- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.641
aynen amayaa tatlım benced öyle geceliklerini kullan domajor görürse görsün gözüne soka soka at makinaya as hatttabenim kv ben yarime biraz sataşmasam bizim oğlanın bi yanlışı mı var küstürdü mü seni falan derama tabi en başta bi uyarı aldım, uyarı derken şöyle, "bizim ailede bayramlarda falan yada herkesin toplandığı, erkeklerin olduğu ortamlarda eşler birbirlerine adıyla hitap eder ayıp karşılanır kzım, aman yanlış anlama benim için önemli değil" dedi kv. o kadarına dikkat ediyorum tabi ama bazen canım falan kaçıyo alışkanlık napiyim....
ancak sizinki tam oha demelik, yuh demelik.... bence sen yine de teklifimi düşün, geceliklerini kullan, yıka ve görsün onları... yani anlat biraz kendini hareketlerinle tavırlarınla, durumdan rahatsız olduğunu. ama asla ses yükselterek tavır yaparak değil. ama eşin alenen söylemeli, anne sen bizi biraz yalnız mı bıraksan diye.... mesela sofradasınız, "ya hatun, yarın da yemeği sen yap da bi maharetini görelim, unutcan yapmaya yapmaya" diye sana takılsın ve lafı "yarın yemeği do-major yapsın anne, bu evin hanımı sonuçta o" ya kadar getirsin. bu cümleyi vurgulamanız lazım tatlım... o evin hanımı sensin.... şaka yollu gülümseyerek içinizden geçenleri ifade edin azıcık
asennn siz de mi eskişehirde üv.okudunuz?biz de eşimle eskişehirde okudukkk ..1.sınıfta çıkmyaa başlayıp bu günlere geldik..bak heyecan yaptım.eskişehiri okadar çok seviyorumki orda okuyan birini görünce memleketlimi görmüş gibi oluyorummçok özledim eskişehirii
ilk planımız oraya gitmek aslıda yakın da bize 2.5 saat falan..
nenacık biz de ocakta rahatlıyoruz...şu aralık bi biteydi iyiydio yüzden bizim de tüm planlar 1 ocaktan itibaren başlayabili
Biz şuan oturduğumuz evi kredi çekip aldık onlarda yanımıza yerleştiler canım. yani ayrı eve çıkmak falan zor. bende hep öyle diyorum en güzel zamanlarım sıkıcı ve mutsuz geçiyor.bornozumu pakedinden bile çıkarmadımki ben çünkü kullanamıyorum. duşumu aldıktan sonra banyoda havluyla kurulanıp üstümü giyip çıkıyorum. geceliklerim falan hepsi duruyor balayında giydim sadece. çünkü onları giyersem bide yıkanması var görecek onları. hani böyle eve gidicem yemek yapıcam daha temizlik ütü var diyorlar ya ben diyorumki keşke bende kendi evimin işini kendim yapsam. 3,5 ay oldu evleneli daha 3 kere ancak yemek yapmışımdır evde.
biz 2008 de geldik tatlışş
ben 24 yaşındayım çöm olarak gelmişiz oraya o zaman bizbelki karşılaşmışızdır yaa nerde kalıyodun sen
aynen amayaa tatlım benced öyle geceliklerini kullan domajor görürse görsün gözüne soka soka at makinaya as hattta
bazı şeylerin farkına varsın ve herşey eşinde bitiyo yine
tamam tatlış akşam sorularıma cevap istiyorum akşamkuzucum bizim işyerinde 2de interneti kapatıyorlar da yazsam yarım kalıcak..
akşam 6 da gelicem ben
özlicem sizii öptüm çok..
ya kızlar dogru dıosun fikir süper de şimdi do major nasıl karakterde bı kadın o cok onemlı cekıngen ve uysalmı yoksa rahat mı bu kadr sey yazdı bnce uysal ve ıstedklerını rahat yapamayan bı kadın ben olsam yapardım gecelıgımıde cıkarr asardm ne bılym havalar guzelse kocamı karsılamak ıcın dekoltelı bı elbıse gyer sokulurdm ama bu bnm tarzm ben boyle bı kadnım kayn valıdemn yannda da kocama sokulabılıorum ama herkesn yapablecgı bsy degıl
ya kızlar dogru dıosun fikir süper de şimdi do major nasıl karakterde bı kadın o cok onemlı cekıngen ve uysalmı yoksa rahat mı bu kadr sey yazdı bnce uysal ve ıstedklerını rahat yapamayan bı kadın ben olsam yapardım gecelıgımıde cıkarr asardm ne bılym havalar guzelse kocamı karsılamak ıcın dekoltelı bı elbıse gyer sokulurdm ama bu bnm tarzm ben boyle bı kadnım kayn valıdemn yannda da kocama sokulabılıorum ama herkesn yapablecgı bsy degıl
do major bence sen esınle konusmalısın sımdı o bnce evlılıgın ne oldgnun bıle farknda degıl yıne aılesyle yasam suruo gıbı evlılıgın ne kdr rahat ne kdr guzel bsy oldgnu hıssetmesı lazım... sen konus esınle ben bu tarz yasamın bızı zorlamcgnı dusundum ama bu tarz yasam bence yenı evlıler ıcın uygun degıl bır cok seyden ben ve sen mahrum kalıyoruz evlenmemızdekı amac bu degıldı dıe farklı kelımelerle ıfade etmelsn adam iice monotona baglamıs evden işe işten eve sevdgı kadınla uyuomu uyuo bnce hıc bsyın farknda degıl
acıkcası gercekten senın yasdgn sekılde yasamak ıstemzdm esımın aılesnn kendı apartmanı amclarla ortak kalabalıklar ıstesek kat sıkmaıda dusunuoduk vs ama ben 1 ust katta olmaı bıle suan ıcın dusunmekten vazgectm radar gıbı dıkızlenmek ıstemıorum eve arkdslarmmı geldı kım geldı bunlar cırkın seyler ben 800 tl kıra oduorum cok sukur odeyebılck durumdyz buna razıyım yani...
ya yanınıza yerleşmekle yanlıs yapmıslar kira geliri ii bsy ama bnm annemde senn gibi yanılgıya düştü alt kat kirada dıe hep beraber üst kata yerleştiler sonra 3. katı cıktık nufus cogalınca zor oluo ama amayaa katılıorum guzel bı onerı sunmus orda fazlalık olduklarnı hissetmeleri lazım da ben amayaanın dedgnı uygulayamaya bılrsn kocanla cilveleşmeler falan biraz kasar seni bilemiyorum
sinir oldum yaaa tatlım iyi yürütüyosun maşallah bencede kendini çekmeye ya senin çeyizlerin varsa o evde sende yemek hazırla de anne eşime yemeği bugün ben yapcam eşin desin domajordan yemek istiyorum bugün diye
ya da odanıza tv alın geçin yemek yedikten sonra odanıza kitleyin kapınızı ne işiniz varsa görün diyemezlerki niye odaya giriyosunuz diye derlerse de biz yeni evliyiz dersiniz onlarda azcık utansın canım allah allah kardeş gibi oturmak için evlenmedinzki hatta odanda yer varda bide şöle koltufln koysaann ohh mis olur
belki onlarda bi süre sonra sıkılıp evlerine geçerler
benim anlamadığım görümcende var kv yalnız değil ne işi var sizde ben onu anlamadım hadi tek kalır dersin yalnız ondan geldi nerde yatıyolar bu arada odalarımı var
tamam tatlış akşam sorularıma cevap istiyorum akşambyby tatlışş
doğru nena çünkü bende pek kvlerin yanında samimi değilim ben rahat otturamıom ki elimi kolumu nereye koycamı bilemiyorum
ama yapmazsa çok çeker mecbur bi tavır alcakki anlasınlar sesi çıkmadıkça onun aleyhine olur herşey tatlışkom
benim kv ben yarime biraz sataşmasam bizim oğlanın bi yanlışı mı var küstürdü mü seni falan derama tabi en başta bi uyarı aldım, uyarı derken şöyle, "bizim ailede bayramlarda falan yada herkesin toplandığı, erkeklerin olduğu ortamlarda eşler birbirlerine adıyla hitap eder ayıp karşılanır kzım, aman yanlış anlama benim için önemli değil" dedi kv. o kadarına dikkat ediyorum tabi ama bazen canım falan kaçıyo alışkanlık napiyim....
ancak sizinki tam oha demelik, yuh demelik.... bence sen yine de teklifimi düşün, geceliklerini kullan, yıka ve görsün onları... yani anlat biraz kendini hareketlerinle tavırlarınla, durumdan rahatsız olduğunu. ama asla ses yükselterek tavır yaparak değil. ama eşin alenen söylemeli, anne sen bizi biraz yalnız mı bıraksan diye.... mesela sofradasınız, "ya hatun, yarın da yemeği sen yap da bi maharetini görelim, unutcan yapmaya yapmaya" diye sana takılsın ve lafı "yarın yemeği do-major yapsın anne, bu evin hanımı sonuçta o" ya kadar getirsin. bu cümleyi vurgulamanız lazım tatlım... o evin hanımı sensin.... şaka yollu gülümseyerek içinizden geçenleri ifade edin azıcık
kızlar birde ben hep evde ev işleri yemek yaparak büyüdüm. annem çalışıyordu ben okuldan geldikten sonra evi temizler yemek yapardım. annemde hep öğrenmem için beni teşvik ederdi kimseye muhtaç olmayayım diye böyle olması zaten ünideyken çok iyi olmuştu :) yani yetişme tarzım böyleydi. bir gün evlenip kendi evimde de yapacağım günlerin hayalini kurardım. o kadar çok çeşit biliyorumki yemek yapma konusunda elimde çok hızlıdır ama gelgörki mutfağa bile giremiyorum. kv geçen pazar günü annemin yanında pazara gidin dedi bize bende dedimki ben gitmem pazara. kv neden dedi bende ne lazım bilmiyorumki dedim. annemde benden 2 ay önce evlenen bir arkadaşımın hep pazar alışverişi yaptığını söyledi. bende dedimki anne onun kendi evi bir eşi var bir kendisi evine ne lazım biliyor dedim ben öyle değilim dedim. kv'deden yine hiç ses çıkmadı annemde hemen olur mu öyle şey orası senin evin falan diye konuyu kurtarmaya çalıştı ama ben söyledim içimi rahatlattım ya ohh :)
kızlar birde ben hep evde ev işleri yemek yaparak büyüdüm. annem çalışıyordu ben okuldan geldikten sonra evi temizler yemek yapardım. annemde hep öğrenmem için beni teşvik ederdi kimseye muhtaç olmayayım diye böyle olması zaten ünideyken çok iyi olmuştu :) yani yetişme tarzım böyleydi. bir gün evlenip kendi evimde de yapacağım günlerin hayalini kurardım. o kadar çok çeşit biliyorumki yemek yapma konusunda elimde çok hızlıdır ama gelgörki mutfağa bile giremiyorum. kv geçen pazar günü annemin yanında pazara gidin dedi bize bende dedimki ben gitmem pazara. kv neden dedi bende ne lazım bilmiyorumki dedim. annemde benden 2 ay önce evlenen bir arkadaşımın hep pazar alışverişi yaptığını söyledi. bende dedimki anne onun kendi evi bir eşi var bir kendisi evine ne lazım biliyor dedim ben öyle değilim dedim. kv'deden yine hiç ses çıkmadı annemde hemen olur mu öyle şey orası senin evin falan diye konuyu kurtarmaya çalıştı ama ben söyledim içimi rahatlattım ya ohh :)
merhaba canım yazdıklarını okuyunca biraz kendimi gördüm, ben de amayaa arkadaşımıza katılıyorum canını sıkan şeylere başta tepki vermezsen sonrasında artarak devam edebiliyor yani en azından benim öyle oldu. tabi senin durumun daha farklı gerçekten kv ile aynı ev, hele de yeni evli ve daha eşinle bile bazı şeyleri oturtamamışken.
seni çok iyi anlıyorum kimse üzülmesin kırılmasın isterken susarak en çok kendimizi kırıyoruz, ben de arada eşim olduğu için hep sustum
bazı şeylere onun tepki vermesini bekledim.belki olan biten ufak tefek şeyler oluyo bunun için aramız bozulmasın diyosun ama böyle böyle insanın gururu incinince hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. demek istediğim yapılanlara yani seni kötü hissetiren ne varsa tepkisiz kalma.ilerde içindekiler birikip öfkeye dönmeden, ve o ufak tefek şeyler boyut değiştirmeden içinden ne geliyorsa, ne yapmak, nasıl davranmak ve her ne söylemek geliyorsa onu yap. belki fazla geliyor bu söylediklerim ama ilerde anlayacaksın.çünkü huzursuzluğun kurduğun her cümleden o kadar belli ki.. iyi niyetli olmak kendini ezdirmek değilmiş canım. birgün bir bakarsın küçük bi tartışmada kocan da onlardan yana oluvermiş..
eşini de çok karıştırma, beklediğini alamazsan sen üzülürsün. en basitinden yemek olayında direk söyle hafta sonları ben yapıcam yemeği de. böyle böyle başlarsın unutma o ev senin evin ve onlar misafir sen değilsin..
evet ev benim ama gelen misafir halı ne güzelmiş perde ne güzelmiş aaa mutfak ne güzel olmuş derken bana değil kv'ye söylüyorsanki ben onların yanına yerleşmişim gibi. benim olan eşyalarım benden değilde ondan soruluyor. kendiside zaten benim tencerelerim benim evim demekten geri kalmıyor. bir keresinde benim tencerelerim demiştide görümcemde anne onlar gelinin değilmi dedi kv'de de ben kullanıyorum benim tencerelerim demişti nasıl içerlemiştim. zaten koltuklarınıda 3 sene önce almış diye yeni oturma grubu bile aldırmadı bize. beyaz eşyada aldırmadı onun eskilerini kullanıyorum. beyaz eşya olarak bir tek ankastre frın aldı annemler bana off neyse ya benden çok konuştuk. anlatsam şimdi daha anlatacak çok şey var yani. ben bununla ilgili konu bile açmıştım.
evet ev benim ama gelen misafir halı ne güzelmiş perde ne güzelmiş aaa mutfak ne güzel olmuş derken bana değil kv'ye söylüyorsanki ben onların yanına yerleşmişim gibi. benim olan eşyalarım benden değilde ondan soruluyor. kendiside zaten benim tencerelerim benim evim demekten geri kalmıyor. bir keresinde benim tencerelerim demiştide görümcemde anne onlar gelinin değilmi dedi kv'de de ben kullanıyorum benim tencerelerim demişti nasıl içerlemiştim. zaten koltuklarınıda 3 sene önce almış diye yeni oturma grubu bile aldırmadı bize. beyaz eşyada aldırmadı onun eskilerini kullanıyorum. beyaz eşya olarak bir tek ankastre frın aldı annemler bana off neyse ya benden çok konuştuk. anlatsam şimdi daha anlatacak çok şey var yani. ben bununla ilgili konu bile açmıştım.
umarım abarttığımı düşünmemişsinizdir. ben daha 20 günlük evliyken kv benim işte olduğum bir gün yatak çarşaflarımı bile değiştirmiştiilk defa o zaman ben ne yaptım diye sormuştum kendime. neden kv oturmayı kabul ettim dedim.
niye böyle herşeye burunlarını sokmaya çalışırlar anlamıyorum biraz da ben anlatayım mı
benim kv de şehir dışında oturuyo yatılı gelmişlerdi ben bi semine gitmek zorunda kaldım 1 haftalığını ben gider gitmez benim yatağıma geçmiş hem de eşimle beraber yatmış şok oldum anlatamam düşünsene benim özelim orası. ki aşırı rahatsız olurum başkasının nevresiminden.evde yatacak yer mi bulamadın be kadın..
sonradan öğreniyorum ki eşim bazen ben olmadan giderdi annesinin evine o zaman hep beraber yatarlarmışböyle oldum duyunca hatta bi videoları var kv yatakta eşime sarılmış bunu arwene de gösterin hahaha diye gülüyo
şu anda bende ohaaa dersem çok ayıp olur mu sana arwen yaa