Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

oyyyy balıma benimmmmm, küs de duramazmış, kız bende duramıyom ve gıcık oluyom bu huyuma :) hatta bugün bacağını omzuma koydu ay böyle diyince bi ilginç oldu o uzanıyodu bende ayak ucuna oturmuştum salonda, kaldırdı bacağı omzuma koydu dedim omzuma yük olmıcan destek olman lazım... sonra dedim ben yan koltuğa geçiyim ohhh beee dediii :l yuhhhh dedim seni nası yontcaz biz yaaaa..... odun mu dedin sen bana dedi. bilmem dedim bi kızıyom bi sürekli böyle sarılasım geliyo hiç gitmesin istiyom. hele gececi bu hafta, valla geçmek bilmedi. onsuz uyumak çok zormuş

sivitcaan evet geldilerr ve yaptıklarıma bayılarak gitilerr
sanırım tam ev hanımı oldum ikiside seneye evlencekler napcaz seneye diyolar
sizede tarifini verim pastamın tadı çok güzel oldu kv de göndermiştim o taraftanda geçer not aldı
akşamda arkadaşlarla dışarı çıktık ancak geldik eve yarın da annemler kvler yemeğe gelcek
yine yoğunummm

siz napıyosunuz bakalım tatlışkolaar

onlar pişman olacak canım... hyr yeni gelecek personele 500 tl zam yapacaksan, sana yapsaydı ya... çıkmazdın... patronları anlamak bazen çok zor...

yerine geçen torpillidir canımm, burası türkiye....

sesini çıkarmayınca devlette de aynı... hele amirin varsa.... biz okulda 2 gün nöbet tutuyoruz ve ektra bir gün kütüphane nöbetim var... bunlar için devlet bana para falan ödemiyor... müdürümün angarya işleri.... hele o kütüphane görevi resmen saçmalık.... geçen gittim konuştum.... evde yapılacak ne işin var , çocuklara yardımcı ol dedi.... adamın mantığına bakarmısınız.... kocam yok yanımda, çocuğumda yok, ona göre evde yapılacak işim yok haftanın 4 günü sabahtan akşamın 7.30 na kadar okuldayım... daha da komik yani 17 saat dersim var, yani okulda bekletilirken çoğu zaman dersim olmuyor... hafta sonu sürekli toplantı.... gına geldi cidden...
hoşgeldin canım

Ben de tam tersi küslüğü uzatırım ya eşim kincisin der bana... sanırım haklı da ama çok sinirlenince hemen yumuşayamam ki ben.... ama eşim çok kötü kavga etsende, 5 dk sonra hemen dibimde biter... sanki kavga eden biz değildik evlilikte çiftlerden birinin böyle olması mutlaka gerekiyor

hemen istiyoruz tarifi.... bir de ne yapıyorsun yemeklerde... detaylı anlatsana... bize de fikir olur.... mesela ne yaptın bugün arkadaşlarına

hoşbuldum tatlım

Anlatayim tatlus bi siteden aldim tarifi istene ozel msj olarak atarim bugun piyano kek, mercimek kofte patlican kirmizi biber salatasi, bide galetali kiymali patatesli borek yaptim tatlimmm ) ozel mesajla piyano kekin linki atarim birazdan :)

asennn tarif istiyoruzzzz..seni topiğimizin en hamarat bağğyanıı seçiyorumm

zaten zihniyet aynı bu yöneticilerde özel-kamu çok fark etmiyor dediğin gibi..neyse bautycim inş.şubatta ankaraya atanrsın da ordaki müdürn çok iyi olur..
bu arada ben de senin eşin gibiyim..kavgadan 5dk sonra hiçbişey olmamış gibi oluveririm..hatta ben kavga da etmem kolay kolay..susarım..ama bazen çok yorucu olabiliyor bu

hoşbuldum canımben eskiyim ama
aranıza aldığınız için teşekkür ederim kızlarr

Niye almayalim tatlim burasi ayni zamanda kendini yeni gelin hissedenlerin topigiii ))

tam melek'in yazısını alıntı yaptım burası kendini yeni gelin hissedenlerin de topiği yazıcaktım ki asenim yamış..kızımmm ruh ikizimmisin benimmmm genelde hep aynı şeyleri yazasım geliyor senlee....eee eskişehirin suyundan olabilir kalabak suuuuu

kimse yok benimle konusacak

ben bi bakıp çıkayım dedim eşim bozuk atıyor çok kalınca pc de
sen anlat bakaım neler yapıyorsun..

ben de işten geldim eşim uyuyor..ben de yattım uyudum yemek yapmak gelmedi içimden..kalkınca pizza söyledik ve gayet güzel doyduk..neymişş kendimi parçalamama gerek yokmuş.

arada gelirim ben yine..öpüldünüz

Anlatayim tatlus bi siteden aldim tarifi istene ozel msj olarak atarim bugun piyano kek, mercimek kofte patlican kirmizi biber salatasi, bide galetali kiymali patatesli borek yaptim tatlimmm ) ozel mesajla piyano kekin linki atarim birazdan :)

şu piyano kek dediğin nefsyemktarflri denilen siteden mi cnm.... tam yazmadım , anlamışsındır

merhaba canım nasılsın? masaallah yeni evlisin cicim aylarındasın desene

şu piyano kek dediğin nefsyemktarflri denilen siteden mi cnm.... tam yazmadım , anlamışsındır

evettt o kek tatlım nefisymktrflerindennnn onu kesinlikle dene müthiş dün gece yaptım şuan bitti arkadaşlarım ikişer dilim yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…