- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.621
asenn ben işe ilk başlama eğitimi silence de oldu ama tabii göl evlerinde değil
ben bayılmıştım göl evlerine çokk romantik huzur verici gelmişti bana ama bana işimi hatırlattığı için tercih etmedim orayı ilk kez gittiğim yer olsun dedim..alanyaya gittik eftalıa aqua ya aqua parkı var diye..kaydıraklarda çocuklar gibydik
oo voyage mı gittiniz?ben hiç gitmedim ama gidenler ondan sonra başka yere gitmeyin beğenmezsiniz diyorlar
biraz daha uygun olsa fiyatlar bu sene gidebiliriz ama zor gibi
hoşgeldin canım..eşin yanında ya her yer paris şanslısın senle gelebildiği için
canım sabah okudum tel.den yazdıklarını da aklım hep sendeydi ben olsam ne yapardım diye..içinden çıkamadaım..
bu ilk aylar insan başbaşa kalmak istiyor bazen 2 akşam annemlere kvlere gittiğimizde 3.akşam ne olur evimizde olalım diyorum..
arkadaşlar benim düşündüklerimi yazmışlar hep..haftasonları kaçamak yapın dicektim ama maddiyat önemli dediğin gibi..
bence eşinle konuş kvle konuşsun..bak çağrıyorlarmış mersine..bi 10 gün nefes alın aşk yapın
yoksa sen çok bunlalırsın böyle.
kv melek bile olsa 3.kişi zor evde..
ayy biz de haftasonu bi yerlere gidelim diyoruz ben de bolu abanta gitmek istiyorum..ağvaya da bahar da gidelim diyorum..
planlar çok da uygularız inşallah..
aman imkan varsa gidin napıcaksınız evde valla bnm bu ara durumum yok ama ocak sonu ımkanım var yada subat sonuda gdeblrm oyle bır plan var allah kısmet ederse gdıcez etmezse otururum evde