- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.661
Benim kurbanimda bugün hediyesini alacak gonderi dağıtım için şubede bekliyormuş çıkarlar heralde dağıtıma. :) inşallah çok begensin ki :)
Canım valla benim eşim öyle kahvaltı hazır değil yemek yok falan dert eden biri degildir. Bende bekarken geç. Uyur erken kalkardim benim kocam tam tersi erkenden uyur uykusunu alması gerek çünkü epilepsi hastası bende uyurum onunla hiç sikayet etmeden. Sabahta kahvaltisini hazırlar gönderirim canım o benim aç yollar mıyım hiç.: )
bende 1 senelik evliyim ve eşim geç yatıp erken kalkmaya alışık.bendende bunu bekliyor.erken yatınca kızıryor.ama sabah erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamayıncada kızıyor.elimden geleni yapıyorum ama olmuyor.benim gibi olanlar var mı
Canım valla benim eşim öyle kahvaltı hazır değil yemek yok falan dert eden biri degildir. Bende bekarken geç. Uyur erken kalkardim benim kocam tam tersi erkenden uyur uykusunu alması gerek çünkü epilepsi hastası bende uyurum onunla hiç sikayet etmeden. Sabahta kahvaltisini hazırlar gönderirim canım o benim aç yollar mıyım hiç.: )