Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
gece saat 3 sivit ayaktaa
işten gelince uyuduk ya kocişle şimdi uyuyamıyoruz bi türlü..
aramızdaki soğukluk da geçti..ee ateşle barut yan yana ne kadar soğuk olabilir
bu arada ctesi diyetisyene gidiyorummm evendiğimden beri her ay 1kg aldım...hamile kalıcam diye ödüm kopuyor zaten 4 aylık gibiyim
bakalım diyetisyen benim bu gidişata dur diyebilicek mi?beni izlemeye devam edinnnn

iyi geceler yeni gelinciklerrrrr...daha doğrusu günaydınn

Gunaydnlarrrr is guc yok ama sabahin korunde uyandim kocis sagolsun servise son 10dkka kala hazrlanio cimbizla yuzunu yoldu dislerni fircaladi parfum sikti gyindi gtti hepsni 10dkkada yapti bi dunya gurultu cikardi.isin kotu tarafi dun digiturkumzde problem cikti binaca bucgun servisten gelecekler bzm icin ayri canak kurmaya tlvzyonsuz napicaksam dustum onun derdine yataktan cikamam tv yok die of cok sikici.burda herkes gece kaynatmis ben grdgmde kimse olmuo hic

Kalkim bari anneme gidim hem kahvalti yapar hem tv izlerm isimide geldgmde yaparm bide kizlarr kocis amelyat olck ya 1hafta sivi beslenicek oyuzden diorum ki ona ozel menu hazrlim sizce napmaliyim aklinziza fikir gelirse paylasmlarnizi bekliyorum :)

sweatcim ben konuşmadım eşimle çünkü baktımki eşim bizim için hafta sonuna planlar yapmış heyecanlı heyecanlı bana anlatıyor :) şimdi konuşupta hevesini kaçırmak moralimizi bozmak istemedim. sadece uyurken o hapşurdu bende çok yaşa dedim eşimde çok yaşa deyince bende ona birlikte, ikimiz yalnız yaşayalım dedim sessiz kaldı

asencimm pastanın tarifine ihtiyacım olabilir çünkü yarın misafirlerim gelecek :) ikinci defa bir misafirim gelecek evimize. kaynanamla oturuyoruz diye gelmek istemiyorlar çekiniyorlarlar hep

merhaba :44: gelmeynce unutuldum galiba birazcık ama dün dra gittim keseyi gördm kalbni duydum 6 haftalıkmş herşey yolnda sadece tirait bezlerm yeternce çalşmadığı için ilaç verdiler.. yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin o kalp atışlarını duymayı inşallah...

günaydın tatlım, diyetisyenle demişsin de ben yıllllaaarrr önce devlet hastanesinde diyetisyene gitmiştim... tipik herkese verdiği bir liste vermişti ve günde 9 dilim ekmek vardı kadına diyorum ben normalde yiyemiyorum bu kadar ekmek diyerek.... yüzüne bakıyor senin diyetisyenini merak ettim, gittikten sonra paylaşırsın bizimle

merhaba kızlarrrrr

mrb, hoşgeldin...

Kalkim bari anneme gidim hem kahvalti yapar hem tv izlerm isimide geldgmde yaparm bide kizlarr kocis amelyat olck ya 1hafta sivi beslenicek oyuzden diorum ki ona ozel menu hazrlim sizce napmaliyim aklinziza fikir gelirse paylasmlarnizi bekliyorum :)

ben detoks yaparken bazı günler sürekli sıvı beslenirdim, favori içeceğim: 1 salatalık
1 yeşil elma
Maydanoz
Kabuğu temizlenmiş limon
Bir parça taze zencefil
[FONT=freightsans_pro_bookregular]
Tarifi:

Malzemelerin tümünü katı meyve sıkacağından geçirip üzerine çok az su ekleyip için.

tadı benim çok hoşuma gidiyor , svı beslenecekse sürekli çorba, meyve suyu içmesi yerine, böyle karışımlar yapabilirsin eşine...[/FONT]

ay canım tebrik edeerim.... darısı başımıza.... seni unutur olurmuyuz hiç, geçen dedikodunu yaptık mesela

GEVEZECİM-alıntı yapamadım bi türlü mesajını-
sen bizi unuttun biz unuturmuyuz hiç
çook sevindim senin adına..şimdi sıra cinsiyetini beklemekte..Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..vakti gelince bize de nasip etsin

beautycim diyetisyene gidemiyorumm çalıştığım kurum özel hastanelerle anlaşmalı..para vermicem nasıl olsa gideyim dedim ama diyetisyeni karşılamıyormuş dediğin gibi vericeği bilindik bi liste için de gidip para vermiyim dedim..iş yerinde bi arkadaş bi dieyt verdi bana karbonhidrat diyetiymiş çok hoşuma gitti.her yiyeceğin puanı var diyelim ki tavada tavuk 1 pors 8 puan ama haşlanmış 0 yani istediğin kadar ye ama 1 tane muz 22 puan..bunun gibi puanlamışlar...günde 40-50 puan arasında yersen ilk hafta 3-4 kg 2.hafta 2 kg veriyormuşsun..70 puan sınırmış kilonu koruyormuş..bakalım ona başlıcam klasik p.tesi..

senin karışımı çok beğendim..bahaneyle katı meyve sıkacağımı kullanayım..daha hiç kullanmadım
sen 1 gü boyunca sadece o karışımı mı içiyrsun?kilo verdiriyor mu?

günaydın tazeciklerrr.... tabi tünaydın canım ben zaten kalkalı bayaaa oldu :))))

unuturmuyuz hiç yaaa, hatta neden gelmediğin üzerine tahminde bile bulunduk, gebiş ya, yorgun olur o şimdi hep dinleniyodur, belki midesi bulanıyodur diyeee çok seviyoz ki biz seni bebişin kalp atışlarııııı hımmmmmm ne güzellll darısı başımıza inşallah balımmmm

amayaacım en kısa sürede senin başına olsun inşallahhhh
bak cuma saati çok içten dua ettim..inşallah hamiş kalırsın 2014e kalmadan..

evet darısı sizlerin başına inşallah.. kız işler yoğun olunca bakamıyorum birde dün tam gün iznlydm ayyy bende seviyomm siziz

çok saol annem yaa darısı sizlere inşallah evet artık önmzdeki aya kontrol var bakalım hayrlısı sıra cnsyeti beklemede ay tek sağlıklı olsunda oda önemli değil aslında..

oyyyy cansınız yaaaaaa teşekkür ederim tazeciklerim benim

amayaacım en kısa sürede senin başına olsun inşallahhhh
bak cuma saati çok içten dua ettim..inşallah hamiş kalırsın 2014e kalmadan..

ayyyy inşallahhhhh :)))) gerçi daha regl olcam üstünden 2 hafta geçcek kontrole gitcem durumum normale dönebilmişse yeni tedaviye başlayabilcez ama :)))) dua bu belli mi olur, Rabbim kabul eder "Ol!" diyiverir belki dimiiiii

bu arada gevezecim cinsiyeti için tahminde bulunamıyom, içimden hiç bi şey geçmedi ama Rabbim sağlıklı, sıhatli, eli ayağı akli dengesi yerinde, gaz ve uyku problemi çekmeyecek :) annesine babasına vatanına hayırlı, iki cihanda yüzünü güldürcek bi evlat nasip etsin sana. sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin balımmmmmm, güle oynaya da büyüt inşallah

nenaaa tatlışşş işsizliğin ilk günü nasılll daha doğrusu ev hanımlığınınn
dikilmişsin sabahın köründe insan alışkın olmayagörsünnn
ohh artık takılırsın bizimlee
ben de kendimi çook yeni hissediyorum zaten daha tazecikim kiiiiii
oo maşallah tatlım inşallah bende 7 8 yıl sonra kendimi öyle hissederimm

asencimm pastanın tarifine ihtiyacım olabilir çünkü yarın misafirlerim gelecek :) ikinci defa bir misafirim gelecek evimize. kaynanamla oturuyoruz diye gelmek istemiyorlar çekiniyorlarlar hep

yap tatlımm paylaştım üstte zaten arama motoruna piyano kek yaz nefisle başlayan siteye gir o tariff
buarada bnmde bu akşasm kvler ve annemler gelcek daha kalkıp hiç bişi yapmadım
kendime nasıl bi güven varsaa
rezil olunca anlıcam geç kaldığımı

tatlışımmm nutmak ne kelimeee biraz arka sayfaları okusan senin hakkında konuştuğumuzu görürsünnn
kıyamammm düzenli kullan ilacını bebişimize iyi baakk
kıyamam ben ona
bu arada ilk tahmin benden benceee kız olacak yazdım buraya
sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…