Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bu gün geçmek bilmedi :KK31: işten de iyice soğudum :KK50:

neyse yarın ola hayrola ne diyelim...

asenn misafileri geldi mi?pasta güzel olmuş mu :KK52:
nenaa artık evinin kadını oldun tekrar hayırlısı..
domajör dün eşinle konuştun mu hiç kv hakkında?

ayprenses de hastanede galiba o olmayınca topik boş kalmış pek muhabbet olmamış :KK31:

ben de çıkıcam 15 dk sonra..eşimle aramız limoni gibi yani kavgalı değiliz de öyle böyle..
bizimkinin alınganlıkları tutuyor bazen ben ne yaptığımı anlamıyorum ama o soğuk davranınca mecbur kucağına atlayamıyorum..sonra geçiyor bizimkii soğukluğu..eskisi gibi oluveriyoruz..ama sevmiyorum ben küslüğü de soğukluğu da o yüzden ben hiç küs kalamam ona ..

içim sıkıldı yaaaa :KK50:

oyyyy balıma benimmmmm, küs de duramazmış, kız bende duramıyom ve gıcık oluyom bu huyuma :) hatta bugün bacağını omzuma koydu:KK53: ay böyle diyince bi ilginç oldu o uzanıyodu bende ayak ucuna oturmuştum salonda, kaldırdı bacağı omzuma koydu :KK52::KK52::KK52::KK52: dedim omzuma yük olmıcan destek olman lazım... sonra dedim ben yan koltuğa geçiyim ohhh beee dediii :l yuhhhh dedim seni nası yontcaz biz yaaaa..... odun mu dedin sen bana dedi. bilmem dedim bi kızıyom bi sürekli böyle sarılasım geliyo hiç gitmesin istiyom. hele gececi bu hafta, valla geçmek bilmedi. onsuz uyumak çok zormuş

ayprenses de hastanede galiba o olmayınca topik boş kalmış pek muhabbet olmamış :KK31:

ben de çıkıcam 15 dk sonra..eşimle aramız limoni gibi yani kavgalı değiliz de öyle böyle..
bizimkinin alınganlıkları tutuyor bazen ben ne yaptığımı anlamıyorum ama o soğuk davranınca mecbur kucağına atlayamıyorum..sonra geçiyor bizimkii soğukluğu..eskisi gibi oluveriyoruz..ama sevmiyorum ben küslüğü de soğukluğu da o yüzden ben hiç küs kalamam ona ..

sivitcaan evet geldilerr ve yaptıklarıma bayılarak gitilerr :KK53:
sanırım tam ev hanımı oldum ikiside seneye evlencekler napcaz seneye diyolar :KK52:
sizede tarifini verim pastamın tadı çok güzel oldu kv de göndermiştim o taraftanda geçer not aldı :KK52::KK52:
akşamda arkadaşlarla dışarı çıktık ancak geldik eve yarın da annemler kvler yemeğe gelcek :KK52::KK52:
yine yoğunummm :KK23::KK23:

siz napıyosunuz bakalım tatlışkolaar

ben dedim aldgm paraya bu yol degmıo burdakı yaptgm işlerin karşılığı değil verdgnz para onlarda bsy demedı ben cıkma kararı aldm söyledm aradan 1-2 gun gectı bırazck arttırabılecekelrnı soyledıler bnde cıkma kararımın keısn oldgnu soyledm formlarda 500 görünce şok oldum:KK53: bana birazck dedikleri 150-200 civarı bsydı bana gelınce kıstılar baskasına keseyı actılar söylicem zaten içimde kalır yoksa

onlar pişman olacak canım... hyr yeni gelecek personele 500 tl zam yapacaksan, sana yapsaydı ya... çıkmazdın... patronları anlamak bazen çok zor...
nenacım şu ande seni en iyi ben anlarım..çünkü iş yerinde bi ağlama krizi de ben yaşıcaktım..

benim de terfi almam gerekiyordu..dün yetkilim ve müdürüm bölge müdürlüğüne ilettiler yükselmem gerektiğini açık pozisyon da vardı..kesin gözüyle bakıyorduk...hem maaşım artıcak hem işim kolaylaşıcaktı...sabah heyecanla geldim kabul olmuş mu diye..sonuç doğum izninden dönen başka şube personelini benim istediğim pozisyona almışlar...ben yine aynen devam eski işime..o akdar gücüme gitti ki...istifa edip çıkıp gidesim geldi... ki hala aklımda istifa..çalışmamak yağcılık yapmak en iyisi... :KK47:

yerine geçen torpillidir canımm, burası türkiye....

iyi yaptın canım..senin evlilğin oturmuştur artık ne güzel...

nenacıkk bu arada tam yazamadım çalışırken de şimdi öğle tatilindeyim rahat ayzayım
iyiki istifa etmişin..müdürlerinin suratına çarp bildiğini istifa ederken...onların içinde kalsın..senin gibisii nerden bulcaklar..inşallah pişma olurlar ah nena derler :KK52:
şu anda benim de tek isteğim istifa edip kendinize başka saf personel bulu diyesim var...sesini çıkarmadıkça mutlu sanıyor bunlar insanı..çok doluyum çookk :KK50:

sesini çıkarmayınca devlette de aynı... hele amirin varsa.... biz okulda 2 gün nöbet tutuyoruz ve ektra bir gün kütüphane nöbetim var... bunlar için devlet bana para falan ödemiyor... müdürümün angarya işleri.... hele o kütüphane görevi resmen saçmalık.... geçen gittim konuştum.... evde yapılacak ne işin var , çocuklara yardımcı ol dedi.... adamın mantığına bakarmısınız.... kocam yok yanımda, çocuğumda yok, ona göre evde yapılacak işim yok :KK47: haftanın 4 günü sabahtan akşamın 7.30 na kadar okuldayım... daha da komik yani 17 saat dersim var, yani okulda bekletilirken çoğu zaman dersim olmuyor... hafta sonu sürekli toplantı.... gına geldi cidden...
evet canım raylar yerine oturdu artık:KK9:sizinde oturur zamanla ba bakmışsınız kaç yıl geçivermiş:KK17:
hoşbuldum tatlım:KK16:faydam olursa size sevinirim:KK17:
başlarda her çift arasında olur ufak sorunlar :KK4::KK4:ama kafa takmayın onlar tuzu biberi evliliğin:KK25::KK25:
hoşgeldin canım :KK16:

Ben de tam tersi küslüğü uzatırım ya :KK1: eşim kincisin der bana... sanırım haklı da :KK17:ama çok sinirlenince hemen yumuşayamam ki ben.... ama eşim çok kötü kavga etsende, 5 dk sonra hemen dibimde biter... sanki kavga eden biz değildik :KK9: evlilikte çiftlerden birinin böyle olması mutlaka gerekiyor :KK34:

sanırım tam ev hanımı oldum ikiside seneye evlencekler napcaz seneye diyolar :KK52:
sizede tarifini verim pastamın tadı çok güzel oldu kv de göndermiştim o taraftanda geçer not aldı :KK52::KK52:
akşamda arkadaşlarla dışarı çıktık ancak geldik eve yarın da annemler kvler yemeğe gelcek :KK52::KK52:

hemen istiyoruz tarifi.... bir de ne yapıyorsun yemeklerde... detaylı anlatsana... bize de fikir olur.... mesela ne yaptın bugün arkadaşlarına :KK56:

onlar pişman olacak canım... hyr yeni gelecek personele 500 tl zam yapacaksan, sana yapsaydı ya... çıkmazdın... patronları anlamak bazen çok zor...

sesini çıkarmayınca devlette de aynı... hele amirin varsa.... biz okulda 2 gün nöbet tutuyoruz ve ektra bir gün kütüphane nöbetim var... bunlar için devlet bana para falan ödemiyor... müdürümün angarya işleri.... hele o kütüphane görevi resmen saçmalık.... geçen gittim konuştum.... evde yapılacak ne işin var , çocuklara yardımcı ol dedi.... adamın mantığına bakarmısınız.... kocam yok yanımda, çocuğumda yok, ona göre evde yapılacak işim yok :KK47: haftanın 4 günü sabahtan akşamın 7.30 na kadar okuldayım... daha da komik yani 17 saat dersim var, yani okulda bekletilirken çoğu zaman dersim olmuyor... hafta sonu sürekli toplantı.... gına geldi cidden...

Ben de tam tersi küslüğü uzatırım ya :KK1: eşim kincisin der bana... sanırım haklı da :KK17:ama çok sinirlenince hemen yumuşayamam ki ben.... ama eşim çok kötü kavga etsende, 5 dk sonra hemen dibimde biter... sanki kavga eden biz değildik :KK9: evlilikte çiftlerden birinin böyle olması mutlaka gerekiyor :KK34:

hemen istiyoruz tarifi.... bir de ne yapıyorsun yemeklerde... detaylı anlatsana... bize de fikir olur.... mesela ne yaptın bugün arkadaşlarına :KK56:

hoşbuldum tatlım:KK16::KK16:

Anlatayim tatlus bi siteden aldim tarifi istene ozel msj olarak atarim bugun piyano kek, mercimek kofte patlican kirmizi biber salatasi, bide galetali kiymali patatesli borek yaptim tatlimmm :KK66:) ozel mesajla piyano kekin linki atarim birazdan :)

asennn tarif istiyoruzzzz..seni topiğimizin en hamarat bağğyanıı seçiyorumm :KK16:

zaten zihniyet aynı bu yöneticilerde özel-kamu çok fark etmiyor dediğin gibi..neyse bautycim inş.şubatta ankaraya atanrsın da ordaki müdürn çok iyi olur..
bu arada ben de senin eşin gibiyim..kavgadan 5dk sonra hiçbişey olmamış gibi oluveririm..hatta ben kavga da etmem kolay kolay..susarım..ama bazen çok yorucu olabiliyor bu :KK31:

hoşbuldum canım:KK16::KK16:ben eskiyim ama:KK17::KK17:
aranıza aldığınız için teşekkür ederim kızlarr:KK52::KK52:

Niye almayalim tatlim burasi ayni zamanda kendini yeni gelin hissedenlerin topigiii :KK66:))

tam melek'in yazısını alıntı yaptım burası kendini yeni gelin hissedenlerin de topiği yazıcaktım ki asenim yamış..kızımmm ruh ikizimmisin benimmmm :KK1: genelde hep aynı şeyleri yazasım geliyor senlee....eee eskişehirin suyundan olabilir kalabak suuuuu :KK52:

kimse yok benimle konusacak :KK19:

ben bi bakıp çıkayım dedim eşim bozuk atıyor çok kalınca pc de :KK50:
sen anlat bakaım neler yapıyorsun..

ben de işten geldim eşim uyuyor..ben de yattım uyudum yemek yapmak gelmedi içimden..kalkınca pizza söyledik ve gayet güzel doyduk..neymişş kendimi parçalamama gerek yokmuş. :KK1:

arada gelirim ben yine..öpüldünüz :KK16:

Anlatayim tatlus bi siteden aldim tarifi istene ozel msj olarak atarim bugun piyano kek, mercimek kofte patlican kirmizi biber salatasi, bide galetali kiymali patatesli borek yaptim tatlimmm :KK66:) ozel mesajla piyano kekin linki atarim birazdan :)

şu piyano kek dediğin nefsyemktarflri denilen siteden mi cnm.... tam yazmadım , anlamışsındır:KK34:

merhaba canım nasılsın? masaallah yeni evlisin cicim aylarındasın desene

asennn tarif istiyoruzzzz..seni topiğimizin en hamarat bağğyanıı seçiyorumm :KK16:

zaten zihniyet aynı bu yöneticilerde özel-kamu çok fark etmiyor dediğin gibi..neyse bautycim inş.şubatta ankaraya atanrsın da ordaki müdürn çok iyi olur..
bu arada ben de senin eşin gibiyim..kavgadan 5dk sonra hiçbişey olmamış gibi oluveririm..hatta ben kavga da etmem kolay kolay..susarım..ama bazen çok yorucu olabiliyor bu :KK31:

tam melek'in yazısını alıntı yaptım burası kendini yeni gelin hissedenlerin de topiği yazıcaktım ki asenim yamış..kızımmm ruh ikizimmisin benimmmm :KK1: genelde hep aynı şeyleri yazasım geliyor senlee....eee eskişehirin suyundan olabilir kalabak suuuuu :KK52:

şu piyano kek dediğin nefsyemktarflri denilen siteden mi cnm.... tam yazmadım , anlamışsındır:KK34:

evettt o kek tatlım nefisymktrflerindennnn onu kesinlikle dene müthiş dün gece yaptım şuan bitti :KK52::KK52::KK52: arkadaşlarım ikişer dilim yedi :KK9::KK9:

X