Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

senin yeni gelinler topiğinin en hamaratı ilan ediyorum canım keşke aynı şehirde olsak da birbirimize gidebilsek....

ooo , bir de annene anlatmışsa tam not almışsın demektir doktor da madem yoruldu, keşke daha önce söyleseydi... boşu boşuna hastanede kaldınız yani tatlım

aynen ya boşuna gittik bursanın bi ucuu nese sağlık olsn

valla düşmem heralde ztn tek geliniyimm
dr cep teli almış kv arıcam ben demiş.bilmiyorum ne zmn gideriz kasmet artık..

bnde yarın annemlere gitmeyi düşünüyorum babm 5de gelicek babamı özledm yaa
kıyamam bende 1 haftadır görmüyodum bugün gördümmm
allah başımızdan eksik etmesin

aynen yaa keşke aynı şehirde olsaydık
bu arada teşekkür ederim tatlımmm hamaratlık olayı yok işte evde olunca çağırıyorum herkesi

aminn canmm allah yokluklarını aratmasın

günaydın arkidişlerrrr...

dün akşam iş çıkışı eşimle yemeğe gittik gezdik..9 da eve gelip uyuduk ama gece kalkarız dedik....
ama sonuç akşam 9da yatıp sabah 9 da kalktık
nasıl da dinlenmişiz ama biraz faza olmuş
ben geçmişe bakıyım zaten ctesi sabah kimsecikler gelmez bu saatte..

canımm unutulur musun sen hiç?demek boşa gittiniz hastaneye..ben bile gıcık oldum yaa ama olsun bahaneyle kvden tam puan almışın eşin bile bence çok memnun olmuştur..hayırlı gelin bizim prenses ..-

beautyyyy benim de Şeyda Coşkun'um olup beni de zayıflatır mısınnn umutsuz vakayım ama ben

senin yüzün kara çıkar mı hiç asencim misafir ağırlamak senin işin

benim de haftaya şehir dışından arkadaşım gelicek eşi ve 3 yaşındaki tatlı kızıyla bize kalmaya..ünv.den sınıf arkadaşım 3 yaşında kızı var geç kaldık işte misafir ağırlama yemek-pasta-börek vb konuda senden taktik alıcam

bu arada ben de çok isterdim hepinizle aynı şehirde olmayı..ama olsun şimdiden her gün gördüğüm iş arkadşlarımın pek çoğundan daha çok seviyorum sizi..ve herkesten çok şey paylaşıyoruz bence..insan en iyi arkadaşıyala bile her gün konuşamıyor..neyse seviyorum işte sizi

Son düzenleme:
Ohh siz baya alistnz tatliss erken yatmayaa :)
Benim kocada bana supriz yapti simdi golcuge kahvaltiya gidyoruzz

Askolsun tatlim ne taktigi bende sizin gibi yeni gelinim :) sadece fazla bosum :))
Yasasin kadinlar kulibu demek istiyorumm :))

Merhaba
Ben de evleneli 21 gün oldu. ailemden farklı bir şehirdeyim. bu şehirde tanıdğım kimse yok eşimden başka.
Akşama kadar evdeyim. arada dolaşmaya çıkıyorum fakat konuşacak kimse yok.
bir yönden iyi başbaşa kalıyoruz hep, ama arada konuşacak insan arıyorum. :2:

canım senin de işin zor.... aramıza hoş geldin.... e bize anlatırsın artık :))))

Zamanla kolu komsu eşinin iş arkadaşlarının hanımları derken etrafında tanıdığın anlaştığın kişiler olur cnm

kızlar ufff hafta sonları çalışmak ne kadar can sıkıcı hele bir de akşama nişan davetiniz olursa daha da zor yaa :2:

olsun tatlım bak bzim topik baya canlıı
güzel arkadaşlıklar kurduk konuşuyoruz bize katılabilirsinn
bu arada hoşgeldinn
zamanla seninde orda çevren genişler ben bazen kimsenin olmadığı bi şehirde yaşamayı özlüyorum keyfini çıkar
kızlar ufff hafta sonları çalışmak ne kadar can sıkıcı hele bir de akşama nişan davetiniz olursa daha da zor yaa :2:

çalışıyo musun tatlım:26: kolay gelsinn bu arada hoşgeldinn

hayır olsun inşallah oğlun olur kısmet bellimi olr hayırlısı bakalım benm keyif yerinde ama işde insan kaygılanıo tiriot bezm yetrsiz çalşıomş felan ilaç verdi dr o korkuttu biraz beni bebek ilk 3 ay anneden alıomş tiroit bezi salgılayamıomş kendi.. eniştede napsın ii saolsun yardımcı oluyor bana

hayırlısı olsun hakkında inşallah..

teşekkür ederim canım benm inş

taze anne nasılsınn

aramıza hoşgeldin canm
ailenden uzakta olmak eminim cok zordur..bnm üni arkadasımda başka şehre ewlendii.. zamanla alışırsın..
çalışmıyorsundur belki kendine uğraşıcak bişiler bul yada bize takıll

kimin nişanı varr yakın akraban ise izin alsaydın keskee

gevezee çin takvimine baksna ne çıkıcak bn cok merk ediyorum onlar doğrumu diyee

.

beautyyyy benim de Şeyda Coşkun'um olup beni de zayıflatır mısınnn umutsuz vakayım ama ben

valla o kadın gibi olmak ne haddime umutsuz vakayım diye de başlamaman gerekiyor ayrıca g.gleda arat listeler karşında çıkıyor canım, ayrıcan inst.grm ve tw.t... da bir sürü kişi paylaşıp yorum yapmış.... bana çok uydu ve yaradı, öyle çok kilom yok zaten bir 4 kilo daha gitse olucam fıstık gibi hatun

kızlar eşimle aşk tazeleyeceğiz bugün ben gidemedim, o geliyor yanıma, burda güzel bir otelde yer ayırttık... yarım saate kadar gelir herhalde... 1 günde olsa başbaşa olmanın keyfini çıkaracağız

Son düzenleme:

evet canım çalışıyorum yeğenimizin nişanı var normalde 7 cıkıyorum ama izin aldım cok sükür 5 cıkıcam :)

sevindm canm git kocacgının yanınaa

evet canım çalışıyorum yeğenimizin nişanı var normalde 7 cıkıyorum ama izin aldım cok sükür 5 cıkıcam :)

çıkmış olman gerekiyordu 5, gecti saat

ooo süper tatlımm aşkınızı tazeleyinnn 1 günnn iyi eğlenceleerr

çoktaaan çıkmışsındır tatlımm git eğlennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…