- 20 Ekim 2009
- 4.391
- 4.778
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.661
işten geldim bugün çok yoruldum yahu kaç sınıfı sınav yaptım... ama çilem daha bitmedi tabi okuması var bide kaç saat.. öğretmenlik kolay derler pehh:)) onun haricinde iyiyim iple haftasonunu çekiyorum. eşimde spora başlamış kızlar aman bi kasılıyo görceksiniz. koynuna yatıyorum kaslarım biraz sert batabilir kusurabkamazsın heralde diyor pis pis sırıtarak
allah kolaylık versin. melek olsalar bile olmaz inan ki... ev ev üstüne kurulmaz derler ne güzel de derler... eşinle konuştun mu bu durumu? ayrı eve çıkma şansınız falan varmı? yeni evlisiniz gerçi siz de..maddi açıdan zor olabilir belki.
bu durum gerçekten çok ilginçmiş arkadaşım.. tepkini gösterseydin bi şekilde?
evet ev benim ama gelen misafir halı ne güzelmiş perde ne güzelmiş aaa mutfak ne güzel olmuş derken bana değil kv'ye söylüyor sanki ben onların yanına yerleşmişim gibi. benim olan eşyalarım benden değilde ondan soruluyor. kendiside zaten benim tencerelerim benim evim demekten geri kalmıyor. bir keresinde benim tencerelerim demiştide görümcemde anne onlar gelinin değilmi dedi kv'de de ben kullanıyorum benim tencerelerim demişti nasıl içerlemiştim. zaten koltuklarınıda 3 sene önce almış diye yeni oturma grubu bile aldırmadı bize. beyaz eşyada aldırmadı onun eskilerini kullanıyorum. beyaz eşya olarak bir tek ankastre frın aldı annemler bana off neyse ya benden çok konuştuk. anlatsam şimdi daha anlatacak çok şey var yani. ben bununla ilgili konu bile açmıştım.
allah kolaylık versin. melek olsalar bile olmaz inan ki... ev ev üstüne kurulmaz derler ne güzel de derler... eşinle konuştun mu bu durumu? ayrı eve çıkma şansınız falan varmı? yeni evlisiniz gerçi siz de..maddi açıdan zor olabilir belki.
niye böyle herşeye burunlarını sokmaya çalışırlar anlamıyorum biraz da ben anlatayım mı
benim kv de şehir dışında oturuyo yatılı gelmişlerdi ben bi semine gitmek zorunda kaldım 1 haftalığını ben gider gitmez benim yatağıma geçmiş hem de eşimle beraber yatmış şok oldum anlatamam düşünsene benim özelim orası. ki aşırı rahatsız olurum başkasının nevresiminden.evde yatacak yer mi bulamadın be kadın..
sonradan öğreniyorum ki eşim bazen ben olmadan giderdi annesinin evine o zaman hep beraber yatarlarmış böyle oldum duyunca hatta bi videoları var kv yatakta eşime sarılmış bunu arwene de gösterin hahaha diye gülüyo
bu durum gerçekten çok ilginçmiş arkadaşım.. tepkini gösterseydin bi şekilde?