olmanın keyfini çıkaracağız
merhaba kızlar ben evleneli 1 ay 1 hafta oldu henüz eşimle herşey mükemmeldi zaten 5 yıl falan birliktelikten sonra evlendik hep ailesiyle ilgili sorunlar vardı nerden geldiği belli olmayan bir sürü kredi borçları vardı çok sorguladım ama geçiştirici cevaplar aldım hep
bu arada eşim düşüncelidir naziktir ev işlerinde çok yardımcı olur her şeyi beraber yaparız saygılıdır annem gil de onu tanıyınca çok sevdi zaten ama ailesi hep bi garip olduklarından hep farklı görünmeye çalışan özellikle annesi aşağılık kompleksine sahip gösterişe epeyce meraklı
neyse biz nişanlandık annesi gil bizim çok borcumuz var falan dediler düğünde herşeyi annem gil yaptı adan zye tabi biz de borçlandık baya
neyse geçen hafta eşimin annesi aniden rahatsızlandı hastaneye yatırmışlar ben tabi hemen rapor falan aldık gittim onunla yanında destek olayım diye bu arada annesi yoğun bakıma kaldırıldı bekliyoruz annesinin ismi söylenirken soyisminin farklı olması dikkatimi çekti meğer babasıyla annesi 2007 de boşanmışlar biz 2009 da tanıştık düşünün boşanınca annesine anneannesinden maaş kalmış annesi hep ben öğretmen emeklisiyim diyor bize öyle değilmiş meğer babası güvenlik olarak çalışıyor işte yıllarca yokluk çekmişler borç da öyle birikmiş ama bize hiç hissettirmediler eşim de bana bişi anlatmadı hep birlikte gibi davrandılar
bunu öğrendim ben hayal kırıklığı tabi
bunun dışında annesinin yanına girdi yoğun bakıma ağlayarak çıktı dışarı ben destek olmak çin sarıldım hemen beni itti gitti abisine sarıldı çok canım yandı anlatamam
şimdi ise hala annesi hastanede ben çalıştığım için mecburen geri döndüm ama kafam o kadar karışık ki bana tam 5 sene yalan söylemiş üstelik ben ona tüm kalbimle içtenlik gösterdi hep her zaman şimdi acaba başka şeyler de var mı sakladığı diyorum hiç tanımadan evlenmişim ya bir de yani hiç bişi istemedim ne kendinden ne ailesinden eşyalarımı da düğünü de annem gil yaptı o kadar sevdiler güvendiler düşünün şu anda da mesela ben çalışıyorum eşim çalışmıyor dershaneye gidiyor çok mu iyi niyetliyim acaba ya insan neden saklar bilmiyoryum ki o kadar güvenmiyor demekki desem niye evlendi benimle çok canım yanıyor çok
inanın bende o kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki aklımda sadece bu durum var düşünüyorum düşünüyorum cevap alamıyorum yani ne var annenle baban boşandıysa bunda saklayacak ne var annen öğretmen olsa ne ev hanımı olsa ne hani desem ki biz çok zenginiz öyle bişi de yok benim de babam memur annem ev hanımı yani sıradan bi aileyiz dediğim gibi ailesinde hep bi gariplik vardı ama eşimin bana yalan söylediğini öğrenince dünya başıma yıkıldı %100 güvenirdim yerle bir oldu kafayı yiyeceğim düşünmekten :18::18::18::18::18:allala çok garipmiş ya ne desem bilemedim:26:
kv için geçmiş olsun buarada ama açıkçası bana bu işin içinde başka bi iş varmış gibi geldi bana :26:
hakkınızda hayırlısı olsun
bence şimdilik eşinin üstüne gitme annesi hayırlısıyla bi iyileşip ayağa kalksın ozaman adam akıllı al karşına konuş :44:
inanın bende o kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki aklımda sadece bu durum var düşünüyorum düşünüyorum cevap alamıyorum yani ne var annenle baban boşandıysa bunda saklayacak ne var annen öğretmen olsa ne ev hanımı olsa ne hani desem ki biz çok zenginiz öyle bişi de yok benim de babam memur annem ev hanımı yani sıradan bi aileyiz dediğim gibi ailesinde hep bi gariplik vardı ama eşimin bana yalan söylediğini öğrenince dünya başıma yıkıldı %100 güvenirdim yerle bir oldu kafayı yiyeceğim düşünmekten :18::18::18::18::18:
bekliyorum işte utandım diyor benim için bu bi eksiklikti diyor ya ne bileyim aslında 5 yıl hiç sorunsuz geçti nerdeyse evlendikten sonra da hastaneye gidene kadar her şey harikaydı eşimle zaten hiç bişiyimiz yoktu ama şimdi of ne yapacağımı bilemiyorum daha bir aylık evliyiz sadece bir ay çok ağır geldi bu bana çokcanım bence bu işte bi gariplik var ya nebileyim çok haklısın söylediklerinde bi nedeni olmalı diye düşünüyorum:26:
bekliyorum işte utandım diyor benim için bu bi eksiklikti diyor ya ne bileyim aslında 5 yıl hiç sorunsuz geçti nerdeyse evlendikten sonra da hastaneye gidene kadar her şey harikaydı eşimle zaten hiç bişiyimiz yoktu ama şimdi of ne yapacağımı bilemiyorum daha bir aylık evliyiz sadece bir ay çok ağır geldi bu bana çok
merhba aramıza hoşgeldin
kv. için gecmiş olsun..anladıgım kadarıyla 1haftayı gecmiş. hastalıgını bilemem ama bnce umutlanma.eşine de bu dönemde kızma.sırtını dönme.yoğun bakıma daha önce girmediysen onu anlayamazsın.
borç kısmına gelince bnm kp de borcları vardı o k.kartından o k.kartına.bu krdiyi kapatcam diye başka kredi...nişan düğün ewe hiç desteği olmadı maddi olarak.kv ile eşim yaptı herseyi bnde hep sorduyordum eşime nsl oldu nereye gidiyo bu para eşimde kartlara deyip geçiştiriyordu.düğünden 1 ay sonra eşim krdi cekti kapattık kp borclarını.
eşin çekinmiştir.düğünü beklemiştir ama kv rahatsızlığı girmiş araya. bence eşini cok iyi tanıyan ailesini cok iyi bilen birini bul kuzen yenge fln onalrdan öğren ama şüpheleniyorum demden dertleşerek konuş eşine belli etme eğer önemli bişey yoksa o da sana karşı güvensizleşir
bekliyorum işte utandım diyor benim için bu bi eksiklikti diyor ya ne bileyim aslında 5 yıl hiç sorunsuz geçti nerdeyse evlendikten sonra da hastaneye gidene kadar her şey harikaydı eşimle zaten hiç bişiyimiz yoktu ama şimdi of ne yapacağımı bilemiyorum daha bir aylık evliyiz sadece bir ay çok ağır geldi bu bana çok
cevapların için teşekkür ederim zaten b konuyu bir daha açmadım ona nasıl açıcağımı da bilmiyorum benim hem kprin hem de validenin borçları var nerden geldiğini bende bilemiyorum zaten elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum şu sıralar ona hissettirmiyorum ama kafam soru işaretleri ile dolu hani benim kızdığım boşanmayı saklamış olması annesi babası madem boşanmışlar bunu bnden bütün ailemden niye sakladılar niye olmadıkları gibi davrandılar hep içimi şüphe kemiriyor
hayır ayrı yaşıyorlar annesi memlekette babası çalışıyor başka bi yerde ama bunu da defalarca sordum hep bi bahaneleri vardı yok dedem hasta annem ona bakıyor yok işte abim dershaneye gidecek o yüzden falan falan seneler geçti bakalım bende öyle yapmayı düşünüyorum bi annesi iyileşse de gelse artık da alıp karşıma konuşsam beklemek de yoruyor bekledikçe kuruyor insankv ile kp berabermi yaşıyolar peki
hayır ayrı yaşıyorlar annesi memlekette babası çalışıyor başka bi yerde ama bunu da defalarca sordum hep bi bahaneleri vardı yok dedem hasta annem ona bakıyor yok işte abim dershaneye gidecek o yüzden falan falan seneler geçti bakalım bende öyle yapmayı düşünüyorum bi annesi iyileşse de gelse artık da alıp karşıma konuşsam beklemek de yoruyor bekledikçe kuruyor insan
hmm aynı ewde yaşasalardı sen haklısın bişey gizleniyo derdim ama başka şehirlerde... vardır bi nedeni bekle bencede.kv rahatsızlığı ne ne durumda ne kdr oldu?
bağırsakdan ameliyat oldu işte 10 gün falan oluyor bir hafta yoğun bakımdaydı şimdi çıktı servise çok şükür şeker hastası aynı zamanda bağırsakla ilgili bi sorun yok ama şu anda vücudu çok güçsüz kalıyor ayağını kaldır diyorlar parmaklarını oynatıyor doktor yürütün diyor ama oturunca bile başı dönüyor çok korkuyorum ona da bişi olmasından eşim bunu kaldıramaz
evet çok zor inşallah iyileşir ben psikolojik danışmanım işte bu da kelin ilacı meselesi her halde düşünmekten kafayı yiyeceğimgeçmiş olsun canm bn daha kötü bişey sandım.bnm de ablam kaldı 18gün yoğun bakımda genç oldugu için şanslıydı...o yuzden öyle dedim iyileşir toparlar inş. kv ama mücadele etmesi gerkir kendisi iyileşmek isterse iyileşir..yürümek fizik tedavi fln.
umarım eşin gelir.konusursun kafan rahatlar umarım.böyle düşünmek daha zor..
meslek ne?
geçmiş olsun canm bn daha kötü bişey sandım.bnm de ablam kaldı 18gün yoğun bakımda genç oldugu için şanslıydı...o yuzden öyle dedim iyileşir toparlar inş. kv ama mücadele etmesi gerkir kendisi iyileşmek isterse iyileşir..yürümek fizik tedavi fln.
umarım eşin gelir.konusursun kafan rahatlar umarım.böyle düşünmek daha zor..
meslek ne?
evet çok zor inşallah iyileşir ben psikolojik danışmanım işte bu da kelin ilacı meselesi her halde düşünmekten kafayı yiyeceğim
anaaamm ne güzelll mesleğin çok güzlmişşallah bol kazanç az sorunlu hastalar versin :))
topiğimizin pisikolojik danışmanı da oldu yuppiii