-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.781
kızlaaarrr
bugünü de yüzümü kara çıkarmadan atlattımannemler kv ler yemeğe gelceklerdi 1.5 da bi başladım 5 e kadar bis sürü yemek yaptım süpürge açtım felan herşey güzel gieçti erkendende gittiler şimdii ayaklarımı uzattımm tv ye bakıyorumm
sanırım yoruldumm
kv. aynı canm perşmbe 10da giriş yaptık yanında kaldım gece 10da fln bişi yemedi bugun amlyt olcaktı ama dr cok yogundum cok yoruldu herkez yanlıs bişey yamak istemem diye 3.30da söyledi taburcu ettii boşu boşuna 1gece kaldık orda yanii...
ama kv bnden cok memnun kalmışş :) anneme anlatmıs şöyle yaptı böyle yaptı diye
senin yeni gelinler topiğinin en hamaratı ilan ediyorum canımkeşke aynı şehirde olsak da birbirimize gidebilsek....
ooo , bir de annene anlatmışsa tam not almışsın demektirdoktor da madem yoruldu, keşke daha önce söyleseydi... boşu boşuna hastanede kaldınız yani tatlım
kıyamam bende 1 haftadır görmüyodum bugün gördümmmvalla düşmem heralde ztn tek geliniyimm
dr cep teli almış kv arıcam ben demiş.bilmiyorum ne zmn gideriz kasmet artık..
bnde yarın annemlere gitmeyi düşünüyorum babm 5de gelicek babamı özledm yaa
aynen yaa keşke aynı şehirde olsaydıksenin yeni gelinler topiğinin en hamaratı ilan ediyorum canımkeşke aynı şehirde olsak da birbirimize gidebilsek....
ooo , bir de annene anlatmışsa tam not almışsın demektirdoktor da madem yoruldu, keşke daha önce söyleseydi... boşu boşuna hastanede kaldınız yani tatlım
kıyamam bende 1 haftadır görmüyodum bugün gördümmm
allah başımızdan eksik etmesin
aynen yaa keşke aynı şehirde olsaydık
bu arada teşekkür ederim tatlımmmhamaratlık olayı yok işte evde olunca çağırıyorum herkesi
slm gelinciklerr ben geldimm.... kimse beni özlemedimiii
çokk saol.. sweatcımm bi sen hatırlamışsın benii allah razı olsunnn...
canm hiç moralini bozma hep aynıı bu patronlar o yuzden bn özelde calısmak istemiyorum hiççç çok yaşadım böyle durumları..içinde tutmamakla iyi etmişsin ben olsam gelen elemana da derdim.kötülerdim orayı
çok sinir bozucu bn de olsam istifayı düşünürdüm... işi bilcen işe gitmicen iştee....
ayyy canm beniiimmm topik boş demişsin ama maşallah sendn baska hatırlayan yokkaynamış sayfalar :)
onsuzz uyumak zordur tabii biz ilk kez bu gece ayrı kaldık eşimleeçok özledimm ewe gelsede hemen uyusam koynundaa:78:
hoşgeldinn aramızaa
canımm unutulur musun sen hiç?demek boşa gittiniz hastaneye..ben bile gıcık oldum yaaama olsun bahaneyle kvden tam puan almışın eşin bile bence çok memnun olmuştur..hayırlı gelin bizim prenses
cnm sen unutlmadın merk etme aklımızdaydınn.. iyi haberle gelmene cok sevindim. Allah dualarını kabul etmiş. inş saglıklı bir bebeğin olur.
ben geldim nenacımmm sen nerdesiinn
ben o karışımı sabah içiyorum, öğlen de sıvı şeklinde değişik karışımlar içiyorum, ama en güzeli buöğle ve akşam genelde sebzelerin suyunu karıştırarak içiyorum.... kilo verdiriyor mu... evet... ama ben sabahları yürüyorum, sadece bunu değil, değişik şeyleri de yapıyorum, 4 kilo verdim
3 ayda evlendikten sonra almıştım, verdim şimdi ama bir 4 kilo daha vermek istiyorum....Listeler nerden falan diyeceksin, şu şeyda coşkun var...onun posta yazılarından yapıyorum... birebir aynısı değil tabiki... ama çok araştırdım...3-4 gün sürekli pc de araştırma yaptım... diet günlüğüm var...
Ama sporsuz olmuyor bu iş... ve en kolayı havalar soğuk olsa da yürüyüş bence
canım inş seninde tez vakitte beklemediğin bir anda bir bebişin oluverir , bak 2 aya kalmadan seninde geveze gibi bebişinin olduğu haberlerini alacaz
sabah uyunulmaz mı ya... ama alışkanlık işte... ben o sıcacık yataktan çok zor çıkıyorum valla... sabahları eşofmanları çekip kendimi dışarı attığımda daha yeni uykum açılmış oluyor
tombiş olmak istemiyorum ben ya :18: böyle kıyafetten oram buram pırtınca deli oluyorumşu dünyada herkesi zayıflattım yol gösterdim, bir eşimi zayıflatamadım.... adamın gönlü yok bir kere ...
nie öyle diyorsun canım ya, hastanade olduğundan şey etmemiştik biz... kayınvaldenin durumu nasıl...
kızlaaarrr
bugünü de yüzümü kara çıkarmadan atlattımannemler kv ler yemeğe gelceklerdi 1.5 da bi başladım 5 e kadar bis sürü yemek yaptım süpürge açtım felan herşey güzel gieçti erkendende gittiler şimdii ayaklarımı uzattımm tv ye bakıyorumm
sanırım yoruldumm
Ohh siz baya alistnz tatliss erken yatmayaa :)günaydın arkidişlerrrr...
dün akşam iş çıkışı eşimle yemeğe gittik gezdik..9 da eve gelip uyuduk ama gece kalkarız dedik....
ama sonuç akşam 9da yatıp sabah 9 da kalktık
nasıl da dinlenmişiz ama biraz faza olmuş
ben geçmişe bakıyım zaten ctesi sabah kimsecikler gelmez bu saatte..
canımm unutulur musun sen hiç?demek boşa gittiniz hastaneye..ben bile gıcık oldum yaa ama olsun bahaneyle kvden tam puan almışın eşin bile bence çok memnun olmuştur..hayırlı gelin bizim prenses ..-
beautyyyy benim de Şeyda Coşkun'um olup beni de zayıflatır mısınnnumutsuz vakayım ama ben
senin yüzün kara çıkar mı hiç asencim misafir ağırlamak senin işin
benim de haftaya şehir dışından arkadaşım gelicek eşi ve 3 yaşındaki tatlı kızıyla bize kalmaya..ünv.den sınıf arkadaşım 3 yaşında kızı var geç kaldık iştemisafir ağırlama yemek-pasta-börek vb konuda senden taktik alıcam
bu arada ben de çok isterdim hepinizle aynı şehirde olmayı..ama olsun şimdiden her gün gördüğüm iş arkadşlarımın pek çoğundan daha çok seviyorum sizi..ve herkesten çok şey paylaşıyoruz bence..insan en iyi arkadaşıyala bile her gün konuşamıyor..neyse seviyorum işte sizi
Merhaba
Ben de evleneli 21 gün oldu. ailemden farklı bir şehirdeyim. bu şehirde tanıdğım kimse yok eşimden başka.
Akşama kadar evdeyim. arada dolaşmaya çıkıyorum fakat konuşacak kimse yok.
bir yönden iyi başbaşa kalıyoruz hep, ama arada konuşacak insan arıyorum. :2:
Merhaba
Ben de evleneli 21 gün oldu. ailemden farklı bir şehirdeyim. bu şehirde tanıdğım kimse yok eşimden başka.
Merhaba
kızlar ufff hafta sonları çalışmak ne kadar can sıkıcı hele bir de akşama nişan davetiniz olursa daha da zor yaa :2:
Bende yaklasik 2 hafta once ruyamda sapsari bi erkek bebek gordum bnmdi havaya atip tuyuodum cok seviodum ve erkek bebegim olsun istedim her zaman insallah bi oglusum olur yerim ben onu. Sende keyfler nasil gevezem nasil gidio hamilelik eniste nasil keyfide yerindedir insallah:)
Hoşbuldum :) çok sevdim ben burdaki herkesi :) bende anlamadım hiç öyle planlarımız yok şimdi bebiş için ama nedense ikidir rüya görüyorum :) hayırlısı artık ne diyim. içten içe istiyorum galiba ondan hep bunlar :)
slm gelinciklerr ben geldimm.... kimse beni özlemedimiii
çokk saol.. sweatcımm bi sen hatırlamışsın benii allah razı olsunnn...
canm hiç moralini bozma hep aynıı bu patronlar o yuzden bn özelde calısmak istemiyorum hiççç çok yaşadım böyle durumları..içinde tutmamakla iyi etmişsin ben olsam gelen elemana da derdim.kötülerdim orayı
çok sinir bozucu bn de olsam istifayı düşünürdüm... işi bilcen işe gitmicen iştee....
ayyy canm beniiimmm topik boş demişsin ama maşallah sendn baska hatırlayan yokkaynamış sayfalar :)
onsuzz uyumak zordur tabii biz ilk kez bu gece ayrı kaldık eşimleeçok özledimm ewe gelsede hemen uyusam koynundaa:78:
hoşgeldinn aramızaa
cnm sen unutlmadın merk etme aklımızdaydınn.. iyi haberle gelmene cok sevindim. Allah dualarını kabul etmiş. inş saglıklı bir bebeğin olur.
ben geldim nenacımmm sen nerdesiinn
hayır olsun inşallah oğlun olur kısmet bellimi olr hayırlısı bakalımbenm keyif yerinde ama işde insan kaygılanıo tiriot bezm yetrsiz çalşıomş felan ilaç verdi dr o korkuttu biraz beni bebek ilk 3 ay anneden alıomş tiroit bezi salgılayamıomş kendi.. eniştede napsın ii saolsun yardımcı oluyor bana
hayırlısı olsun hakkında inşallah..
teşekkür ederim canım benminş
Merhaba
kızlar ufff hafta sonları çalışmak ne kadar can sıkıcı hele bir de akşama nişan davetiniz olursa daha da zor yaa :2:
hayır olsun inşallah oğlun olur kısmet bellimi olr hayırlısı bakalımbenm keyif yerinde ama işde insan kaygılanıo tiriot bezm yetrsiz çalşıomş felan ilaç verdi dr o korkuttu biraz beni bebek ilk 3 ay anneden alıomş tiroit bezi salgılayamıomş kendi.. eniştede napsın ii saolsun yardımcı oluyor bana
hayırlısı olsun hakkında inşallah..
teşekkür ederim canım benminş
beautyyyy benim de Şeyda Coşkun'um olup beni de zayıflatır mısınnnumutsuz vakayım ama ben
olsun tatlım bak bzim topik baya canlıı
güzel arkadaşlıklar kurduk konuşuyoruz bize katılabilirsinn
bu arada hoşgeldinn
zamanla seninde orda çevren genişler ben bazen kimsenin olmadığı bi şehirde yaşamayı özlüyorumkeyfini çıkar
çalışıyo musun tatlım:26: kolay gelsinn bu arada hoşgeldinn
valla o kadın gibi olmak ne haddimeumutsuz vakayım diye de başlamaman gerekiyor ayrıca g.gleda arat listeler karşında çıkıyor canım, ayrıcan inst.grm ve tw.t... da bir sürü kişi paylaşıp yorum yapmış.... bana çok uydu ve yaradı, öyle çok kilom yok zaten bir 4 kilo daha gitse olucam fıstık gibi hatun
kızlar eşimle aşk tazeleyeceğiz bugünben gidemedim, o geliyor yanıma, burda güzel bir otelde yer ayırttık... yarım saate kadar gelir herhalde... 1 günde olsa başbaşa olmanın keyfini çıkaracağız
evet canım çalışıyorum yeğenimizin nişanı var normalde 7 cıkıyorum ama izin aldım cok sükür 5 cıkıcam :)
ooo süper tatlımmvalla o kadın gibi olmak ne haddimeumutsuz vakayım diye de başlamaman gerekiyor ayrıca g.gleda arat listeler karşında çıkıyor canım, ayrıcan inst.grm ve tw.t... da bir sürü kişi paylaşıp yorum yapmış.... bana çok uydu ve yaradı, öyle çok kilom yok zaten bir 4 kilo daha gitse olucam fıstık gibi hatun
kızlar eşimle aşk tazeleyeceğiz bugünben gidemedim, o geliyor yanıma, burda güzel bir otelde yer ayırttık... yarım saate kadar gelir herhalde... 1 günde olsa başbaşa olmanın keyfini çıkaracağız
evet canım çalışıyorum yeğenimizin nişanı var normalde 7 cıkıyorum ama izin aldım cok sükür 5 cıkıcam :)
Zamanla kolu komsu eşinin iş arkadaşlarının hanımları derken etrafında tanıdığın anlaştığın kişiler olur cnm