Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Nena geçmiş olsun umarım eşin iyidir. .
Telden giriyorum pek alıntılayamdım baktm baktm kmse yoktu cıktm bi bktm ooooo dolmuş sohbet bu gun bn girmiştm kise yoktu.

Sanırm bugun kv ziyareti gunu gnuymuş temizlik biraz alışveriş sonra kv.yarında annemlere gidicez.

Bu haftayıda atlataksak hayırlısı ile..maaş günü =))

aynen tatlım sanırım kv günüymüş biz annemlere de gittik atlattık inşallah

P.tesi sendromu çook kötüü
sen de şubatta yaşıcan inşallahhh beddua değil dua oldu di mi yanlış anlama
kahve için şimdiden sağol kuzu ..

ben de bu gün aldım maaşı ama ortada bir şey kalmadı
kira+kredi+kredi kartı maaş gittiiii
multi netimiz var yemek parası yerine karta yükleniyor ama anlaşmalı marketlerde kullanabiliyorsun..mutfak alışverişimizi yaptık..para ödemiyoruz ya ne kadar saçma sapan şey varsa aldık
neyse benim maaşla barınma beslenme sağlandı hesapta para kalmasa da kalbimiz ferah
şimdi bekle ayın 15ini kocişin maaş yatsın..zaten aylar hep böyle geçiyor bizde..1ini bekle 15ini bekle

benim ç.makinesi durdu hüüü
gidip asayım...ordan yatarım heralde..iyi geceler güzel gelinler..

Son düzenleme:

Oy oy sizn 2 maaş bizde maaş ile avans bekliyoruz.bn gunduzdn yıkadm çamaşırları oyle gezdm hehe..

Bnde yatıyorum gelincikler.yarn sabh grsrz .)

inşallah tatlımmm hem de nasıl güzel bi dua olduuu
iyi geceler tatlımmm muaaah

Günaydınn mı desem tünaydın mı bilemedim kızlar :)
yaklaşık yarım saattir yazılanları okuyorum.
NENA çok geçmiş olsun tatlım ya..
Nena olmayınca sabahtan kimse gelmemiş buralara.
bende ancak bakalbildim pazartesi işleri malum.
eee kızlar ne var ne yok??

Merhaba red pink aramıza hoşgeldin. zamanla tanıdığın insanlar olacaktır mutlaka. sen şimdi aileni falanda çok özlersin alışman baya zaman alacak. umarım bu süreci kolay atlatırsın.

merhaba makbule aramıza hoşgeldin. senin durumun baya sıkıntılı. evlilikten önce saklanıp evlendikten sonra öğrenilen şeyler çok can yakıcı oluyor gerçekten benimde başıma gldi buna benzer bir şey eşim benden sara hastası olduğunu 2 yıl boyunca saklamış ve ben daha 2 haftalık evliyken onu nöbet geçirdiğinde öğrendim bu durumlar çok zor gerçekten seni anlayabiliyorum. keşke böyle şeyler yaşamasak evliliğin başımıza neler getireceği belli olmuyormuş. sevdiğin canım dediğin hayatını adadığın kişinin sana güvenmeyip senden bir şeyleri saklaması gerçekten çok acı. ben hala psikolojik olarak iyi değilim. geceleri sürekli uyanıp eşimi kontrol ediyorum. zaten eşimde hastalığını kabullenebilmiş değil oysa liseden beri nöbet geçiriyomuş hala daha adam akıllı geçip karşıma benimle neden böyle yaptığını konuşmadı. ben sorduğumda hep geçiştirdi. çoğu zaman mutsuzum yani kocamı çok seviyorum o benim herşeyim ama yinede ona hala çok kırgınım. umarım eşinde neden böyle davrandığını sana güzelce açıklar.

kızlarr napıyonuzz bugun erken kalkmısım 10da
anneme geldim komşuyla oturuyoruzz

benim komşular sanırım bana tepkili :) benim pek komşu gezmesi olayım yoktur da, alınmışlar sanırım.... ama ya bi hafta sonları var, her iki aileyede yakınım zaten daha aileleri memnun etmeyi başaramadım ki, kim beni görse "niye bize gelmiyon" diyo bi kez, komşularda aynı.... yalnız yalnız takılıyom evde :)

bnm komsularda hoşgeldine geldiler..ama bn iade i ziyarete gitmedim banada neden gelmiyorsun nerdesin sen diyolar ama ben annemin komsularıyla oturuyorum.. yeni ewliyim komşuları şimdiden alıştırmak istemıyorumm..

:) komşu kötü gün dostudur yapmayın etmeyin aranızı iyi tutun kızlar :)
şahsen benimde apartmanda kapısını çalabileceğim kimse yok gibi bir şey
sadece bizim kattaki iki aileyi tanıyorum.

en iyisi canım...zaten çalışınca ailelere zor yetişiliyor bi de komşu çıkarsa işinin içinden çıkamayız
hava yağmurlu gibi..otur evde miss gibi..tadını çıkar..

aaa nie kıss sende ne güzel çalısıyorsunn

teşekkür ederimm..kahvemi içtim anna

bnm komsularda hoşgeldine geldiler..ama bn iade i ziyarete gitmedim banada neden gelmiyorsun nerdesin sen diyolar ama ben annemin komsularıyla oturuyorum.. yeni ewliyim komşuları şimdiden alıştırmak istemıyorumm..

afiyet lsun prenses
senin de alıştırmadığın iyi olmuş bence..bazıları var her gün ben geleyim sen gel hep beraber olalım istiyorlar..bi de senin eşin bazen gündüz evde olup gece gidiyor ya işe hiç gerek yok...eşin evdeyken gelirlerse kötü olur

komsularım iyidir slm veriyorum yanından gecerken fln ama gidip kahve çay içmedim..babamın iş arkadsı ve eşimin arkadası aynı apt.oturuyorzz o konuda rahatım..

aslında ölçülü olsa iyi olur..mesela geçen gün 1 tanecik yumurta lazımdı yoktu evde komşu olsa ödünç alırsın..
gerçi bizim karşı komşu çok meraklıydı gidip gelmeye ama ayak uyduramam ki bi de 65 yaşında kadın..ama görseniz Sarı saçlar kırmız ojeler ruhu benden genç ondan yumurta istesem,oturmaya çağırıcak zorla..hiç gerek yok deyip keki 1 yumurta eksik yaptım kötü de olamdı

Son düzenleme:

doğru diyosun da bazen can sıkıcı olabiliyor, geçen gün karşı omşum ilk kez karşılaştığı kv beni şikayet etti, daha önce de bayrama gelen abime şikayet etmişti.... yaşlı kadın fazla da saygısızlık yapmak istemiyorum ama yaniiiiii içimden ah be fatma teyze, evime girdiğin yada sana geldiğim bi gün beni eleştirmeden geri dönebilseydim gelirdim elbette diyesim gelmiyo değil.... kadın çiçeğin yerinden halının tozuna, yok kocamın eve 15 dk geç kalmasından kandilde kv me gidip gitmememe varana kadar her şeye bi şey söylüyo yaaaa ((((

aynen öylee..bi kez baslayınca gelip gitmek başlıyo.çalısmayan birileri oluncada gelince gitmek bilmiyolar
bnde bekliyorum biraz kimin nasıl oldugunu anlayabilmek için ondan bundan duyuyorum..ona göre davaranırm mesafemi ona göre korurum:82:

Ayy inanmıyorum o nasıl bi komşu yaa evlerden ırakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…