Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ahaha büyük başarı tatlım senin için:KK52:
aferin sana tut kend,ni hafta içi erken yatıyosun zaten bugünde uyumuşsun daha nee:KK52:[/QUOTE

evet insanlık için küçük benim için büyük adım uyumamak :KK52:
zaten bu saatte genelde ikimiz kalıyoruz topiktee...
bi de misafirlerimiz :KK34:

aynen tatlışım da benimde uykum geldiii:KK53:
gidiyorum bende artıkkk :KK76: kocamıda alayım yatalımmm:KK52:
iyi geceler tatlışımm allah rahatlık versinnn :KK19::KK16:

Canım öncelikle hoşgedin topiğimize :KK16:

arkadaşlar aslında benim de yazabiliceklerimi yazmışlar...ben baştan yalancı boşanma diye düşünmüştüm.hani oluyor ya aileden maaş almak için boşanıp yine de beraber alıyorlar..ama gerçekten ayrılarmış sanırım..
ortada hassas bi durum var annesi hasta..o yüzden fevri davranmamak lazım..sert çıksan haklıyken haksız duruma düşersin... dediğin gibi anne-babası ayrı olmuşlar emekli olmuşlar-memur olmuşlar bence de çok önemli değil..burda sorun sana yalan söylemiş olması..annesi düzelince konuşun bakalım ne dicek..-bu arada geçmiş olsun,Allah şifa versin-
bu evlilik iş gerçekte zormuş bee :KK31:
tşk ederim canım benim de zaten canımı sıkan yalan olması zaten beklemekten başka çarem yok kv yine yoğun bakıma almışlar bu sabah çok korkuyorum :KK14::KK14:

ben de alayım o zaman kosla..kosla+beyaz sabunu birleştiririm belki..
bu arada mutfak halımı aldığı güne şükrediyorum hergün :KK52:
beji kahveli hani taşlı halı desenleri var ya bknz google görseller :KK34:ondan almıştım..lekeler hiç belli olmuyor..arada lekeli yeri siliyorum çıkmasa bile desene karışıp yeni daha güzel desen çıkıyor ortaya :KK1:

bizde show izliyoruz makina kafayı...reklamlarda da 3 adam..siz napıorsunuzzz?

aaa daha karpuz keseceğdik :KK52: ama eşin gelicek galiba :KK34: :KK69: ..
o zamannn iyi geceler prensessss...

slm kızlarr ben geldimm...

bugun 3 ay olduu yaaa inanılır gibi değill:KK16::KK48::KK16:

bu arda kocacım telden bebek bakma oyunu oyunuyo ve gülüyooo:KK1::KK1:

slm kızlarr ben geldimm...

bugun 3 ay olduu yaaa inanılır gibi değill:KK16::KK48::KK16:

bu arda kocacım telden bebek bakma oyunu oyunuyo ve gülüyooo:KK1::KK1:

canm eşim isityo bnde istiyorum da maddi olarak henüz hazır deiliz ztn daha erken taksitler bitmediii azıcık gezelim tozalım..:KK16:
amiinn inaşallahh :nazar::nazar:

hosşgeldin arkadaşş :))

canım nice aylar yıllar sizin olsun inşallahhhh....
biz de aynen sizin gibiyiz bebş istiyoruz ama bi yandan maddiyat bi yandan gezip tozma hevesi..bakalım kısmet...bebiş geliceği vakti bilir kiii :KK53:

ay nenacım şimdi diğer tarafta okudum, eşin seni bayaa korkutmuş, çok çok çok geçmiş olsun tatlım

nenaya nolmuş kiiii..bi araştırıyım bakalım :KK34:

canım nice aylar yıllar sizin olsun inşallahhhh....
biz de aynen sizin gibiyiz bebş istiyoruz ama bi yandan maddiyat bi yandan gezip tozma hevesi..bakalım kısmet...bebiş geliceği vakti bilir kiii :KK53:

nenaya nolmuş kiiii..bi araştırıyım bakalım :KK34:

nenaya değil eşine.... hani ameliyat olcaktıya... olmuş. lavabo da baygınlık geçirmiş eşi, nena da çok korkmuş ama bugn iyiymiş şükür.... :)

nenaya değil eşine.... hani ameliyat olcaktıya... olmuş. lavabo da baygınlık geçirmiş eşi, nena da çok korkmuş ama bugn iyiymiş şükür.... :)

hmm anladım canım sağolb ilgilendirme için :KK3:
geçmiş olsun nenanın eşinee...nenacım bizi unuttun muuu?niye uğramadın buralara :KK31:

bu gün de kimse gelmemiş pek..h.sonu daha durgun oluyor topiğimiz..ben de sabahtan-sabah dediysem 1 gibi :KK1:-temizlik yaptım sonra dışarıdaydık..ama havalar soğudu iyice :KK31:
asencik de gelmemiş hiççç..

sesimi duyan var mııııı :KK1:

aaaa nena tatlımmm geçmişler olsunn:KK14:
benmdekuzenimin eşi doğumdan sonra lavaboda yığılmıştı:KK14:
çok geçmiş olsunn :KK5:
hmm anladım canım sağolb ilgilendirme için :KK3:
geçmiş olsun nenanın eşinee...nenacım bizi unuttun muuu?niye uğramadın buralara :KK31:

bu gün de kimse gelmemiş pek..h.sonu daha durgun oluyor topiğimiz..ben de sabahtan-sabah dediysem 1 gibi :KK1:-temizlik yaptım sonra dışarıdaydık..ama havalar soğudu iyice :KK31:
asencik de gelmemiş hiççç..

sesimi duyan var mııııı :KK1:

sivitcan baktım bugün kimse yok girmedi bende :KK19:
duydum tatlım sesini burdayımmm napıyosunn:KK3:

aaaa nena tatlımmm geçmişler olsunn:KK14:
benmdekuzenimin eşi doğumdan sonra lavaboda yığılmıştı:KK14:
çok geçmiş olsunn :KK5:

sivitcan baktım bugün kimse yok girmedi bende :KK19:
duydum tatlım sesini burdayımmm napıyosunn:KK3:

napıyım kuzu beyazları attım ç.makinesine...bitsin de asayım diye bekliyorum..
bitmiyor bu çamaşır yaaa:KK50:..şu kirli sepetinin dibini görmek nasip olmuyor hiç :KK1:

sen napıyorsun?naptın bugün?

napıyım kuzu beyazları attım ç.makinesine...bitsin de asayım diye bekliyorum..
bitmiyor bu çamaşır yaaa:KK50:..şu kirli sepetinin dibini görmek nasip olmuyor hiç :KK1:

sen napıyorsun?naptın bugün?

valla aynen tatlım bende hiçgörmüyorum o çamaşırlığın dibini :KK52: 2 kişiyiz bide yaa 3-4 olsak yandık:KK52:
bende bugün evdeydim akşamkv lere ordan annemlere yemee gittik alışveriş yaptık geldik oturuyoruz kocişle:KK52: herkesin elinde bilgisayar :KK76:
bilgisayar tv olmasa ne konuşacakmışız bilmem :KK30:
benm temizlik günleri genelde pazartesi çalışmayınca :KK52:

valla aynen tatlım bende hiçgörmüyorum o çamaşırlığın dibini :KK52: 2 kişiyiz bide yaa 3-4 olsak yandık:KK52:
bende bugün evdeydim akşamkv lere ordan annemlere yemee gittik alışveriş yaptık geldik oturuyoruz kocişle:KK52: herkesin elinde bilgisayar :KK76:
bilgisayar tv olmasa ne konuşacakmışız bilmem :KK30:
benm temizlik günleri genelde pazartesi çalışmayınca :KK52:

Aynen bizim ev asencim..eşim de pcde sahibinden'den arabalar bakıyor ben bi burda bi face de dolanıyorum...
tv de açık..bi yerden sonra öyle oluyor..zaten konuş konuş nereye kadar..hatta fazla konuşmak saçmalama ve akabinde kavga getirebiliyor bazen :KK1:
demek senin temizlik günü yarın..kolay gelsin şimdiden..
yarın p.tesi ağlanası bi gün :KK14:
sen benim yerime bol bol uyu..bi de kahve iç olur muu:KK53:

Aynen bizim ev asencim..eşim de pcde sahibinden'den arabalar bakıyor ben bi burda bi face de dolanıyorum...
tv de açık..bi yerden sonra öyle oluyor..zaten konuş konuş nereye kadar..hatta fazla konuşmak saçmalama ve akabinde kavga getirebiliyor bazen :KK1:
demek senin temizlik günü yarın..kolay gelsin şimdiden..
yarın p.tesi ağlanası bi gün :KK14:
sen benim yerime bol bol uyu..bi de kahve iç olur muu:KK53:

aynen çok vıc vıc olmayı sevmiyorum artık saat başı bi araya geliyoruz yatıyoruz yuvarlanıyoruz sonra herkes yerine :KK52: ha bide bolca tıkınıyoruzz :KK30:
genelde nedense pazartesi yapıyorum :KK1: aynen pazartesi sendromu kötü olsa gerek :KK31:
tamam tatlım yarın 2 kahve yapcam biri senin olsun:KK9:

X