- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.621
asenn ben işe ilk başlama eğitimi silence de oldu ama tabii göl evlerinde değil
ben bayılmıştım göl evlerine çokk romantik huzur verici gelmişti banaama bana işimi hatırlattığı için tercih etmedim orayı ilk kez gittiğim yer olsun dedim..alanyaya gittik eftalıa aqua ya aqua parkı var diye..kaydıraklarda çocuklar gibydik
oo voyage mı gittiniz?ben hiç gitmedim ama gidenler ondan sonra başka yere gitmeyin beğenmezsiniz diyorlar
biraz daha uygun olsa fiyatlar bu sene gidebiliriz ama zor gibi
hoşgeldin canım..eşin yanında ya her yer parisşanslısın senle gelebildiği için
canım sabah okudum tel.den yazdıklarını da aklım hep sendeydi ben olsam ne yapardım diye..içinden çıkamadaım..
bu ilk aylar insan başbaşa kalmak istiyor bazen 2 akşam annemlere kvlere gittiğimizde 3.akşam ne olur evimizde olalım diyorum..
arkadaşlar benim düşündüklerimi yazmışlar hep..haftasonları kaçamak yapın dicektim ama maddiyat önemli dediğin gibi..
bence eşinle konuş kvle konuşsun..bak çağrıyorlarmış mersine..bi 10 gün nefes alın aşk yapın
yoksa sen çok bunlalırsın böyle.
kv melek bile olsa 3.kişi zor evde..
ayy biz de haftasonu bi yerlere gidelim diyoruz ben de bolu abanta gitmek istiyorum..ağvaya da bahar da gidelim diyorum..
planlar çok da uygularız inşallah..
asenn ben işe ilk başlama eğitimi silence de oldu ama tabii göl evlerinde değil
ben bayılmıştım göl evlerine çokk romantik huzur verici gelmişti banaama bana işimi hatırlattığı için tercih etmedim orayı ilk kez gittiğim yer olsun dedim..alanyaya gittik eftalıa aqua ya aqua parkı var diye..kaydıraklarda çocuklar gibydik
oo voyage mı gittiniz?ben hiç gitmedim ama gidenler ondan sonra başka yere gitmeyin beğenmezsiniz diyorlar
biraz daha uygun olsa fiyatlar bu sene gidebiliriz ama zor gibi
hoşgeldin canım..eşin yanında ya her yer parisşanslısın senle gelebildiği için
canım sabah okudum tel.den yazdıklarını da aklım hep sendeydi ben olsam ne yapardım diye..içinden çıkamadaım..
bu ilk aylar insan başbaşa kalmak istiyor bazen 2 akşam annemlere kvlere gittiğimizde 3.akşam ne olur evimizde olalım diyorum..
arkadaşlar benim düşündüklerimi yazmışlar hep..haftasonları kaçamak yapın dicektim ama maddiyat önemli dediğin gibi..
bence eşinle konuş kvle konuşsun..bak çağrıyorlarmış mersine..bi 10 gün nefes alın aşk yapın
ayy biz de haftasonu bi yerlere gidelim diyoruz ben de bolu abanta gitmek istiyorum..ağvaya da bahar da gidelim diyorum..
planlar çok da uygularız inşallah..
Ben zaten havuzuna bayılmıştım balkonu direk havuza açılıyordu dimi?
bak direk havuz oda bağlantısı süper olmuşyoksa balayında zor oluyor bi havuza bi odaya
boluya gelsek seni de görmek isterim kuzu.. size yakın mı abant?
Bide biz unideyken esimle agvaya gtmistik taaa eskisehirden kalkip ama ben umdugumu bulamadin orda :/
Bide sabahin 5inde alkis sesine uyandik saat 8 oldu hala alkislar bagirmalar kalktim yemek bolumune gittim bi baktim bi suru insan meger oyle bir gecer zamankinin cekimi varmis surat bi karis gittim uykusuzluktan oluyorum ne var burda dedim cekim var dediler sovdum geri dondum odayi bosaltrkendr yatagin icinden resmen tarantula cikti :))) bi daha hic agvaya gtmem sanirim :)))
aman imkan varsa gidin napıcaksınız evde valla bnm bu ara durumum yok ama ocak sonu ımkanım var yada subat sonuda gdeblrm oyle bır plan var allah kısmet ederse gdıcez etmezse otururum evde
cnm durumun sıkıntılı anlamaya calısıyorum senı annemde 28 yıldr babannem ve halamla yasıo senn yasdgn tüm sıkıntıları yasadı ve bana kıraya cık kv oturma dedi... ama bızım evmz 3 katlı annemle 2 ile 3ü dublex kullanıolar altta kıracı oturuo yanı gelırlerı var ordan bakalım kısmetse bz esımle gecıcez oraya ole planımz var neyse esasen sunu demek ıstıorum oyle hayat zor gecer bıraz elınız rahatlaynca kırayamı cıksanız dusundunuzmu ole bsyı yada neden kv oturuosunuz özel degılse...???
do majorcum annem anlatrdı babanla rahat gezemezdık,gec gelemzdk,her gun evdeler,eskıden ole cok aktıf hayat yoktu sosyal yasamdan bı haberler yılda 1 defa tatıle gderlermıs babanem her gun arams napıosnz ne zmn gelıceksnz dıe annem der evde bornozumla dolastgmı bılmem kocamla salonda keyfle uzanıp tv ızledgmı bılmem dıe anlatr dusuncesı bıle zor hele sızın gıbı yasayanları dusunemıorumannem sımdı rahat gelmıs 50 yasına hayatnn en guzel zamnlarnı sıkıcı gecırmıs sımdı gezse tozsa nolcakkı yanı
Biz şuan oturduğumuz evi kredi çekip aldık onlarda yanımıza yerleştiler canım. yani ayrı eve çıkmak falan zor. bende hep öyle diyorum en güzel zamanlarım sıkıcı ve mutsuz geçiyor.bornozumu pakedinden bile çıkarmadımki ben çünkü kullanamıyorum. duşumu aldıktan sonra banyoda havluyla kurulanıp üstümü giyip çıkıyorum. geceliklerim falan hepsi duruyor balayında giydim sadece. çünkü onları giyersem bide yıkanması var görecek onları. hani böyle eve gidicem yemek yapıcam daha temizlik ütü var diyorlar ya ben diyorumki keşke bende kendi evimin işini kendim yapsam. 3,5 ay oldu evleneli daha 3 kere ancak yemek yapmışımdır evde.
aslına bakarsan iyi biri yani ama evlerimiz ayrı olsaymış daha iyi olurmuş. çünkü ben evliliğimizden bir şey anlamıyorumcanım sabah okudum tel.den yazdıklarını da aklım hep sendeydi ben olsam ne yapardım diye..içinden çıkamadaım..
aslına bakarsan iyi biri yani ama evlerimiz ayrı olsaymış daha iyi olurmuş. çünkü ben evliliğimizden bir şey anlamıyorum
e neden sizin yanınıza yerleştiler ki? kendi düzenleri yokmuydu?
haklısın canım..valla kendi annem bile olsa yine başbaşa kalmak isterdim ben de....
bence yatakodanızda biraz daha vakit geçirin tv alın mesela.sonuçta yeni evlisiniz annesi anlayışla karşılar..
ama arada gitmesi lazım biyerlere...sen de evli olduğunu anlarsın biraz..
eşinle konuştu mu hiç?o şikayetçi değil mi?sonuçta -açık yazıyorum ama-evde biri olunca ilişkiye bile rahat giremezsiniz duyulcak diye...
varrr kendi evi kirada o da bizim yanımızda. ne bileyim canım neden yerleşti sormadı bile bana birlikte oturmak istiyorum sen kabul eder misin diye. annemlere söylemiş annemlerde bir şey diyememiş. bende anneme kızdım sonradan size söylemiş neden tamam diyorsunuz neden banada sormuyorsunuz diye. ama evlendikten sonra bir şey diyemedim artıkgerçekten bende evden uzaklaşmak istiyorum. yani evi kendime ait hissedemiyorum
kendi evi kira da mı? yuh diyebilir miyim???? bence tekrarlıyorum ama eşinle konuş, oda annesiyle konuşsun.... devir eski devir değil, ev ev üstüne olmaz. ben rahat edemiyorum desin eşin... ki ben teklif etmiştim evlenmeden önce annen bizimle yaşasın diye ama kv kabul etmemiş, eşim de pek oralı olmamış iyi de yapmışlar. benim pek öyle duycaklar falan takıntım olmaz, kv yanında daa gider sokulurum kocama, omzuna yaslanırım....
anam aklıma ne geldi, yüzsüzlüğe mi vursan acaba. hani benim yapım da sen de anlasınlar diye, ses mi duyulcak bırak duyulsun, hatta sesin çıksın biraz :)))) e anlasınlar ki bunlar sevişebilir yaratıklar... sonra kocan duştayken aç kapısını ce-eee de kaç :)))) oynaş bildiğin işte.... yani kv de derse ne edepsiz falan, e yeni evliyiz sonuçta, herşey zamanında güzel dersin olur biter
nenacım tatlışımm sanırım evde değilim evi toplayıp kv ve anneme uğrayacam yarında arkidişlerim geliyoooasencim napıosun bakalım bugun programın varmı evdemsn?
çok hoşsun amayaaanammmm herkes tatil moduna geçmişşşşşş :)))))))))))) ama bende düşünmeye başlıcam, yılbaşına izmire gidelim diyodum abimlere falan, bide ben izmiri çok severim; şimdi siz böyle diyince hımmmmm bi aşk tazelemek iyi gelebilir, gerçi para yok pek ama yaşasın bol taksitli kredi kartlarıhazır kaportayı da çizdirmişken..... ben aaaannnnncaaaaaa eski günlerime dönerimm tam anlamıyla, adamcağız da düz duvara tırmanma modunda olur, oh süper
asennn siz de mi eskişehirde üv.okudunuz?biz de eşimle eskişehirde okudukkk ..1.sınıfta çıkmyaa başlayıp bu günlere geldik..bak heyecan yaptım.eskişehiri okadar çok seviyorumki orda okuyan birini görünce memleketlimi görmüş gibi oluyorummçok özledim eskişehirii
ilk planımız oraya gitmek aslıda yakın da bize 2.5 saat falan..
nenacık biz de ocakta rahatlıyoruz...şu aralık bi biteydi iyiydio yüzden bizim de tüm planlar 1 ocaktan itibaren başlayabili
valla o var diye bende iyice kendimi çekmiyorum canım :) eşim duştayken giriyorum banyoya ama duşa giremiyorum o çıktıktan sonra giriyorum ben. ya bir keresinde gece kardeşinde kalmaya gitmişti bizde sabah uyandık haliyle oynaştık falan evde kimse yok diye yatak odasının kapısıda açıktı yani sonra bir baktık kapıdan tıkırtılar geliyor saat sabah 9 falandı allahtan kapının üstündeki demiri kapatmıştıkta içeri girip bizi o halde görmedi :):) hay allahım ya bak şimdi aklıma geldi gülüyorum ama aslında çok kızıyorum. arkadaş madem kardeşinde kalmaya gittin bizi yalnız bıraktında ne diye sabahın köründe çıkıp geliyosun geri ya gelmeden önce bir ara bari offf bırakta bari başbaşa bir kahvaltı yapalım..
nenacım tatlışımm sanırım evde değilim evi toplayıp kv ve anneme uğrayacam yarında arkidişlerim geliyooo
onlara hazırlık yapcam 3 5sen napıyosun tatlışım son 2 haa
çok hoşsun amayaaallah iyiliğini versinn
aaaa gerçekten mii sivitcaanbende eskişehire aşık bi insanımmmmmmm hala gözüm orda benimmm
zaten eskişehirde yaşayıpta orayı sevmeyen yokturr
sen ne mezunusun tatlımm bu arada kaç yaşındaydınn
eşin öğretmendi sanırım belki onla fakültede bile karşılaşmışızdır
benim eşimde iibf den mezun
daha neler çıkcak bakalımbiz lisede çıkmaya başladık üniye beraber gitmek için aynı yerleri tercih ettik delilik işte
valla o var diye bende iyice kendimi çekmiyorum canım :) eşim duştayken giriyorum banyoya ama duşa giremiyorum o çıktıktan sonra giriyorum ben. ya bir keresinde gece kardeşinde kalmaya gitmişti bizde sabah uyandık haliyle oynaştık falan evde kimse yok diye yatak odasının kapısıda açıktı yani sonra bir baktık kapıdan tıkırtılar geliyor saat sabah 9 falandı allahtan kapının üstündeki demiri kapatmıştıkta içeri girip bizi o halde görmedi :):) hay allahım ya bak şimdi aklıma geldi gülüyorum ama aslında çok kızıyorum. arkadaş madem kardeşinde kalmaya gittin bizi yalnız bıraktında ne diye sabahın köründe çıkıp geliyosun geri ya gelmeden önce bir ara bari offf bırakta bari başbaşa bir kahvaltı yapalım..
ben 26 yaşındayım kuzu 2005-2009 yıllarında ordaydım..eşim fen edebiyatta okudu sonra 1 yıl formasyon aldı eğitim fak.ten bak formasyon zamanı karşılaşmış olabilrsiniz..Ben de iletişim fakültesindeydim o zamanlar taşınmamıştı fakülte tam eşinle senin fakültenin arasında kalıyordu akm'nin karşısıda.kesin yolda çarpışmışızdır
demek liseden arkadaşsınız eşinle..süper yaaa maaşallah size kuzu...