Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ayyyy inşallahhhhh :)))) gerçi daha regl olcam üstünden 2 hafta geçcek kontrole gitcem durumum normale dönebilmişse yeni tedaviye başlayabilcez ama :)))) dua bu belli mi olur, Rabbim kabul eder "Ol!" diyiverir belki dimiiiii

ayy ne güzel dedin kuzum yaa Rabbi'm "ol"deyince olur her şey..
gelişmelerden haberdar et bizi...

bu arada tatlışım bu senin minnak benimle 3 gün arayla doğmuş olacakk bi aksilik çıkmazsa
ya yengeç ya aslann bakalım hangi burç olacakkk

benle de 1 hafta arası olucak...aslanım ben ama yalnız çok sevdiklerime aslan'lık yaparım kedi gibiyimdir..yükselenim başak..daha çok o etkilemiş beni..ama anneme eşime sorcak olursanız tam aslanmışım

Kizlarrr napiosunuz?ben sabahtan beri os yaptim utu yaptim markete gdip alisveris yaptm arti yemegimi yap tim pisiriorum :))) asencim ev hanimligi sikiciymis ilk gunden bunaldm patladim :)bunye alisik erken kalkmaya sabahn korunde uyandim digiturkm bozuk hala servisten gelmediler :)sennde kekle borekler corekler guzel olmus hmmm elleine saglik yavrum benim.+++++sweatcim senn diyet yalan olur hani biz zayflicaktik irademz yine bizi ele gecordi :)))++++geveze yegenimzn kalp atislarnimi duydun yasasinn yuce tanrim saglik sihatle kollarina almai nasip etsin insallahhhhh+++kizlar tabletten grdgm icin sitenin bi cok fonksiyonel seylerni kullanamiyprum o sebeple duz yazi gibi serpostrdim hepiciginize :))

sen ne güzel dua etmişsin öyleeeeeeee oyyy ağrına sağlık amin inşallah kuzumm... darısı sizlere olsun istedğinz zamanda hayırlısıyla inşallah...

amin canım benim çok sağol okumaya fırsatm olmuo işde bakamıom yeni yeni tazeckler gelmiş sohbetn maşallahı var yetişilmiyor ki inş tek sağlıklı olsunda ama bende kız i
stiyorum
bu arada tatlışım bu senin minnak benimle 3 gün arayla doğmuş olacakk bi aksilik çıkmazsa
ya yengeç ya aslann bakalım hangi burç olacakkk

evet bakalım burcu nolcak dr hesabna göre 6 haftalık ya normalde döllenmenn ne zaman oldnu blmedkleri için 6 hafta diyorlar ama 5 haftalık felan sanırsam

evet canım ya duydum inşallah sizlerede istedğinz zamanda hayırlısıyla nasip etsin allahım... çok farklı bi duygu makina gibi tak tak taktak diooo çok hızlı bzm kalbmzn 2 katı atarmş kendi minnak ama kalbi maşallah bebişimn

kuzumm sabah niye uyumadın senn..benim en çok özlediğim sabah uykusu..
ev hanımlığının tadını çıkar iyice sıkıl sonra işe başlarsın..
evet yaa irade yok biz de yşasın yemek yemekk

kuzumm sabah niye uyumadın senn..benim en çok özlediğim sabah uykusu..
ev hanımlığının tadını çıkar iyice sıkıl sonra işe başlarsın..
evet yaa irade yok biz de yşasın yemek yemekk

Kuzus ya ben aksamlari erken yatiyorum o yuzden sabahin bi koru ayaga dikiliyom cocuklugumdan beri boyleym sabahlari uyuyamiyrm kociste dio zatem sen uyumaya uyumaya minik kaldin:) +++yemek yemek mi yasasinnnn tobis olalim hepimiz yihuuuuuu:))))

bakalım biz ne zaman göreceğiz o günleri :) bende dün gece rüya gördüm kızım vardı nasıl seviyorum nasıl öpüyorum sanki gerçek gibi :) ama 2-3 hafta öncede erkek görmüştüm rüya işte

hamile kalmadan öçnce bende bi bebek görmüştm rüyamda benmmş çok tatlı çok şeker bşeydi nası seviyordm yaa kucağımdaydı böyle nası etkilenmştm acaba kızımmı olcak die rüya tabirlerine bakmştm hayırlısı olsun.. hayra yor rüyanı her zaman inş sende ne zaman sistiyorsan o zaman olr hayırlısıyla canım bu arada hoşgeldn ben bi kaç gndr yoktm

Bende yaklasik 2 hafta once ruyamda sapsari bi erkek bebek gordum bnmdi havaya atip tuyuodum cok seviodum ve erkek bebegim olsun istedim her zaman insallah bi oglusum olur yerim ben onu. Sende keyfler nasil gevezem nasil gidio hamilelik eniste nasil keyfide yerindedir insallah:)

Hoşbuldum :) çok sevdim ben burdaki herkesi :) bende anlamadım hiç öyle planlarımız yok şimdi bebiş için ama nedense ikidir rüya görüyorum :) hayırlısı artık ne diyim. içten içe istiyorum galiba ondan hep bunlar :)

Hayirlisi majorcum allah ne zaman kismet ettiyse ozaman olsun insallah.senin gunun nasil gecti bakalim

slm gelinciklerr ben geldimm.... kimse beni özlemedimiii

çokk saol.. sweatcımm bi sen hatırlamışsın benii allah razı olsunnn...

canm hiç moralini bozma hep aynıı bu patronlar o yuzden bn özelde calısmak istemiyorum hiççç çok yaşadım böyle durumları..içinde tutmamakla iyi etmişsin ben olsam gelen elemana da derdim.kötülerdim orayı

çok sinir bozucu bn de olsam istifayı düşünürdüm... işi bilcen işe gitmicen iştee....

ayyy canm beniiimmm topik boş demişsin ama maşallah sendn baska hatırlayan yok kaynamış sayfalar :)

onsuzz uyumak zordur tabii biz ilk kez bu gece ayrı kaldık eşimlee çok özledimm ewe gelsede hemen uyusam koynundaa:78:

merhaba kızlarrrrr

hoşgeldinn aramızaa

cnm sen unutlmadın merk etme aklımızdaydınn.. iyi haberle gelmene cok sevindim. Allah dualarını kabul etmiş. inş saglıklı bir bebeğin olur.

Herkesin mesaisi bitti evinemi gidio :)ben kaldim bi basima ev hanimlari nerde bakim asencimmm huhu

ben geldim nenacımmm sen nerdesiinn

ben o karışımı sabah içiyorum, öğlen de sıvı şeklinde değişik karışımlar içiyorum, ama en güzeli bu öğle ve akşam genelde sebzelerin suyunu karıştırarak içiyorum.... kilo verdiriyor mu... evet... ama ben sabahları yürüyorum, sadece bunu değil, değişik şeyleri de yapıyorum, 4 kilo verdim
3 ayda evlendikten sonra almıştım, verdim şimdi ama bir 4 kilo daha vermek istiyorum....Listeler nerden falan diyeceksin, şu şeyda coşkun var...onun posta yazılarından yapıyorum... birebir aynısı değil tabiki... ama çok araştırdım...3-4 gün sürekli pc de araştırma yaptım... diet günlüğüm var...

Ama sporsuz olmuyor bu iş... ve en kolayı havalar soğuk olsa da yürüyüş bence
ayyyy inşallahhhhh :)))) gerçi daha regl olcam üstünden 2 hafta geçcek kontrole gitcem durumum normale dönebilmişse yeni tedaviye başlayabilcez ama :)))) dua bu belli mi olur, Rabbim kabul eder "Ol!" diyiverir belki dimiiiii

canım inş seninde tez vakitte beklemediğin bir anda bir bebişin oluverir , bak 2 aya kalmadan seninde geveze gibi bebişinin olduğu haberlerini alacaz

Kuzus ya ben aksamlari erken yatiyorum o yuzden sabahin bi koru ayaga dikiliyom cocuklugumdan beri boyleym sabahlari uyuyamiyrm kociste dio zatem sen uyumaya uyumaya minik kaldin:) +++yemek yemek mi yasasinnnn tobis olalim hepimiz yihuuuuuu:))))

sabah uyunulmaz mı ya... ama alışkanlık işte... ben o sıcacık yataktan çok zor çıkıyorum valla... sabahları eşofmanları çekip kendimi dışarı attığımda daha yeni uykum açılmış oluyor
tombiş olmak istemiyorum ben ya :18: böyle kıyafetten oram buram pırtınca deli oluyorum şu dünyada herkesi zayıflattım yol gösterdim, bir eşimi zayıflatamadım.... adamın gönlü yok bir kere ...
slm gelinciklerr ben geldimm.... kimse beni özlemedimiii

nie öyle diyorsun canım ya, hastanade olduğundan şey etmemiştik biz... kayınvaldenin durumu nasıl...

kızlaaarrr
bugünü de yüzümü kara çıkarmadan atlattım annemler kv ler yemeğe gelceklerdi 1.5 da bi başladım 5 e kadar bis sürü yemek yaptım süpürge açtım felan herşey güzel gieçti erkendende gittiler şimdii ayaklarımı uzattımm tv ye bakıyorumm
sanırım yoruldumm

aslanlar sanırım biraz fena oluyo sivitçimm
nazın demekki sevdiklerine baya geçiyo ki öyle diyolarr
bende yengecim ama eşime resmen aslanım kök söktürürüm valla hele bi istediğimi yapmasın

alışırsın nenacaann insan bi süre sonra alışıyo seninde saatler kayar zamanla bi bakmışsın 10da kalkıyosun bi bakmışsın 11 de

Herkesin mesaisi bitti evinemi gidio :)ben kaldim bi basima ev hanimlari nerde bakim asencimmm huhu

tatlışkom misafir vardı yoksa ayıpsın 7/24 burdayım

bu arada ay prensesi kv nasıl oldu tatlım:44:

kv. aynı canm perşmbe 10da giriş yaptık yanında kaldım gece 10da fln bişi yemedi bugun amlyt olcaktı ama dr cok yogundum cok yoruldu herkez yanlıs bişey yamak istemem diye 3.30da söyledi taburcu ettii boşu boşuna 1gece kaldık orda yanii...

ama kv bnden cok memnun kalmışş :) anneme anlatmıs şöyle yaptı böyle yaptı diye

hoşgeldin prenses.... bir gececikten bi şey olmaz, biz bi haftadır birlikte uyumuyoruz

ahh ahh bnm eşimde 8-12 vardiası olursa diye korkuyorum umarım böyle dvm eder

geçmiş olsun güzellik tabrik ederim senii

ooo kv memnun olduysa düşmezsin artık gözünden maşallahh
ama yani boşu boşuna sefil olmuşsunuz hastanede
ee pazartesi tekrar mı gitceksiniz o zaman canımm:44:
sağol tatlım atlattım bu haftaki ağırlama faslını bitirdim yarın ben gidiom akşam gezmesine

valla düşmem heralde ztn tek geliniyimm
dr cep teli almış kv arıcam ben demiş.bilmiyorum ne zmn gideriz kasmet artık..

bnde yarın annemlere gitmeyi düşünüyorum babm 5de gelicek babamı özledm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…