Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
işten geldim bugün çok yoruldum yahu kaç sınıfı sınav yaptım... ama çilem daha bitmedi tabi okuması var bide kaç saat.. öğretmenlik kolay derler pehh:)) onun haricinde iyiyim iple haftasonunu çekiyorum. eşimde spora başlamış kızlar aman bi kasılıyo görceksiniz. koynuna yatıyorum kaslarım biraz sert batabilir kusurabkamazsın heralde diyor pis pis sırıtarak

allah kolaylık versin. melek olsalar bile olmaz inan ki... ev ev üstüne kurulmaz derler ne güzel de derler... eşinle konuştun mu bu durumu? ayrı eve çıkma şansınız falan varmı? yeni evlisiniz gerçi siz de..maddi açıdan zor olabilir belki.

bu durum gerçekten çok ilginçmiş arkadaşım.. tepkini gösterseydin bi şekilde?

de canım de ben artık hasta olduğunu düşünüyorum. herkesin evladı var senin benim annem de anne değil mi..benim de abilerim var 1 kere görmedim ne kendi ailemde ne başkasında böle bişeyi

gerçekten ya böyle saçma bir alışkanlık olamaz. ilk defa duydum ben böyle bir şeyi. hadi bekarken yatıyordunda çocuk evlenmiş artık yatağına girip koynunda uyumakta nesi.

kızlar bu aşağıda evlilik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bu arada??

valla canım bu çizelge ben nişanlıyken düğüne gün sayıyordu düğün olduktan sonrada evliliğimi saymaya başladı :)
profil bilgilerinden yapılıyor :)
yukarda hoşgeldinizin yanında elif190 yazan yere tıkla
açılan sayfada hakkımda yazan yere tıkla ordan aşağıda evlilik panosu diye bir yer ordan yapabilirsin.

çok teşekkür ederim:)

gerçekten ya böyle saçma bir alışkanlık olamaz. ilk defa duydum ben böyle bir şeyi. hadi bekarken yatıyordunda çocuk evlenmiş artık yatağına girip koynunda uyumakta nesi.

ben artık anlamaya çalışmıyorum canım çok sorguladım ama benim kitabımda bunun cevabı yok,eşime sen neden tepki vermiyosun kaç yaşında adamım öle sey olurmu diye, annesini üzmek istemediğini bunun büyütülcek bişey olmadığını söyledi. yani onlara göre normal bişey..:44:

kızlarr birazdan cıkıp eve gıdıcem kocişte mesai kalcakmıs bende tabletımden gırmeyı denıcem bu aksam yalnızım bari sizinle takılayımkocam 10 gibi gelicek eve şu tabletide yapablrsem gircem inşallah

bn olsaydımm ağvaya giderdim cnmm

merhbaaa o kdr cok işaretlemişim kiii en sonunda devmını okuymadım çatladım sinirdenn...yazıyorumm

benm babam içgüveysiymiş kv daha beter der annem.göçmenim herkez turkıyeye gelmiş annemler gelmemiş bulgar zulmünden kaçmışlar ama annem anne-babadan kacmıs.kv bırak kendi annesi ile bile rahat edememiş dublex evimiz vardı biz üst kattaydık ama dısarı cıkarken hesap veriyorduk resmenn...

şimdii sen kendi ewindesin kv yanındaa üstüne üstlük birde görümce kusura bakma ama alçak eşeğe herkez biner der annem neden sesini cıkarmıyorsun yaaa ewleri varmıs gitsinlerr görümcen kac yasında ama umrumda deil. calsısın yada kv calsısın ne o yaa gelmiş yeni gelinin ewine yerleşmiş ne olursa olsun. y.odana tw al ne yaa?? o ew senın sen gitmedin onların ewinee.onlar cekinsin senden cok sinir oldum sen nasl sesini cıkarmıyorsunn...eşinle konus bence gitsinler ewden siz cocuk nasıl yapcanızzz hadı olduu sessiz sedasız.nerde olcak o cocgun odası sizin odanızdamı?????

ben olsaydım demiyorum bnim annem asla izin vermezdi böyle bişeye kendi yaşamışşş ewsizlik nedir kira nedir biliriz..annem 1 odan olsun ama senin olsun der. senin 3+1 var ama 1 odada yasıyorsun vallaha üzüldüm ama çok da kızdım hem sana hem eşine.kv de alsın kızını gitsin ewine. yaşlı bakıma muhtaç olsa neyseee..

sen gir mutfagaaa.misafirlerede sevindim beğenmenize bn seçtim de nedn susuyosun neden ezdiyosun kendiniii ilerde cok pişman olursun. ne kdr kalcaklar bellimi??? tadilat olsa ammennaaa...bırak yaa hafta sonu kış gunu nere gitcen al çekirdeyini aç tw ni izle ne istiyosan aç +13 +18 filmlerii onalr gitsin odalarınaaa
ooffff cok sinirlendmmmm

kızlar nasılsınzz giremdim bugun..annmlere gitik öğlen eşimlee bi yağmurrr koşa koşa geldim çamasırlar ıslandı bidaha hazırna kdr dısarı camasır sermem..

bnmde görümcem geldi az once gittiler onlar gitiğinden beri okuyorummm bi yerde bıraktm cok sinirlendm..

tatile kimler gidiyoo nereye gidiyo :)) ben didime gitmek istedm eşimle cok begnmiştik ama belki iyi değildir riske atmaylm balayımızı diye vazgectk kısmet olrsa yaza orya gitcezz

amma çok atar yapmışsın :) görümcem benden 1 yaş büyük 26 yaşında ve ilaç firmasında arge'de uzman yardımcısı olarak çalışıyor iyi kazanıyor yani. kv'ye gelince o da bu ay emekli oldu. alıp başlarını gitseler bende kalın demem zaten. görümcemin erkek arkadaşı var önümüzdeki yaz sonu evlenmek istiyor ama çocuk daha evlenme teklifi bile emedi. kaldıki etse bile benim kv sen daha küçüksün vermem seni gibi laflar ediyor. ufalsında cebime girsin artık yani. valla çocuğum olsa çocuğuma oda kurarım tabiki kusura bakmasınlar yani aynı odada uyusunlar bir zahmet. bende bunları düşündükçe çok sinirleniyorum tabiki. onun kızıda evlenince git kaynananla otur diyecek mi bakalım. görcem o zaman onu allahın sopası yok inşallah o günleride görürüm. çünkü görümceminde kayınbabası yok çocuk annesiyle yaşıyor ne yapacak ben senin anneni istemem mi diyecek desin desin inşallah der ya bende görürüm o günleri.

yuhh diyorum baska bişi demiyorum o kız ewlenirse kv.de hiç gitmez tek basıma mı yasıcam der kalır basına torunuma bakcam der

kızlarr birazdan cıkıp eve gıdıcem kocişte mesai kalcakmıs bende tabletımden gırmeyı denıcem bu aksam yalnızım bari sizinle takılayımkocam 10 gibi gelicek eve şu tabletide yapablrsem gircem inşallah

tablet olsun nenacım yaa yarın işte son günün..sonra giremezsen özleriz seni

hoşgeldin canım..kıyamam çamaşırlar ıslanmış mıı?ama bu hafta hep yağmurluydu yaw valla içim karardı modum değişti küçük emraha bağlandım...
bu akşam senin dizi var dimi
biz de kv.lere gidiyoruz bu akşam..yemek derdim yok yaşasınnnn...

yok canm bugun deil dizim yarın bnde olmayabılırm kv. ile kalcam sanırm hastnede.
ewt ıslandı ama hava cok guzeldi acıktı güneş vardıı

nena'nın da inş tablet olur takılırz dizi de yok malum kocam da 1de geliooo

ewtt saçma sapan şeylere küsüp nasıl barıştığımızı anlamıyorum..aynı ewde olmak aynı yatakta uyumadan böyle oluyor sanırm :)))

yanı ayyyy ilk aylarda bende öyleydim hala öyleyım ama küçücük seylere küsüyorum....sonrada pişman oluyorum barısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…