- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.681
Kizceler canlarim nenaniz tabletten baglandi yuppi:)yalniz online kisileri goremiyorum bir yoklama alim kimler burda:)
her zamnki gibi ben burdayımmm
hayırlı uğurlu olsunn hepimizin gözü aydın artık rahat rahat girersin netee
Evet prensesim gozumuz aydin ama laptop gibi rahat dilmis bundan grmek ayni tlfndan griomusum gibi zor brazck ama olsun :)))
beautyy tatlışş hoşgeldiinnbuarada kilo bakımından napcaz bilmem ben eşim yine zayıf ama kat ve kat göbek büyümeye başladııı
tatlış sen nerde görev yapıyodunn98 alan arkidişim benmmm
şimdi kızlar ben ocak sonu yada şubat sonu uludaağa 2 günlük kaçamak yapalım dedim eşime evin monotonlugundan uzaklasalım azcık hava alalım dedm ya da dedim ağvaya bungalovkara mı gtsek şömineli odalarda karşılıklı şarap keyfi yapsak ne dersiniz kiii kocişe dedim o da ağvayı daha romantık buldu ama ben kayakta yapmak istiom o nasıl olucakkk:26:
Bide biz unideyken esimle agvaya gtmistik taaa eskisehirden kalkip ama ben umdugumu bulamadin orda :/
Bide sabahin 5inde alkis sesine uyandik saat 8 oldu hala alkislar bagirmalar kalktim yemek bolumune gittim bi baktim bi suru insan meger oyle bir gecer zamankinin cekimi varmis surat bi karis gittim uykusuzluktan oluyorum ne var burda dedim cekim var dediler sovdum geri dondum odayi bosaltrkendr yatagin icinden resmen tarantula cikti :))) bi daha hic agvaya gtmem sanirim :)))
amma çok atar yapmışsın :) görümcem benden 1 yaş büyük 26 yaşında ve ilaç firmasında arge'de uzman yardımcısı olarak çalışıyor iyi kazanıyor yani. kv'ye gelince o da bu ay emekli oldu. alıp başlarını gitseler bende kalın demem zaten. görümcemin erkek arkadaşı var önümüzdeki yaz sonu evlenmek istiyor ama çocuk daha evlenme teklifi bile emedi. kaldıki etse bile benim kv sen daha küçüksün vermem seni gibi laflar ediyor. ufalsında cebime girsin artık yani. valla çocuğum olsa çocuğuma oda kurarım tabiki kusura bakmasınlar yani aynı odada uyusunlar bir zahmet. bende bunları düşündükçe çok sinirleniyorum tabiki. onun kızıda evlenince git kaynananla otur diyecek mi bakalım. görcem o zaman onu allahın sopası yok inşallah o günleride görürüm. çünkü görümceminde kayınbabası yok çocuk annesiyle yaşıyor ne yapacak ben senin anneni istemem mi diyecek desin desin inşallah der ya bende görürüm o günleri.
afyonda görev yapıyorum cnm
ağvayı bende istiyorum ama sanki baharda daha güzel olur ağva... kışın uludağı tek geçerim... hele şöyle arayıl tatilinde bir güne denk getirirseniz, çok güzel festivaller oluyor.... hem uludağda da çoğu restorant ta sıcak şarap veriyorlar.... teleferikle çıktığınız yerlerde şömine başında şarapla romantizm yapabilirsinizama işte uludağda çok masraf oluyor... bu arada kayak yapabiliyorsun süper , ben yapamıyorum ya... gittiğimizde hocadan kurs almıştık ama 3-4 kez düşünce (ki kötü düşmeydi) korktum
çok övüyorlar ağvayı ya... nasıl tarantula çıktı yaanamm ben zaten çok korkarım öyle şeylerden....
tüm yazdıklarını okudum arkadaşlarda yazmışlar... ama cidden hayatına yazık ediyorsun... ya sen karşındakini kırmamaya çalıştıkça onlar senin hayatının en güzel günlerini çalıyorlar... maddi durumları da gayet iyi... ne işi var sizin yanınızda yahu.... açık açık söyle eşine... eşinde onlara desin....bizi yanlız bırakın artık diyerek...ama ilk başta eşine cilve yap ki evliliğin tadına varsın....
bir arkadaş çok güzel taktikler vermiş.... size beraber oturacak koltukmu kalmıyor.... eşin uzansın yere sen de yanına... kayınaldenin gözleri fal taşı gibi açılırsa ee yeni evliyiz, biraz rahat bırakın dersiniz... dinsizin hakından imansız gelir diye bir laf vardır... sen de öyle yap....
Ben de de başa bela bir kayınvalde var, yakınında oturursam zırt pırt her bir haltta gelecek, her şeye karışacak, kayınpederim sürekli dışarda çalışıyor, bekar bir tane daha oğlu var, o olmasa bizle vakit geçirecek o derece yani.... kendi ağzıyla dedi ilerde diğer oğlumu da evlendirirsem, bir gün onda bir gün diğer oğlumda kalırım diyerek....neymiş gece evde tek kalamıyormuş... ohaa oldum ben.... kadındaki hayale bak....Şu an çekiniyor benden ama gelsin kalsın, 2. gün derim eşime, kayınvaldemin yanındayken anneni de götürmüyormusun diyerek.... 30- 40 dk mesefe için yatılı kalmamı olur ya... O yüzden ister küssünler, ister kızzınlar baştan söyleyeceksin lafını....SEn düşüneceğine bırak o düşünsün... gelin almadı beni eve desin....
Kizceler canlarim nenaniz tabletten baglandi yuppi:)yalniz online kisileri goremiyorum bir yoklama alim kimler burda:)
her zamnki gibi ben burdayımmm
hayırlı uğurlu olsunn hepimizin gözü aydın artık rahat rahat girersin netee
afyonda görev yapıyorum cnm
ağvayı bende istiyorum ama sanki baharda daha güzel olur ağva... kışın uludağı tek geçerim... hele şöyle arayıl tatilinde bir güne denk getirirseniz, çok güzel festivaller oluyor.... hem uludağda da çoğu restorant ta sıcak şarap veriyorlar.... teleferikle çıktığınız yerlerde şömine başında şarapla romantizm yapabilirsinizama işte uludağda çok masraf oluyor... bu arada kayak yapabiliyorsun süper , ben yapamıyorum ya... gittiğimizde hocadan kurs almıştık ama 3-4 kez düşünce (ki kötü düşmeydi) korktum
çok övüyorlar ağvayı ya... nasıl tarantula çıktı yaanamm ben zaten çok korkarım öyle şeylerden....
tüm yazdıklarını okudum arkadaşlarda yazmışlar... ama cidden hayatına yazık ediyorsun... ya sen karşındakini kırmamaya çalıştıkça onlar senin hayatının en güzel günlerini çalıyorlar... maddi durumları da gayet iyi... ne işi var sizin yanınızda yahu.... açık açık söyle eşine... eşinde onlara desin....bizi yanlız bırakın artık diyerek...ama ilk başta eşine cilve yap ki evliliğin tadına varsın....
bir arkadaş çok güzel taktikler vermiş.... size beraber oturacak koltukmu kalmıyor.... eşin uzansın yere sen de yanına... kayınaldenin gözleri fal taşı gibi açılırsa ee yeni evliyiz, biraz rahat bırakın dersiniz... dinsizin hakından imansız gelir diye bir laf vardır... sen de öyle yap....
Ben de de başa bela bir kayınvalde var, yakınında oturursam zırt pırt her bir haltta gelecek, her şeye karışacak, kayınpederim sürekli dışarda çalışıyor, bekar bir tane daha oğlu var, o olmasa bizle vakit geçirecek o derece yani.... kendi ağzıyla dedi ilerde diğer oğlumu da evlendirirsem, bir gün onda bir gün diğer oğlumda kalırım diyerek....neymiş gece evde tek kalamıyormuş... ohaa oldum ben.... kadındaki hayale bak....Şu an çekiniyor benden ama gelsin kalsın, 2. gün derim eşime, kayınvaldemin yanındayken anneni de götürmüyormusun diyerek.... 30- 40 dk mesefe için yatılı kalmamı olur ya... O yüzden ister küssünler, ister kızzınlar baştan söyleyeceksin lafını....SEn düşüneceğine bırak o düşünsün... gelin almadı beni eve desin....
nerelerdesiniz kızlaaarrrben geldim kimse yok hani sivitde yok geveze zaten uğramıyo bayadır
yalnız kaldım huhuuu:2:
ben burdayımmm 7/24 oldum resmen yaa
gel tatlış bizden başka kimse yok zatenherkes bakıp çıkıyo bizim hep pencereler açık
hoşgeldinn napıyosunn??
kız geveze gebiş ya şimdi, sıkıntıları olabilir... ben henüz tatmamış olsam da, bi arkadaşım ilk 3 ay evde yemek pişirtmemiş, yağsız tuzsuz çorba içebilmişti sadece. bide çok çabuk yoruluyo gebişler.... o yüzden işten geldiğinde dinleniyo olabilir...
kv nin başında mı olacaksın tatlım? geçmiş olsun tekrardaannvalla öyle bnmde son gecem olabılır bi süre bende olmucam..
kız geveze gebiş ya şimdi, sıkıntıları olabilir... ben henüz tatmamış olsam da, bi arkadaşım ilk 3 ay evde yemek pişirtmemiş, yağsız tuzsuz çorba içebilmişti sadece. bide çok çabuk yoruluyo gebişler.... o yüzden işten geldiğinde dinleniyo olabilir...
kv nin başında mı olacaksın tatlım? geçmiş olsun tekrardaann
doğru diyosun tatlım insan hamile olmayınca işteee hamilenin halinden anlayamıyo
ben gelmiştimmm ama herkescikler gitmiş
kvlerdeydik..bi uyku bastırdı ordayken..çkatırmamaya çalışarak esnedim hep
arada tel.den baktım size..ama yazamadım
şimdi de eve geldim uyku gittiiii
asencim sana mesaj attım gördün mü bimiyorum e.şehir maceramı özetledim
ayprenses kuzu kv'ne geçmiş olsun..o çabuk iyileşsin sen de çabuk dön aramıza özletme kendini..
huhu hoşgeldin sivitcimm :)
ben hiç yukarı bilfdirimlere hiç bakmıom yaa birikiyo bir sürü
yarında arkadaşlarım geliyoo oturmayaa
pasta yaptım şimdide 2 çeşit daha hazırlıcam bi size bakim dedimmm
okuyup mesajlarını geliyorum tatlımm
köstebek pasta yaptın mı
ohh ne güzel otururursunuz arkadaşlarınla...değişiklik oluyor kız kıza dedikodu yapmak...koşturmacadan daha az vakit ayırır olduk arkadaşlarımla birbirimize..bi de benim yakın arkadaşlarımın nerdeyse hepsi başka şehirde
napalım ben de yarın iş yerindekilerle idare edeyim
kolay gelsin şimdiden asencim..