- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.761
ayyyy inşallahhhhh :)))) gerçi daha regl olcam üstünden 2 hafta geçcek kontrole gitcem durumum normale dönebilmişse yeni tedaviye başlayabilcez ama :)))) dua bu belli mi olur, Rabbim kabul eder "Ol!" diyiverir belkidimiiiii
bu arada tatlışım bu senin minnak benimle 3 gün arayla doğmuş olacakk bi aksilik çıkmazsa
ya yengeç ya aslann bakalım hangi burç olacakkk
bu arada gevezecim cinsiyeti için tahminde bulunamıyom, içimden hiç bi şey geçmedi ama Rabbim sağlıklı, sıhatli, eli ayağı akli dengesi yerinde, gaz ve uyku problemi çekmeyecek :) annesine babasına vatanına hayırlı, iki cihanda yüzünü güldürcek bi evlat nasip etsin sana. sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin balımmmmmm, güle oynaya da büyüt inşallah
nenaaa tatlışşş işsizliğin ilk günü nasılll daha doğrusu ev hanımlığınınn
dikilmişsin sabahın köründe insan alışkın olmayagörsünnn
ohh artık takılırsın bizimlee
oo maşallah tatlım inşallah bende 7 8 yıl sonra kendimi öyle hissederimm
yap tatlımm paylaştım üstte zaten arama motoruna piyano kek yaz nefisle başlayan siteye giro tariff
buarada bnmde bu akşasm kvler ve annemler gelcek daha kalkıp hiç bişi yapmadım
kendime nasıl bi güven varsaa
rezil olunca anlıcam geç kaldığımı
tatlışımmm nutmak ne kelimeee biraz arka sayfaları okusan senin hakkında konuştuğumuzu görürsünnn
kıyamammm düzenli kullan ilacını bebişimize iyi baakk
kıyamam ben ona
bu arada ilk tahmin benden benceee kız olacakyazdım buraya
sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
bu arada tatlışım bu senin minnak benimle 3 gün arayla doğmuş olacakk bi aksilik çıkmazsa
ya yengeç ya aslann bakalım hangi burç olacakkk
Kizlarrr napiosunuz?ben sabahtan beri os yaptim utu yaptim markete gdip alisveris yaptm arti yemegimi yap tim pisiriorum :))) asencim ev hanimligi sikiciymis ilk gunden bunaldm patladim :)bunye alisik erken kalkmaya sabahn korunde uyandim digiturkm bozuk hala servisten gelmediler :)sennde kekle borekler corekler guzel olmus hmmm elleine saglik yavrum benim.+++++sweatcim senn diyet yalan olur hani biz zayflicaktik irademz yine bizi ele gecordi :)))++++geveze yegenimzn kalp atislarnimi duydun yasasinn yuce tanrim saglik sihatle kollarina almai nasip etsin insallahhhhh+++kizlar tabletten grdgm icin sitenin bi cok fonksiyonel seylerni kullanamiyprum o sebeple duz yazi gibi serpostrdim hepiciginize :))
Kizlarrr napiosunuz?ben sabahtan beri os yaptim utu yaptim markete gdip alisveris yaptm arti yemegimi yap tim pisiriorum :))) asencim ev hanimligi sikiciymis ilk gunden bunaldm patladim :)bunye alisik erken kalkmaya sabahn korunde uyandim digiturkm bozuk hala servisten gelmediler :)sennde kekle borekler corekler guzel olmus hmmm elleine saglik yavrum benim.+++++sweatcim senn diyet yalan olur hani biz zayflicaktik irademz yine bizi ele gecordi :)))++++geveze yegenimzn kalp atislarnimi duydun yasasinn yuce tanrim saglik sihatle kollarina almai nasip etsin insallahhhhh+++kizlar tabletten grdgm icin sitenin bi cok fonksiyonel seylerni kullanamiyprum o sebeple duz yazi gibi serpostrdim hepiciginize :))
kuzumm sabah niye uyumadın senn..benim en çok özlediğim sabah uykusu..
ev hanımlığının tadını çıkar iyice sıkıl sonra işe başlarsın..
evet yaa irade yok biz de yşasın yemek yemekk
evet canım ya duydum inşallah sizlerede istedğinz zamanda hayırlısıyla nasip etsin allahım...çok farklı bi duygu makina gibi tak tak taktak diooo çok hızlı bzm kalbmzn 2 katı atarmş kendi minnak ama kalbi maşallah bebişimn
bakalım biz ne zaman göreceğiz o günleri :) bende dün gece rüya gördüm kızım vardı nasıl seviyorum nasıl öpüyorum sanki gerçek gibi :) ama 2-3 hafta öncede erkek görmüştümrüya işte
hamile kalmadan öçnce bende bi bebek görmüştm rüyamda benmmş çok tatlı çok şeker bşeydi nası seviyordm yaa kucağımdaydı böyle nası etkilenmştm acaba kızımmı olcak die rüya tabirlerine bakmştmhayırlısı olsun.. hayra yor rüyanı her zaman inş sende ne zaman sistiyorsan o zaman olr hayırlısıyla canım bu arada hoşgeldn ben bi kaç gndr yoktm
hamile kalmadan öçnce bende bi bebek görmüştm rüyamda benmmş çok tatlı çok şeker bşeydi nası seviyordm yaa kucağımdaydı böyle nası etkilenmştm acaba kızımmı olcak die rüya tabirlerine bakmştmhayırlısı olsun.. hayra yor rüyanı her zaman inş sende ne zaman sistiyorsan o zaman olr hayırlısıyla canım bu arada hoşgeldn ben bi kaç gndr yoktm
Hoşbuldum :) çok sevdim ben burdaki herkesi :) bende anlamadım hiç öyle planlarımız yok şimdi bebiş için ama nedense ikidir rüya görüyorum :) hayırlısı artık ne diyim. içten içe istiyorum galiba ondan hep bunlar :)
ben gelmiştimmm ama herkescikler gitmiş
kvlerdeydik..bi uyku bastırdı ordayken..çkatırmamaya çalışarak esnedim hep
arada tel.den baktım size..ama yazamadım
şimdi de eve geldim uyku gittiiii
asencim sana mesaj attım gördün mü bimiyorum e.şehir maceramı özetledim
ayprenses kuzu kv'ne geçmiş olsun..o çabuk iyileşsin sen de çabuk dön aramıza özletme kendini..
günaydın kızlarrr nasılsınız?
benim moralim çok bozuk iş yerine geldgmden beri ağlıyorumbnm yerime almayı düşündükleri adaylara bnm maasımdan tam 500 tl fazla öneriyolar bu sabah formda gördüm bunca zamn buraya bosuna emek vermısım az paraya calısmısım bnm verdiğim emeği haketmediler hakkımı helal etmicem hiç birine geldiklerinde de söyleyip cıkıcam evime gidicem hiç keyfm yok verdiğim emege okadar üzülüyorum ki bana hiç bir şekilde artı olarak dönmedi çok cnm sıkkın
nenacım şu ande seni en iyi ben anlarım..çünkü iş yerinde bi ağlama krizi de ben yaşıcaktım..
benim de terfi almam gerekiyordu..dün yetkilim ve müdürüm bölge müdürlüğüne ilettiler yükselmem gerektiğini açık pozisyon da vardı..kesin gözüyle bakıyorduk...hem maaşım artıcak hem işim kolaylaşıcaktı...sabah heyecanla geldim kabul olmuş mu diye..sonuç doğum izninden dönen başka şube personelini benim istediğim pozisyona almışlar...ben yine aynen devam eski işime..o akdar gücüme gitti ki...istifa edip çıkıp gidesim geldi... ki hala aklımda istifa..çalışmamak yağcılık yapmak en iyisi...
bu gün geçmek bilmediişten de iyice soğudum
neyse yarın ola hayrola ne diyelim...
asenn misafileri geldi mi?pasta güzel olmuş mu
nenaa artık evinin kadını oldun tekrar hayırlısı..
domajör dün eşinle konuştun mu hiç kv hakkında?
ayprenses de hastanede galiba o olmayınca topik boş kalmış pek muhabbet olmamış
ben de çıkıcam 15 dk sonra..eşimle aramız limoni gibi yani kavgalı değiliz de öyle böyle..
bizimkinin alınganlıkları tutuyor bazen ben ne yaptığımı anlamıyorum ama o soğuk davranınca mecbur kucağına atlayamıyorum..sonra geçiyor bizimkii soğukluğu..eskisi gibi oluveriyoruz..ama sevmiyorum ben küslüğü de soğukluğu da o yüzden ben hiç küs kalamam ona ..
içim sıkıldı yaaaa
oyyyy balıma benimmmmm, küs de duramazmış, kız bende duramıyom ve gıcık oluyom bu huyuma :) hatta bugün bacağını omzuma koyduay böyle diyince bi ilginç oldu o uzanıyodu bende ayak ucuna oturmuştum salonda, kaldırdı bacağı omzuma koydu dedim omzuma yük olmıcan destek olman lazım... sonra dedim ben yan koltuğa geçiyim ohhh beee dediii :l yuhhhh dedim seni nası yontcaz biz yaaaa..... odun mu dedin sen bana dedi. bilmem dedim bi kızıyom bi sürekli böyle sarılasım geliyo hiç gitmesin istiyom. hele gececi bu hafta, valla geçmek bilmedi. onsuz uyumak çok zormuş
merhaba kızlarrrrr
merhaba :44: gelmeynce unutuldum galiba birazcıkama dün dra gittim keseyi gördm kalbni duydum 6 haftalıkmş herşey yolnda sadece tirait bezlerm yeternce çalşmadığı için ilaç verdiler.. yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin o kalp atışlarını duymayı inşallah...
Herkesin mesaisi bitti evinemi gidio :)ben kaldim bi basima ev hanimlari nerde bakim asencimmm huhu
beautycim diyetisyene gidemiyorummçalıştığım kurum özel hastanelerle anlaşmalı..para vermicem nasıl olsa gideyim dedim ama diyetisyeni karşılamıyormuş dediğin gibi vericeği bilindik bi liste için de gidip para vermiyim dedim..iş yerinde bi arkadaş bi dieyt verdi bana karbonhidrat diyetiymiş çok hoşuma gitti.her yiyeceğin puanı var diyelim ki tavada tavuk 1 pors 8 puan ama haşlanmış 0 yani istediğin kadar ye ama 1 tane muz 22 puan..bunun gibi puanlamışlar...günde 40-50 puan arasında yersen ilk hafta 3-4 kg 2.hafta 2 kg veriyormuşsun..70 puan sınırmış kilonu koruyormuş..bakalım ona başlıcam klasik p.tesi..
senin karışımı çok beğendim..bahaneyle katı meyve sıkacağımı kullanayım..daha hiç kullanmadım
sen 1 gü boyunca sadece o karışımı mı içiyrsun?kilo verdiriyor mu?
ayyyy inşallahhhhh :)))) gerçi daha regl olcam üstünden 2 hafta geçcek kontrole gitcem durumum normale dönebilmişse yeni tedaviye başlayabilcez ama :)))) dua bu belli mi olur, Rabbim kabul eder "Ol!" diyiverir belkidimiiiii
Kuzus ya ben aksamlari erken yatiyorum o yuzden sabahin bi koru ayaga dikiliyom cocuklugumdan beri boyleym sabahlari uyuyamiyrm kociste dio zatem sen uyumaya uyumaya minik kaldin:) +++yemek yemek mi yasasinnnn tobis olalim hepimiz yihuuuuuu:))))
slm gelinciklerr ben geldimm.... kimse beni özlemedimiii
slm gelinciklerr ben geldimm.... kimse beni özlemedimiii
ayy ne güzel dedin kuzum yaa Rabbi'm "ol"deyince olur her şey..
gelişmelerden haberdar et bizi...
benle de 1 hafta arası olucak...aslanım benama yalnız çok sevdiklerime aslan'lık yaparım kedi gibiyimdir..yükselenim başak..daha çok o etkilemiş beni..ama anneme eşime sorcak olursanız tam aslanmışım
Herkesin mesaisi bitti evinemi gidio :)ben kaldim bi basima ev hanimlari nerde bakim asencimmm huhu
ben o karışımı sabah içiyorum, öğlen de sıvı şeklinde değişik karışımlar içiyorum, ama en güzeli buöğle ve akşam genelde sebzelerin suyunu karıştırarak içiyorum.... kilo verdiriyor mu... evet... ama ben sabahları yürüyorum, sadece bunu değil, değişik şeyleri de yapıyorum, 4 kilo verdim
3 ayda evlendikten sonra almıştım, verdim şimdi ama bir 4 kilo daha vermek istiyorum....Listeler nerden falan diyeceksin, şu şeyda coşkun var...onun posta yazılarından yapıyorum... birebir aynısı değil tabiki... ama çok araştırdım...3-4 gün sürekli pc de araştırma yaptım... diet günlüğüm var...
Ama sporsuz olmuyor bu iş... ve en kolayı havalar soğuk olsa da yürüyüş bence
canım inş seninde tez vakitte beklemediğin bir anda bir bebişin oluverir , bak 2 aya kalmadan seninde geveze gibi bebişinin olduğu haberlerini alacaz
sabah uyunulmaz mı ya... ama alışkanlık işte... ben o sıcacık yataktan çok zor çıkıyorum valla... sabahları eşofmanları çekip kendimi dışarı attığımda daha yeni uykum açılmış oluyor
tombiş olmak istemiyorum ben ya :18: böyle kıyafetten oram buram pırtınca deli oluyorumşu dünyada herkesi zayıflattım yol gösterdim, bir eşimi zayıflatamadım.... adamın gönlü yok bir kere ...
nie öyle diyorsun canım ya, hastanade olduğundan şey etmemiştik biz... kayınvaldenin durumu nasıl...
hoşgeldin prenses.... bir gececikten bi şey olmaz, biz bi haftadır birlikte uyumuyoruz
kızlaaarrr
bugünü de yüzümü kara çıkarmadan atlattımannemler kv ler yemeğe gelceklerdi 1.5 da bi başladım 5 e kadar bis sürü yemek yaptım süpürge açtım felan herşey güzel gieçti erkendende gittiler şimdii ayaklarımı uzattımm tv ye bakıyorumm
sanırım yoruldumm
kv. aynı canm perşmbe 10da giriş yaptık yanında kaldım gece 10da fln bişi yemedi bugun amlyt olcaktı ama dr cok yogundum cok yoruldu herkez yanlıs bişey yamak istemem diye 3.30da söyledi taburcu ettii boşu boşuna 1gece kaldık orda yanii...
ama kv bnden cok memnun kalmışş :) anneme anlatmıs şöyle yaptı böyle yaptı diye
ahh ahh bnm eşimde 8-12 vardiası olursa diye korkuyorum umarım böyle dvm eder
geçmiş olsun güzellik tabrik ederim senii
ooo kv memnun olduysa düşmezsin artık gözünden maşallahh
ama yani boşu boşuna sefil olmuşsunuz hastanede
ee pazartesi tekrar mı gitceksiniz o zaman canımm:44:
sağol tatlım atlattım bu haftaki ağırlama faslını bitirdim yarın ben gidiom akşam gezmesine