- 20 Ekim 2009
- 4.377
- 4.749
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.661
evet ev benim ama gelen misafir halı ne güzelmiş perde ne güzelmiş aaa mutfak ne güzel olmuş derken bana değil kv'ye söylüyorsanki ben onların yanına yerleşmişim gibi. benim olan eşyalarım benden değilde ondan soruluyor. kendiside zaten benim tencerelerim benim evim demekten geri kalmıyor. bir keresinde benim tencerelerim demiştide görümcemde anne onlar gelinin değilmi dedi kv'de de ben kullanıyorum benim tencerelerim demişti nasıl içerlemiştim. zaten koltuklarınıda 3 sene önce almış diye yeni oturma grubu bile aldırmadı bize. beyaz eşyada aldırmadı onun eskilerini kullanıyorum. beyaz eşya olarak bir tek ankastre frın aldı annemler bana off neyse ya benden çok konuştuk. anlatsam şimdi daha anlatacak çok şey var yani. ben bununla ilgili konu bile açmıştım.
niye böyle herşeye burunlarını sokmaya çalışırlar anlamıyorum biraz da ben anlatayım mı
benim kv de şehir dışında oturuyo yatılı gelmişlerdi ben bi semine gitmek zorunda kaldım 1 haftalığını ben gider gitmez benim yatağıma geçmiş hem de eşimle beraber yatmış şok oldum anlatamam düşünsene benim özelim orası. ki aşırı rahatsız olurum başkasının nevresiminden.evde yatacak yer mi bulamadın be kadın..
sonradan öğreniyorum ki eşim bazen ben olmadan giderdi annesinin evine o zaman hep beraber yatarlarmışböyle oldum duyunca hatta bi videoları var kv yatakta eşime sarılmış bunu arwene de gösterin hahaha diye gülüyo
de canım de ben artık hasta olduğunu düşünüyorum. herkesin evladı var senin benim annem de anne değil mi..benim de abilerim var 1 kere görmedim ne kendi ailemde ne başkasında böle bişeyi
kızlar bu aşağıda evlilik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bu arada??
valla canım bu çizelge ben nişanlıyken düğüne gün sayıyordu düğün olduktan sonrada evliliğimi saymaya başladı :)
profil bilgilerinden yapılıyor :)
yukarda hoşgeldinizin yanında elif190 yazan yere tıkla
açılan sayfada hakkımda yazan yere tıkla ordan aşağıda evlilik panosu diye bir yer ordan yapabilirsin.
gerçekten ya böyle saçma bir alışkanlık olamaz. ilk defa duydum ben böyle bir şeyi. hadi bekarken yatıyordunda çocuk evlenmiş artık yatağına girip koynunda uyumakta nesi.
herkese günaydın pamuk prenseslerimmm yine nerelerdesiniz uğur böceklerim....
sabah kocişi öptüm uğurladım akabinde ben cıktım işime geldim malumunuz daha yarın çalışıyorum sonra bir süre yatışşş
sizlerde ne var ne yok bakalım...herkes tatil derdine düşmüşucuzluk peşinde bende tatilimi ucuza kapatanlardanım bu arada 1200 tl yasmin resort bodrum 5 yıldızlı orta sınıf ultra lüxtü odam otelde gayet nezihti 1200tl cik fiyata hallettim...
amayaa cnm ii olmana cok sevndk bide doktor şapmak serbest demiş ohh iyisin kuzu
gevezede piyasada yok dünyayımı kurtarıcak anlamadm
şimdi kızlar ben ocak sonu yada şubat sonu uludaağa 2 günlük kaçamak yapalım dedim eşime evin monotonlugundan uzaklasalım azcık hava alalım dedm ya da dedim ağvaya bungalovkara mı gtsek şömineli odalarda karşılıklı şarap keyfi yapsak ne dersiniz kiii kocişe dedim o da ağvayı daha romantık buldu ama ben kayakta yapmak istiom o nasıl olucakkk:26:
evet ev benim ama gelen misafir halı ne güzelmiş perde ne güzelmiş aaa mutfak ne güzel olmuş derken bana değil kv'ye söylüyorsanki ben onların yanına yerleşmişim gibi. benim olan eşyalarım benden değilde ondan soruluyor. kendiside zaten benim tencerelerim benim evim demekten geri kalmıyor. bir keresinde benim tencerelerim demiştide görümcemde anne onlar gelinin değilmi dedi kv'de de ben kullanıyorum benim tencerelerim demişti nasıl içerlemiştim. zaten koltuklarınıda 3 sene önce almış diye yeni oturma grubu bile aldırmadı bize. beyaz eşyada aldırmadı onun eskilerini kullanıyorum. beyaz eşya olarak bir tek ankastre frın aldı annemler bana off neyse ya benden çok konuştuk. anlatsam şimdi daha anlatacak çok şey var yani. ben bununla ilgili konu bile açmıştım.
bn olsaydımm ağvaya giderdim cnmm
merhbaaa o kdr cok işaretlemişim kiii en sonunda devmını okuymadım çatladım sinirdenn...yazıyorumm
benm babam içgüveysiymiş kv daha beter der annem.göçmenim herkez turkıyeye gelmiş annemler gelmemiş bulgar zulmünden kaçmışlar ama annem anne-babadan kacmıs.kv bırak kendi annesi ile bile rahat edememiş dublex evimiz vardı biz üst kattaydık ama dısarı cıkarken hesap veriyorduk resmenn...
şimdii sen kendi ewindesin kv yanındaa üstüne üstlük birde görümce kusura bakma ama alçak eşeğe herkez biner der annem neden sesini cıkarmıyorsun yaaa ewleri varmıs gitsinlerr görümcen kac yasında ama umrumda deil. calsısın yada kv calsısın ne o yaa gelmiş yeni gelinin ewine yerleşmiş ne olursa olsun. y.odana tw al ne yaa?? o ew senın sen gitmedin onların ewinee.onlar cekinsin senden cok sinir oldum sen nasl sesini cıkarmıyorsunn...eşinle konus bence gitsinler ewden siz cocuk nasıl yapcanızzz hadı olduu sessiz sedasız.nerde olcak o cocgun odası sizin odanızdamı?????
ben olsaydım demiyorum bnim annem asla izin vermezdi böyle bişeye kendi yaşamışşş ewsizlik nedir kira nedir biliriz..annem 1 odan olsun ama senin olsun der. senin 3+1 var ama 1 odada yasıyorsun vallaha üzüldüm ama çok da kızdım hem sana hem eşine.kv de alsın kızını gitsin ewine. yaşlı bakıma muhtaç olsa neyseee..
sen gir mutfagaaa.misafirlerede sevindim beğenmenize bn seçtim de nedn susuyosun neden ezdiyosun kendiniii ilerde cok pişman olursun. ne kdr kalcaklar bellimi??? tadilat olsa ammennaaa...bırak yaa hafta sonu kış gunu nere gitcen al çekirdeyini aç tw ni izle ne istiyosan aç +13 +18 filmlerii onalr gitsin odalarınaaa
ooffff cok sinirlendmmmm
amma çok atar yapmışsın :) görümcem benden 1 yaş büyük 26 yaşında ve ilaç firmasında arge'de uzman yardımcısı olarak çalışıyor iyi kazanıyor yani. kv'ye gelince o da bu ay emekli oldu. alıp başlarını gitseler bende kalın demem zaten. görümcemin erkek arkadaşı var önümüzdeki yaz sonu evlenmek istiyor ama çocuk daha evlenme teklifi bile emedi. kaldıki etse bile benim kv sen daha küçüksün vermem seni gibi laflar ediyor. ufalsında cebime girsin artık yani. valla çocuğum olsa çocuğuma oda kurarım tabiki kusura bakmasınlar yani aynı odada uyusunlar bir zahmet. bende bunları düşündükçe çok sinirleniyorum tabiki. onun kızıda evlenince git kaynananla otur diyecek mi bakalım. görcem o zaman onu allahın sopası yok inşallah o günleride görürüm. çünkü görümceminde kayınbabası yok çocuk annesiyle yaşıyor ne yapacak ben senin anneni istemem mi diyecek desin desin inşallah der ya bende görürüm o günleri.
kızlarr birazdan cıkıp eve gıdıcem kocişte mesai kalcakmıs bende tabletımden gırmeyı denıcem bu aksam yalnızım bari sizinle takılayımkocam 10 gibi gelicek eve şu tabletide yapablrsem gircem inşallah
kızlar nasılsınzz giremdim bugun..annmlere gitik öğlen eşimlee bi yağmurrr koşa koşa geldim çamasırlar ıslandı bidaha hazırna kdr dısarı camasır sermem..
bnmde görümcem geldi az once gittiler onlar gitiğinden beri okuyorummm bi yerde bıraktm cok sinirlendm..
tatile kimler gidiyoo nereye gidiyo :)) ben didime gitmek istedm eşimle cok begnmiştik ama belki iyi değildir riske atmaylm balayımızı diye vazgectk kısmet olrsa yaza orya gitcezz
tablet olsun nenacım yaa yarın işte son günün..sonra giremezsen özleriz seni
hoşgeldin canım..kıyamam çamaşırlar ıslanmış mıı?ama bu hafta hep yağmurluydu yaw valla içim karardı modum değişti küçük emraha bağlandım...
bu akşam senin dizi var dimi
biz de kv.lere gidiyoruz bu akşam..yemek derdim yok yaşasınnnn...
ohh mis gibi dinlenmişiniz..ben 1den önce yatamıyorum yaaaleyla gibiyim uykusuzluktan
hoşgeldin canımmm
aminn çikolatahepimiz mutlu olalım inş.. aramıza hoşgeldin
merhaba canım hosbulduk......hayırlı olsun cok yeni evlisin sanırım...nasıl gidiyo bakalım....
itişe kakışa anlasıyoruz canm napalım alışıyoruzz :)
aynen evlilikte böyle bişeymiş
ewtt saçma sapan şeylere küsüp nasıl barıştığımızı anlamıyorum..aynı ewde olmak aynı yatakta uyumadan böyle oluyor sanırm :)))