- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.741
hemen bakıyorum canım, görmüştüm de... dikkate etmemiştim, ilk misafirimde onu yapıyorum
yap tatlışımm sizin varsa sizde paylaşınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen bakıyorum canım, görmüştüm de... dikkate etmemiştim, ilk misafirimde onu yapıyorum
ben de kendimi çook yeni hissediyorum zaten daha tazecikim kiiiiiiNiye almayalim tatlim burasi ayni zamanda kendini yeni gelin hissedenlerin topigiii ))
bu gün geçmek bilmedi işten de iyice soğudum
neyse yarın ola hayrola ne diyelim...
asenn misafileri geldi mi?pasta güzel olmuş mu
nenaa artık evinin kadını oldun tekrar hayırlısı..
domajör dün eşinle konuştun mu hiç kv hakkında?
ayprenses de hastanede galiba o olmayınca topik boş kalmış pek muhabbet olmamış
ben de çıkıcam 15 dk sonra..eşimle aramız limoni gibi yani kavgalı değiliz de öyle böyle..
bizimkinin alınganlıkları tutuyor bazen ben ne yaptığımı anlamıyorum ama o soğuk davranınca mecbur kucağına atlayamıyorum..sonra geçiyor bizimkii soğukluğu..eskisi gibi oluveriyoruz..ama sevmiyorum ben küslüğü de soğukluğu da o yüzden ben hiç küs kalamam ona ..
içim sıkıldı yaaaa
sivitcaan evet geldilerr ve yaptıklarıma bayılarak gitilerr
sanırım tam ev hanımı oldum ikiside seneye evlencekler napcaz seneye diyolar
sizede tarifini verim pastamın tadı çok güzel oldu kv de göndermiştim o taraftanda geçer not aldı
akşamda arkadaşlarla dışarı çıktık ancak geldik eve yarın da annemler kvler yemeğe gelcek
yine yoğunummm
siz napıyosunuz bakalım tatlışkolaar
gece saat 3 sivit ayaktaa
işten gelince uyuduk ya kocişle şimdi uyuyamıyoruz bi türlü..
aramızdaki soğukluk da geçti..ee ateşle barut yan yana ne kadar soğuk olabilir
bu arada ctesi diyetisyene gidiyorummm evendiğimden beri her ay 1kg aldım...hamile kalıcam diye ödüm kopuyor zaten 4 aylık gibiyim
bakalım diyetisyen benim bu gidişata dur diyebilicek mi?beni izlemeye devam edinnnn
iyi geceler yeni gelinciklerrrrr...daha doğrusu günaydınn
merhaba kızlarrrrr
Kalkim bari anneme gidim hem kahvalti yapar hem tv izlerm isimide geldgmde yaparm bide kizlarr kocis amelyat olck ya 1hafta sivi beslenicek oyuzden diorum ki ona ozel menu hazrlim sizce napmaliyim aklinziza fikir gelirse paylasmlarnizi bekliyorum :)
merhaba :44: gelmeynce unutuldum galiba birazcık ama dün dra gittim keseyi gördm kalbni duydum 6 haftalıkmş herşey yolnda sadece tirait bezlerm yeternce çalşmadığı için ilaç verdiler.. yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin o kalp atışlarını duymayı inşallah...
günaydın tatlım, diyetisyenle demişsin de ben yıllllaaarrr önce devlet hastanesinde diyetisyene gitmiştim... tipik herkese verdiği bir liste vermişti ve günde 9 dilim ekmek vardı kadına diyorum ben normalde yiyemiyorum bu kadar ekmek diyerek.... yüzüne bakıyor senin diyetisyenini merak ettim, gittikten sonra paylaşırsın bizimle
mrb, hoşgeldin...
ben detoks yaparken bazı günler sürekli sıvı beslenirdim, favori içeceğim: 1 salatalık
1 yeşil elma
Maydanoz
Kabuğu temizlenmiş limon
Bir parça taze zencefil
[FONT=freightsans_pro_bookregular]
Tarifi:
Malzemelerin tümünü katı meyve sıkacağından geçirip üzerine çok az su ekleyip için.
tadı benim çok hoşuma gidiyor , svı beslenecekse sürekli çorba, meyve suyu içmesi yerine, böyle karışımlar yapabilirsin eşine...[/FONT]
ay canım tebrik edeerim.... darısı başımıza.... seni unutur olurmuyuz hiç, geçen dedikodunu yaptık mesela
merhaba :44: gelmeynce unutuldum galiba birazcık ama dün dra gittim keseyi gördm kalbni duydum 6 haftalıkmş herşey yolnda sadece tirait bezlerm yeternce çalşmadığı için ilaç verdiler.. yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin o kalp atışlarını duymayı inşallah...
günaydın tazeciklerrr.... tabi tünaydın canım ben zaten kalkalı bayaaa oldu :))))
unuturmuyuz hiç yaaa, hatta neden gelmediğin üzerine tahminde bile bulunduk, gebiş ya, yorgun olur o şimdi hep dinleniyodur, belki midesi bulanıyodur diyeee çok seviyoz ki biz seni bebişin kalp atışlarııııı hımmmmmm ne güzellll darısı başımıza inşallah balımmmm
günaydın tazeciklerrr.... tabi tünaydın canım ben zaten kalkalı bayaaa oldu :))))
unuturmuyuz hiç yaaa, hatta neden gelmediğin üzerine tahminde bile bulunduk, gebiş ya, yorgun olur o şimdi hep dinleniyodur, belki midesi bulanıyodur diyeee çok seviyoz ki biz seni bebişin kalp atışlarııııı hımmmmmm ne güzellll darısı başımıza inşallah balımmmm
GEVEZECİM-alıntı yapamadım bi türlü mesajını-
sen bizi unuttun biz unuturmuyuz hiç
çook sevindim senin adına..şimdi sıra cinsiyetini beklemekte..Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..vakti gelince bize de nasip etsin
beautycim diyetisyene gidemiyorumm çalıştığım kurum özel hastanelerle anlaşmalı..para vermicem nasıl olsa gideyim dedim ama diyetisyeni karşılamıyormuş dediğin gibi vericeği bilindik bi liste için de gidip para vermiyim dedim..iş yerinde bi arkadaş bi dieyt verdi bana karbonhidrat diyetiymiş çok hoşuma gitti.her yiyeceğin puanı var diyelim ki tavada tavuk 1 pors 8 puan ama haşlanmış 0 yani istediğin kadar ye ama 1 tane muz 22 puan..bunun gibi puanlamışlar...günde 40-50 puan arasında yersen ilk hafta 3-4 kg 2.hafta 2 kg veriyormuşsun..70 puan sınırmış kilonu koruyormuş..bakalım ona başlıcam klasik p.tesi..
senin karışımı çok beğendim..bahaneyle katı meyve sıkacağımı kullanayım..daha hiç kullanmadım
sen 1 gü boyunca sadece o karışımı mı içiyrsun?kilo verdiriyor mu?
günaydın tatlım, diyetisyenle demişsin de ben yıllllaaarrr önce devlet hastanesinde diyetisyene gitmiştim... tipik herkese verdiği bir liste vermişti ve günde 9 dilim ekmek vardı kadına diyorum ben normalde yiyemiyorum bu kadar ekmek diyerek.... yüzüne bakıyor senin diyetisyenini merak ettim, gittikten sonra paylaşırsın bizimle
mrb, hoşgeldin...
ben detoks yaparken bazı günler sürekli sıvı beslenirdim, favori içeceğim: 1 salatalık
1 yeşil elma
Maydanoz
Kabuğu temizlenmiş limon
Bir parça taze zencefil
[FONT=freightsans_pro_bookregular]
Tarifi:
Malzemelerin tümünü katı meyve sıkacağından geçirip üzerine çok az su ekleyip için.
tadı benim çok hoşuma gidiyor , svı beslenecekse sürekli çorba, meyve suyu içmesi yerine, böyle karışımlar yapabilirsin eşine...[/FONT]
ay canım tebrik edeerim.... darısı başımıza.... seni unutur olurmuyuz hiç, geçen dedikodunu yaptık mesela
amayaacım en kısa sürede senin başına olsun inşallahhhh
bak cuma saati çok içten dua ettim..inşallah hamiş kalırsın 2014e kalmadan..
nenaaa tatlışşş işsizliğin ilk günü nasılll daha doğrusu ev hanımlığınınnKalkim bari anneme gidim hem kahvalti yapar hem tv izlerm isimide geldgmde yaparm bide kizlarr kocis amelyat olck ya 1hafta sivi beslenicek oyuzden diorum ki ona ozel menu hazrlim sizce napmaliyim aklinziza fikir gelirse paylasmlarnizi bekliyorum :)
oo maşallah tatlım inşallah bende 7 8 yıl sonra kendimi öyle hissederimmben de kendimi çook yeni hissediyorum zaten daha tazecikim kiiiiii
asencimm pastanın tarifine ihtiyacım olabilir çünkü yarın misafirlerim gelecek :) ikinci defa bir misafirim gelecek evimize. kaynanamla oturuyoruz diye gelmek istemiyorlar çekiniyorlarlar hep
oyyyy cansınız yaaaaaa teşekkür ederim tazeciklerim benim