Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ayyyy inşallahhhhh :)))) gerçi daha regl olcam üstünden 2 hafta geçcek kontrole gitcem durumum normale dönebilmişse yeni tedaviye başlayabilcez ama :)))) dua bu belli mi olur, Rabbim kabul eder "Ol!" diyiverir belki :KK34: dimiiiii

ayy ne güzel dedin kuzum yaa Rabbi'm "ol"deyince olur her şey..
gelişmelerden haberdar et bizi...

bu arada tatlışım bu senin minnak benimle 3 gün arayla doğmuş olacakk bi aksilik çıkmazsa :KK16:
ya yengeç ya aslann bakalım hangi burç olacakkk :KK16::KK16:

benle de 1 hafta arası olucak...aslanım ben :KK52: ama yalnız çok sevdiklerime aslan'lık yaparım :KK1: kedi gibiyimdir..yükselenim başak..daha çok o etkilemiş beni..ama anneme eşime sorcak olursanız tam aslanmışım:KK34:

Kizlarrr napiosunuz?ben sabahtan beri os yaptim utu yaptim markete gdip alisveris yaptm arti yemegimi yap tim pisiriorum :))) asencim ev hanimligi sikiciymis ilk gunden bunaldm patladim :)bunye alisik erken kalkmaya sabahn korunde uyandim digiturkm bozuk hala servisten gelmediler :)sennde kekle borekler corekler guzel olmus hmmm elleine saglik yavrum benim.+++++sweatcim senn diyet yalan olur hani biz zayflicaktik irademz yine bizi ele gecordi :)))++++geveze yegenimzn kalp atislarnimi duydun yasasinn yuce tanrim saglik sihatle kollarina almai nasip etsin insallahhhhh+++kizlar tabletten grdgm icin sitenin bi cok fonksiyonel seylerni kullanamiyprum o sebeple duz yazi gibi serpostrdim hepiciginize :))

bu arada gevezecim cinsiyeti için tahminde bulunamıyom, içimden hiç bi şey geçmedi ama Rabbim sağlıklı, sıhatli, eli ayağı akli dengesi yerinde, gaz ve uyku problemi çekmeyecek :) annesine babasına vatanına hayırlı, iki cihanda yüzünü güldürcek bi evlat nasip etsin sana. sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin balımmmmmm, güle oynaya da büyüt inşallah

sen ne güzel dua etmişsin öyleeeeeeee :KK16: oyyy ağrına sağlık amin inşallah kuzumm... darısı sizlere olsun istedğinz zamanda hayırlısıyla inşallah... :KK16:

nenaaa tatlışşş işsizliğin ilk günü nasılll daha doğrusu ev hanımlığınınn:KK9::KK9::KK9:
dikilmişsin sabahın köründe insan alışkın olmayagörsünnn:KK9::KK9:
ohh artık takılırsın bizimlee:KK16:

oo maşallah tatlım inşallah bende 7 8 yıl sonra kendimi öyle hissederimm:KK16:

yap tatlımm paylaştım üstte zaten arama motoruna piyano kek yaz nefisle başlayan siteye gir :KK66: o tariff :KK16:
buarada bnmde bu akşasm kvler ve annemler gelcek daha kalkıp hiç bişi yapmadım:KK9::KK9:
kendime nasıl bi güven varsaa :KK9::KK9:
rezil olunca anlıcam geç kaldığımı :KK9:

tatlışımmm nutmak ne kelimeee biraz arka sayfaları okusan senin hakkında konuştuğumuzu görürsünnn:KK16:
kıyamammm düzenli kullan ilacını bebişimize iyi baakkEn Büyük KK :emir_bebek:
kıyamam ben ona :nazar::nazar::nazar:
bu arada ilk tahmin benden benceee kız olacak :KK9::KK9: yazdım buraya :KK76:
sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh :nazar:

amin canım benim çok sağol okumaya fırsatm olmuo işde bakamıom yeni yeni tazeckler gelmiş sohbetn maşallahı var :nazar: yetişilmiyor ki :KK1: inş tek sağlıklı olsunda ama bende kız i
stiyorum :KK70:
bu arada tatlışım bu senin minnak benimle 3 gün arayla doğmuş olacakk bi aksilik çıkmazsa :KK16:
ya yengeç ya aslann bakalım hangi burç olacakkk :KK16::KK16:

evet bakalım burcu nolcak dr hesabna göre 6 haftalık ya normalde döllenmenn ne zaman oldnu blmedkleri için 6 hafta diyorlar ama 5 haftalık felan sanırsam :KK70:

Kizlarrr napiosunuz?ben sabahtan beri os yaptim utu yaptim markete gdip alisveris yaptm arti yemegimi yap tim pisiriorum :))) asencim ev hanimligi sikiciymis ilk gunden bunaldm patladim :)bunye alisik erken kalkmaya sabahn korunde uyandim digiturkm bozuk hala servisten gelmediler :)sennde kekle borekler corekler guzel olmus hmmm elleine saglik yavrum benim.+++++sweatcim senn diyet yalan olur hani biz zayflicaktik irademz yine bizi ele gecordi :)))++++geveze yegenimzn kalp atislarnimi duydun yasasinn yuce tanrim saglik sihatle kollarina almai nasip etsin insallahhhhh+++kizlar tabletten grdgm icin sitenin bi cok fonksiyonel seylerni kullanamiyprum o sebeple duz yazi gibi serpostrdim hepiciginize :))

evet canım ya duydum inşallah sizlerede istedğinz zamanda hayırlısıyla nasip etsin allahım...:KK16: çok farklı bi duygu makina gibi tak tak taktak diooo çok hızlı bzm kalbmzn 2 katı atarmş kendi minnak ama kalbi maşallah bebişimn :nazar:

kuzumm sabah niye uyumadın senn..benim en çok özlediğim sabah uykusu..
ev hanımlığının tadını çıkar iyice sıkıl sonra işe başlarsın..
evet yaa irade yok biz de yşasın yemek yemekk :KK52:

kuzumm sabah niye uyumadın senn..benim en çok özlediğim sabah uykusu..
ev hanımlığının tadını çıkar iyice sıkıl sonra işe başlarsın..
evet yaa irade yok biz de yşasın yemek yemekk :KK52:

Kuzus ya ben aksamlari erken yatiyorum o yuzden sabahin bi koru ayaga dikiliyom cocuklugumdan beri boyleym sabahlari uyuyamiyrm kociste dio zatem sen uyumaya uyumaya minik kaldin:) +++yemek yemek mi yasasinnnn tobis olalim hepimiz yihuuuuuu:))))

evet canım ya duydum inşallah sizlerede istedğinz zamanda hayırlısıyla nasip etsin allahım...:KK16: çok farklı bi duygu makina gibi tak tak taktak diooo çok hızlı bzm kalbmzn 2 katı atarmş kendi minnak ama kalbi maşallah bebişimn :nazar:

bakalım biz ne zaman göreceğiz o günleri :) bende dün gece rüya gördüm kızım vardı nasıl seviyorum nasıl öpüyorum sanki gerçek gibi :) ama 2-3 hafta öncede erkek görmüştüm :KK1: :KK1: rüya işte

bakalım biz ne zaman göreceğiz o günleri :) bende dün gece rüya gördüm kızım vardı nasıl seviyorum nasıl öpüyorum sanki gerçek gibi :) ama 2-3 hafta öncede erkek görmüştüm :KK1: :KK1: rüya işte

hamile kalmadan öçnce bende bi bebek görmüştm rüyamda benmmş çok tatlı çok şeker bşeydi nası seviyordm yaa kucağımdaydı böyle nası etkilenmştm acaba kızımmı olcak die rüya tabirlerine bakmştm :KK1: hayırlısı olsun.. hayra yor rüyanı her zaman inş sende ne zaman sistiyorsan o zaman olr hayırlısıyla canım :KK16: bu arada hoşgeldn ben bi kaç gndr yoktm

hamile kalmadan öçnce bende bi bebek görmüştm rüyamda benmmş çok tatlı çok şeker bşeydi nası seviyordm yaa kucağımdaydı böyle nası etkilenmştm acaba kızımmı olcak die rüya tabirlerine bakmştm :KK1: hayırlısı olsun.. hayra yor rüyanı her zaman inş sende ne zaman sistiyorsan o zaman olr hayırlısıyla canım :KK16: bu arada hoşgeldn ben bi kaç gndr yoktm

Bende yaklasik 2 hafta once ruyamda sapsari bi erkek bebek gordum bnmdi havaya atip tuyuodum cok seviodum ve erkek bebegim olsun istedim her zaman insallah bi oglusum olur yerim ben onu. Sende keyfler nasil gevezem nasil gidio hamilelik eniste nasil keyfide yerindedir insallah:)

Hoşbuldum :) çok sevdim ben burdaki herkesi :) bende anlamadım hiç öyle planlarımız yok şimdi bebiş için ama nedense ikidir rüya görüyorum :) hayırlısı artık ne diyim. içten içe istiyorum galiba ondan hep bunlar :)

Hoşbuldum :) çok sevdim ben burdaki herkesi :) bende anlamadım hiç öyle planlarımız yok şimdi bebiş için ama nedense ikidir rüya görüyorum :) hayırlısı artık ne diyim. içten içe istiyorum galiba ondan hep bunlar :)

Hayirlisi majorcum allah ne zaman kismet ettiyse ozaman olsun insallah.senin gunun nasil gecti bakalim

slm gelinciklerr ben geldimm.... kimse beni özlemedimiii:KK14:

ben gelmiştimmm ama herkescikler gitmiş :KK50:
kvlerdeydik..bi uyku bastırdı ordayken..çkatırmamaya çalışarak esnedim hep :KK1:
arada tel.den baktım size..ama yazamadım :KK31:
şimdi de eve geldim uyku gittiiii :KK52:
asencim sana mesaj attım gördün mü bimiyorum e.şehir maceramı özetledim :KK9:

ayprenses kuzu kv'ne geçmiş olsun..o çabuk iyileşsin sen de çabuk dön aramıza özletme kendini..

çokk saol.. sweatcımm bi sen hatırlamışsın benii allah razı olsunnn...

günaydın kızlarrr nasılsınız?

benim moralim çok bozuk iş yerine geldgmden beri ağlıyorum:KK14:bnm yerime almayı düşündükleri adaylara bnm maasımdan tam 500 tl fazla öneriyolar bu sabah formda gördüm bunca zamn buraya bosuna emek vermısım az paraya calısmısım bnm verdiğim emeği haketmediler hakkımı helal etmicem hiç birine geldiklerinde de söyleyip cıkıcam evime gidicem hiç keyfm yok verdiğim emege okadar üzülüyorum ki bana hiç bir şekilde artı olarak dönmedi çok cnm sıkkın:KK14:

canm hiç moralini bozma hep aynıı bu patronlar o yuzden bn özelde calısmak istemiyorum hiççç çok yaşadım böyle durumları..içinde tutmamakla iyi etmişsin ben olsam gelen elemana da derdim.kötülerdim orayı:KK47:

nenacım şu ande seni en iyi ben anlarım..çünkü iş yerinde bi ağlama krizi de ben yaşıcaktım..

benim de terfi almam gerekiyordu..dün yetkilim ve müdürüm bölge müdürlüğüne ilettiler yükselmem gerektiğini açık pozisyon da vardı..kesin gözüyle bakıyorduk...hem maaşım artıcak hem işim kolaylaşıcaktı...sabah heyecanla geldim kabul olmuş mu diye..sonuç doğum izninden dönen başka şube personelini benim istediğim pozisyona almışlar...ben yine aynen devam eski işime..o akdar gücüme gitti ki...istifa edip çıkıp gidesim geldi... ki hala aklımda istifa..çalışmamak yağcılık yapmak en iyisi... :KK47:

çok sinir bozucu bn de olsam istifayı düşünürdüm... işi bilcen işe gitmicen iştee....

bu gün geçmek bilmedi :KK31: işten de iyice soğudum :KK50:

neyse yarın ola hayrola ne diyelim...

asenn misafileri geldi mi?pasta güzel olmuş mu :KK52:
nenaa artık evinin kadını oldun tekrar hayırlısı..
domajör dün eşinle konuştun mu hiç kv hakkında?

ayprenses de hastanede galiba o olmayınca topik boş kalmış pek muhabbet olmamış :KK31:

ben de çıkıcam 15 dk sonra..eşimle aramız limoni gibi yani kavgalı değiliz de öyle böyle..
bizimkinin alınganlıkları tutuyor bazen ben ne yaptığımı anlamıyorum ama o soğuk davranınca mecbur kucağına atlayamıyorum..sonra geçiyor bizimkii soğukluğu..eskisi gibi oluveriyoruz..ama sevmiyorum ben küslüğü de soğukluğu da o yüzden ben hiç küs kalamam ona ..

içim sıkıldı yaaaa :KK50:

ayyy canm beniiimmm topik boş demişsin ama maşallah sendn baska hatırlayan yok:KK53: kaynamış sayfalar :)

oyyyy balıma benimmmmm, küs de duramazmış, kız bende duramıyom ve gıcık oluyom bu huyuma :) hatta bugün bacağını omzuma koydu:KK53: ay böyle diyince bi ilginç oldu o uzanıyodu bende ayak ucuna oturmuştum salonda, kaldırdı bacağı omzuma koydu :KK52::KK52::KK52::KK52: dedim omzuma yük olmıcan destek olman lazım... sonra dedim ben yan koltuğa geçiyim ohhh beee dediii :l yuhhhh dedim seni nası yontcaz biz yaaaa..... odun mu dedin sen bana dedi. bilmem dedim bi kızıyom bi sürekli böyle sarılasım geliyo hiç gitmesin istiyom. hele gececi bu hafta, valla geçmek bilmedi. onsuz uyumak çok zormuş

onsuzz uyumak zordur tabii biz ilk kez bu gece ayrı kaldık eşimlee:KK14: çok özledimm ewe gelsede hemen uyusam koynundaa:78::kk77:

merhaba kızlarrrrr :KK55:

hoşgeldinn aramızaa:KK42:

merhaba :44: gelmeynce unutuldum galiba birazcık :KK50: ama dün dra gittim keseyi gördm kalbni duydum 6 haftalıkmş herşey yolnda sadece tirait bezlerm yeternce çalşmadığı için ilaç verdiler.. yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin o kalp atışlarını duymayı inşallah...:KK16:

cnm sen unutlmadın merk etme aklımızdaydınn.. iyi haberle gelmene cok sevindim. Allah dualarını kabul etmiş. inş saglıklı bir bebeğin olur.
:nazar:

Herkesin mesaisi bitti evinemi gidio :)ben kaldim bi basima ev hanimlari nerde bakim asencimmm huhu

ben geldim nenacımmm sen nerdesiinn

beautycim diyetisyene gidemiyorumm :KK14: çalıştığım kurum özel hastanelerle anlaşmalı..para vermicem nasıl olsa gideyim dedim ama diyetisyeni karşılamıyormuş :KK31: dediğin gibi vericeği bilindik bi liste için de gidip para vermiyim dedim..iş yerinde bi arkadaş bi dieyt verdi bana karbonhidrat diyetiymiş çok hoşuma gitti.her yiyeceğin puanı var diyelim ki tavada tavuk 1 pors 8 puan ama haşlanmış 0 yani istediğin kadar ye ama 1 tane muz 22 puan..bunun gibi puanlamışlar...günde 40-50 puan arasında yersen ilk hafta 3-4 kg 2.hafta 2 kg veriyormuşsun..70 puan sınırmış kilonu koruyormuş..bakalım ona başlıcam klasik p.tesi..

senin karışımı çok beğendim..bahaneyle katı meyve sıkacağımı kullanayım..daha hiç kullanmadım :KK1:
sen 1 gü boyunca sadece o karışımı mı içiyrsun?kilo verdiriyor mu?

ben o karışımı sabah içiyorum, öğlen de sıvı şeklinde değişik karışımlar içiyorum, ama en güzeli bu :KK34: öğle ve akşam genelde sebzelerin suyunu karıştırarak içiyorum.... kilo verdiriyor mu... evet... ama ben sabahları yürüyorum, sadece bunu değil, değişik şeyleri de yapıyorum, 4 kilo verdim :KK53:
3 ayda evlendikten sonra almıştım, verdim şimdi ama bir 4 kilo daha vermek istiyorum....Listeler nerden falan diyeceksin, şu şeyda coşkun var...onun posta yazılarından yapıyorum... birebir aynısı değil tabiki... ama çok araştırdım...3-4 gün sürekli pc de araştırma yaptım... diet günlüğüm var...

Ama sporsuz olmuyor bu iş... ve en kolayı havalar soğuk olsa da yürüyüş bence :KK34:
ayyyy inşallahhhhh :)))) gerçi daha regl olcam üstünden 2 hafta geçcek kontrole gitcem durumum normale dönebilmişse yeni tedaviye başlayabilcez ama :)))) dua bu belli mi olur, Rabbim kabul eder "Ol!" diyiverir belki :KK34: dimiiiii

canım inş seninde tez vakitte beklemediğin bir anda bir bebişin oluverir , bak 2 aya kalmadan seninde geveze gibi bebişinin olduğu haberlerini alacaz :KK34:

Kuzus ya ben aksamlari erken yatiyorum o yuzden sabahin bi koru ayaga dikiliyom cocuklugumdan beri boyleym sabahlari uyuyamiyrm kociste dio zatem sen uyumaya uyumaya minik kaldin:) +++yemek yemek mi yasasinnnn tobis olalim hepimiz yihuuuuuu:))))

sabah uyunulmaz mı ya... ama alışkanlık işte... ben o sıcacık yataktan çok zor çıkıyorum valla... sabahları eşofmanları çekip kendimi dışarı attığımda daha yeni uykum açılmış oluyor :KK9:
tombiş olmak istemiyorum ben ya :18: böyle kıyafetten oram buram pırtınca deli oluyorum :KK9: şu dünyada herkesi zayıflattım yol gösterdim, bir eşimi zayıflatamadım.... adamın gönlü yok bir kere ...
slm gelinciklerr ben geldimm.... kimse beni özlemedimiii:KK14:

nie öyle diyorsun canım ya, hastanade olduğundan şey etmemiştik biz... kayınvaldenin durumu nasıl...

kızlaaarrr:KK52:
bugünü de yüzümü kara çıkarmadan atlattım :KK16: annemler kv ler yemeğe gelceklerdi 1.5 da bi başladım 5 e kadar bis sürü yemek yaptım süpürge açtım felan herşey güzel gieçti erkendende gittiler şimdii ayaklarımı uzattımm tv ye bakıyorumm :KK16:
sanırım yoruldumm:KK31::KK31::KK56:

ayy ne güzel dedin kuzum yaa Rabbi'm "ol"deyince olur her şey..
gelişmelerden haberdar et bizi...

benle de 1 hafta arası olucak...aslanım ben :KK52: ama yalnız çok sevdiklerime aslan'lık yaparım :KK1: kedi gibiyimdir..yükselenim başak..daha çok o etkilemiş beni..ama anneme eşime sorcak olursanız tam aslanmışım:KK34:

aslanlar sanırım biraz fena oluyo sivitçimm:KK9::KK9:
nazın demekki sevdiklerine baya geçiyo ki öyle diyolarr :KK9::KK9:
bende yengecim ama eşime resmen aslanım :KK9::KK9: kök söktürürüm valla :KK9::KK9:hele bi istediğimi yapmasın:KK9::KK9:

alışırsın nenacaann insan bi süre sonra alışıyo seninde saatler kayar zamanla bi bakmışsın 10da kalkıyosun bi bakmışsın 11 de :KK9::KK9:

Herkesin mesaisi bitti evinemi gidio :)ben kaldim bi basima ev hanimlari nerde bakim asencimmm huhu

tatlışkom misafir vardı yoksa ayıpsın 7/24 burdayım:KK9::KK9:

bu arada ay prensesi kv nasıl oldu tatlım:44:

ben o karışımı sabah içiyorum, öğlen de sıvı şeklinde değişik karışımlar içiyorum, ama en güzeli bu :KK34: öğle ve akşam genelde sebzelerin suyunu karıştırarak içiyorum.... kilo verdiriyor mu... evet... ama ben sabahları yürüyorum, sadece bunu değil, değişik şeyleri de yapıyorum, 4 kilo verdim :KK53:
3 ayda evlendikten sonra almıştım, verdim şimdi ama bir 4 kilo daha vermek istiyorum....Listeler nerden falan diyeceksin, şu şeyda coşkun var...onun posta yazılarından yapıyorum... birebir aynısı değil tabiki... ama çok araştırdım...3-4 gün sürekli pc de araştırma yaptım... diet günlüğüm var...

Ama sporsuz olmuyor bu iş... ve en kolayı havalar soğuk olsa da yürüyüş bence :KK34:

canım inş seninde tez vakitte beklemediğin bir anda bir bebişin oluverir , bak 2 aya kalmadan seninde geveze gibi bebişinin olduğu haberlerini alacaz :KK34:

sabah uyunulmaz mı ya... ama alışkanlık işte... ben o sıcacık yataktan çok zor çıkıyorum valla... sabahları eşofmanları çekip kendimi dışarı attığımda daha yeni uykum açılmış oluyor :KK9:
tombiş olmak istemiyorum ben ya :18: böyle kıyafetten oram buram pırtınca deli oluyorum :KK9: şu dünyada herkesi zayıflattım yol gösterdim, bir eşimi zayıflatamadım.... adamın gönlü yok bir kere ...

nie öyle diyorsun canım ya, hastanade olduğundan şey etmemiştik biz... kayınvaldenin durumu nasıl...

kv. aynı canm perşmbe 10da giriş yaptık yanında kaldım gece 10da fln bişi yemedi bugun amlyt olcaktı ama dr cok yogundum cok yoruldu herkez yanlıs bişey yamak istemem diye 3.30da söyledi taburcu ettii boşu boşuna 1gece kaldık orda yanii...

ama kv bnden cok memnun kalmışş :) anneme anlatmıs şöyle yaptı böyle yaptı diye:KK76:

hoşgeldin prenses.... bir gececikten bi şey olmaz, biz bi haftadır birlikte uyumuyoruz :KK43:

ahh ahh bnm eşimde 8-12 vardiası olursa diye korkuyorum umarım böyle dvm eder :KK17:

kızlaaarrr:KK52:
bugünü de yüzümü kara çıkarmadan atlattım :KK16: annemler kv ler yemeğe gelceklerdi 1.5 da bi başladım 5 e kadar bis sürü yemek yaptım süpürge açtım felan herşey güzel gieçti erkendende gittiler şimdii ayaklarımı uzattımm tv ye bakıyorumm :KK16:
sanırım yoruldumm:KK31::KK31::KK56:

geçmiş olsun güzellik tabrik ederim senii

kv. aynı canm perşmbe 10da giriş yaptık yanında kaldım gece 10da fln bişi yemedi bugun amlyt olcaktı ama dr cok yogundum cok yoruldu herkez yanlıs bişey yamak istemem diye 3.30da söyledi taburcu ettii boşu boşuna 1gece kaldık orda yanii...

ama kv bnden cok memnun kalmışş :) anneme anlatmıs şöyle yaptı böyle yaptı diye:KK76:

ahh ahh bnm eşimde 8-12 vardiası olursa diye korkuyorum umarım böyle dvm eder :KK17:

geçmiş olsun güzellik tabrik ederim senii

ooo kv memnun olduysa düşmezsin artık gözünden maşallahh:KK9::nazar:
ama yani boşu boşuna sefil olmuşsunuz hastanede :KK31:
ee pazartesi tekrar mı gitceksiniz o zaman canımm:44:
sağol tatlım atlattım bu haftaki ağırlama faslını bitirdim yarın ben gidiom akşam gezmesine :KK9:

ooo kv memnun olduysa düşmezsin artık gözünden maşallahh:KK9::nazar:
ama yani boşu boşuna sefil olmuşsunuz hastanede :KK31:
ee pazartesi tekrar mı gitceksiniz o zaman canımm:44:
sağol tatlım atlattım bu haftaki ağırlama faslını bitirdim yarın ben gidiom akşam gezmesine :KK9:

valla düşmem heralde ztn tek geliniyimm:KK1:
dr cep teli almış kv arıcam ben demiş.bilmiyorum ne zmn gideriz kasmet artık..

bnde yarın annemlere gitmeyi düşünüyorum babm 5de gelicek babamı özledm yaa:KK53:

X